Spor salonunda eğitmenlik yaptım ama bir süre sonra bazı sağlık problemleri yaşadım ve şu an spor yapmam yasak. Bazen sosyal medyada karşıma öğretmen olan yaşıtlarım çıkıyor. Bir imrenme oluyor içimde. Ama muhtemelen öğretmen olamazdım çünkü yaklaşık 35 tane çocuğu yönetemezdim. Çocuklardan biri hasta olsa başına iş gelse sorumluluk bende olurdu bu da beni zorlardı biraz. Doktor mühendis avukat gibi meslekleri zaten hiç düşünmedim çünkü sınavlarda da doktor olacak kadar puan almadım hiç. Alsaydım yine düşünmezdim sanırım çünkü içinde bulunmak isteyeceğim alanlar değiller. Yani ben 32 yaşına geldim hala hangi mesleğin bana uygun olduğunu bulamadım. Bana ne önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)8 ayMühendisler de özelde mutsuz devlet de mutlu ama durağan yani gelişememekten şikayetçiler. Benim bildiklerim hep başka sektörlere yöneldi al sat, galericilik, gayrimenkulle uğraşıyor birkaç bildiğim gerisi de habire iş değişiyor. Avukatta devlette değilse dava almıyorsa o da parasız. En garanti doktor ama herkes de sağlık sektöründe mutlu olmaz ve hiç mutlu doktorla karsılaşmadım. Ben öğretmenim asistan doktor arkadaşlarımın tatilleri bile çok kısıtlı. Ben mutlumuyum dersen işim var ama bazen çocuk sesleri beynimin içinde yankı yapıyor eve gidince yorucu yanları var. Hatta bu sebeple başka belgeler de aldım güzellik alanında.
Şimdi sana gelirsek boş biri değilsin bir alt yapın var. İnstagram tiktok gibi yerlere sağlıklı beslenme, pratik her gün yapılacak hareketlerle yüzün ve sesini kullanmadan bile şablonlar içerik üretebilirsin. Sonra kendi pdfni oluşturup link biona koyabilirsin ve ordan da satıp ek gelir elde edersin. Canva capcut gemini bu konuda çok iyiler. Hatta chatgpt kullanıyorsan onla günlük post fikirleri bile bulursun. Bunları yazdım ama yorum olsun diye değil kendimde şu an içerik üretmek için araştırma içindeyim. Biraz uzun oldu ama umarım fikir olur. Birde şey güzellik, aşçılık gibi alanlara ilgin varsa kurslara gidebilirsin zaten birkac ay sürüyorlar çok vakit almıyor.
214 Yorumla
Soran8 ayYaaa bu kadar detaylı yazdığın için teşekkür ederim dediklerinin hepsini değerlendiricem. Yemek yapmayı da severim bu arada. Param olsa kendi yerimi açmak isterdim ama mecbur bir şeyler yapmak zorundayım🌸
- 8 ay
İçerik ürettik diyelim günlük nasıl para kazanılıyor
Cevap sahibi8 aySoru sahibi umarım olur bende çok bıktim diye elin işinden girişim fikirlerini değerlendiriyorum hep. En mantıklı firmaya bağlı gayrimenkul ve sosyal medyaya içerik üretmek geldi.
@bibakipcikcnsm onun için reklam anlaşmaları oluyor zamanla ama hemen değil ve linkler birakiyorsun affialete gibi. Yapay zekaya sorunca o da cok detaylı anlatıyor.- 8 ay
Ama ne konuda içerik üretmek. Benim aklıma çok bir fikir gelmiyor
Cevap sahibi8 ay@Bibakipcikcnsm Bu biraz ilgi alanlarınla alakalı
- 8 ay
Gelişememekten mi şikayetçiyiz asıl en iyi gelişim kamuda oluyor mühendis için.
Cevap sahibi8 ay@Dirtykum123 Siz öyle diyorsanız ve öyleyseniz güzel ama karşilaşmadım sayıları artar dilerim
- 8 ay
türkiyenin en büyük belediyelerinden birinde mühendisim ve yaptığımız işleri özelde hiçbir yerde deneyimleyemezsin. bizzat içerden bildiriyorum. karşılaştıkların bakanlıkta çalışan mühendislerse onlar evet rahatlar.
Cevap sahibi8 ay@dirtykum123 Siz mutlu musunuz peki sonuç itibariyle
- 8 ay
Ben mutluyum çok büyük projelerde görev alıyorum ve bu projeleri denetlemeye gittiğimde çok büyük saygı görüyorum. Bence dsi kgm büyük belediyeler ve dhmi tpao botaş gibi kurumlarda çalışmak büyük ayrıcalık.
- 8 ay
@Dirtykum123 nasıl girebildiniz kpss cok yüksek almıyor mu
- 8 ay
@Bibakipcikcnsm benim kpssm çok yüksek değil 80 kpss aldım ama yds büyük fark atıyor 80 ydsm vardı
- 8 ay
@Dirtykum123 80 yds alabiliyorsan az bile. Helal olsun
- 8 ay
@Bibakipcikcnsm teşekkür ederim. :)
En İyi Cevaplar
8 ayInternette meslek testleri var, onları yapmanı öneririm. Ben en fazla yönetici ile eğitmen çıkmıştım. Sen de kendi güçlü yönlerini bulabilirsin o testlerle.
00 Yorumla
Bulunduğu yerden çok çabuk sıkılan birisin gibi hissettim o yüzden sen hemen dil öğrenip otellerde ya da turlarda çalışıyorsun. Onun dışında eğer ki seversen kuaförlük, kalıcı makyaj, protez tırnak tarzı eğitimlerle de bir şeyler yapabilirsin. Ya da evinin kadını çocuklarının anasını olaceksin ulen modeli de devam edebilirsin 😂 tabiki son kısım şakaydı. Öncelikle kendinizi tanıyın, hiçbir şey için geç değil. Vazgeçilince asıl olan kaybetmek
02 Yorumla
Soran8 ayBeni tanımadığınız halde kısmen çözmüşsünüz beni. Evet bulunduğum yerde çabuk sıkılan ve işyerindeki grup çalışmalarını sevmeyen bir tipim. Spor sektörü eğer sağlık sorunum olmasaydı bu anlamda eğlenceliydi. Hem bireysel çalışabiliyodum. Bu yüzden kendi yerimi açmayı çok isterdim ama buna bütçem yok. Söylediğiniz kalıcı makyaj tarzı şeyler de güzel öneriler teşekkür ederim
- 8 ay
Evet seni tanımıyorum ama öyle bir düşünce yerleşti kafamda. Ona göre yorum yaptım. Çok geçmiş olsun spor yöneticiseş falan olsan olmaz mı? Yani vücudun ve çevren buna elverişli değil mi mesela? Umarım kendini bulur ve ona göre bir yol çizersin başarılar dilerim kendinden vazgeçme
Sen birde güvenlik kimliği al eğer belediyeye iş bulursan yaşadın bulamazsan da otellerde veya benzeri yerlerde çok rahat ve güzel işler var ayrıca günlük iş için de sürekli iş çıkıyor onun haricinde yabancı dilin var mı varsa yine otellerde resepsiyoncu olabilirsin hem maaşı güzel hemde güzel bahşişler alırsın ayrıca tur şirketlerinde tercüman falan olabilirsin ben senin güzel işler yapabileceğine inanıyorum 😊☺️
07 Yorumla
Soran8 ayYabancı dilim yok ama güvenlik fikri fena değil gibi. Rahat bir işe benziyor ama beni mutlu eder mi acaba bunu da denersem artık deneme tahtasına döndüm iyice hangi sektör beni mutlu eder diye bulana kadar😂Teşekkür ederim fikir verdiğin için
- 8 ay
Hahahahah rica ederim bak ben 13 yaşında iş hayatına girdim ilk 3 sene tekstilde çalıştım memnun kalmadım çıktım ekmek fırınına girdim farklı farklı yerlerde 8 sene fırıncılık yaptım baktım mutlu değilim ordan da çıktım 2 sene LC Waikiki de depoda çalıştım baktım mutlu değilim çıktım güvenlik sektörüne girdim ilk 7 ay AVM'de çalıştım baktım zor sıkıntılı hemen AVM nin yanındaki otelde iş ayarladım oraya girdim hayatım boyunca girdiğim en iyi iş oldu kanka hem çok rahat çok güzel yemin ediyorum ilk defa doğru düzgün bir iş buldum güvenlik olarak çalışıyorum otelde de arada bir bahşişler de geliyor geçen gün adamın biri 600 lira verdi 😂😂
Soran8 ayAaa ne güzelmiş valla😂 sürekli sektör değiştirince ben de kendimi eksik hissetmeye başlamıştım ama bu tarz örnekleri görmek beni mutlu etti. Aslında ben kendi yerimi açmayı çok istiyorum ama bunun için yeterli bütçem yok. Teşekkürler bütün önerilerin için
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Merhaba! 🌟
Yaşın ve bugüne kadar deneyimlerin, aslında bu yolculuğun ne kadar değerli bir parçası olmuş, bunu söyleyebilirim. Bana kalırsa, hiçbir şey için geç değil, hele ki meslek konusu! Hayat, deneme-yanılma yöntemiyle şekil alırken, seni mutlu edecek ve becerilerine uygun bir alan bulmak mümkün.
Öncelikle, geçmişte yaptığın işleri düşün ve onlardan neleri sevdiğini, hangilerinde mutlu olduğunu analiz et. Belki spor salonundaki eğitmenlik tecrübesi, insanlarla çalışmayı sevdiğini göstermiştir? Ya da başkasına rehberlik etmek sana iyi gelmiş olabilir. Bunun yanında öğretmenliği düşünmen, içindeki liderlik becerilerini bile fark ettirebilir. 🌈
Belki biraz koçluk ya da danışmanlık, yetişkinlere yönelik eğitim programlarında görev almak sana uygun olabilir. Kendi yaşam tecrübelerinle gençlere ya da yetişkinlere yol göstermek bambaşka bir kariyer olabilir. Ya da tamamen başka bir alana, hobilerine odaklanıp onları işe dönüştürebilirsin: yemek yapmayı seviyorsan, bununla ilgili yaratıcı işler denemek, el sanatlarına ilgin varsa bunun yolunu açmak gibi. 🖌️
Asıl önemli olan, kim olduğunu ve seni neyin heyecanlandırdığına bakmak. Bugün kararını verip yola çıktığında, belki de 1 yıl içinde hayatında dev bir değişim yaşayabilirsin! Senin benzersizliğini yansıtan bir yol mutlaka var. Unutma, en önemli şey adım atmak ve keşfetmeye açık olmak! ✨#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
67Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 8 aydil öğren bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHerkes doktor , avukat olacak diye bir kural yok. Bu ülkenin marangoz, terzi'ye , ressama ya da dövmeciye , temizlikçi'yede ihtiyacı var. Bende üniverste mezunuyum meslegimde var. ama genelde satış çalışıyorum, ya da kadın giyim magazasında felan çalışıyorum. Çok farklı sektördede çalıştım. Bunlar normal şeyler. Neden başka insanlara bu kadar özeniyorsunuz ki hiç anlamıyorum. Sosyal medyada 500 tane kişi'yi takip ediyorsunuz hayatlarına özeniyorsunuz , sosyl medya fenomenlerine özeniyorsunuz neden? Amaç nedir yani? Bence bu sadece bizim ülkede var. İnsanları sosyal medyadan takip ediyorsunuz, tanışıyorsunuz , birbirinizi kıskanıyorsunuz , çok saçma öyle degil mi şimdi onların gönderilerini begeniyorsun , hevesleniyorsun? Neden bunu neden kendine yapıyorsun? Bunun için neden üzülüyorsun? Saçma bir şey. Şimdi o sosyl medyada gönderi paylaştı sende heveslendin? Neden sebebini anlamıyorum cidden sen onların gerçek hayatta mutlu olup olmadıgını ne biliyorsun? Bence böyle saçma şeyler için üzülme ve heveslenme. İşte bu yüzden insanları sevmiyorum çok saçmalar cidden
12 Yorumla
Soran8 ayCanım sırf öğretmen olan yaşıtlarımı sosyal medyada görüp meslek sahibi olabilmelerine imrendim diye hemen onları kıskanmış olmuyorum veya kendimi parçalayacak kadar üzülmüş olmuyorum. Sadece mesleğini yaparken gözleri parlayan, mesleğini severek yaptığı belli olan ve mesleğinde başarılı olan yaşıtlarımı görünce küçük bir imrenme duygusu oluyor. Ama bu demek değil ki ben bunu gördüm diye kendimi kıskançlıktan parçaladım veya üzüntüden kendimi perişan ettim. Zaten yazdıklarımı okuduysan pek çok alanın bana göre olmadığının farkındayım. Benim demek istediklerim senin dediklerinden çok başka şeyler ama yine de teşekkür ederim yorumun için
Cevap sahibi8 ayNeyine imreniyorsum mesela ? Çok saçma rica ederim.
32 yaşında olup da meslek sahibi olup da gerçekten mutlu olan veya sevdiği işi yapan kaç kişi var sence ülkemizde?
Okusan da , iş hayatına başlamak zor, başlasan da mesleki tatmin yok, hadi olsa da ücret tatminkar değil. . .
Anadan babadan zenginsen şanslısın, dil bilip yurt dışına çıkıp orada bir hayat kurma ihtimalin varsa şanslısın, zengin koca bulma gibi bir dusuncen ihtimalin varsa şanslısın...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayhapı yemişsin Nerden baksan leş gibi. Evlenmemişsindir de sen... Kariyer yok , eş yok , çocuk yok. yaş 32 karşı komşumun vefat ettiği yaştasın gögüs kanserinden. Güzel allah çok uzun ömür vermesin demek daha iyi niyetli gibi acı çekersin ancak bu şekil. ( Kendinizi doğru iş doğru kişi doğrularınız bu dünyaya ait değil. Doğru şey sizi bulmaz siz yaratmazsanız.)
012 Yorumla
Soran8 ayNe kullandıysan bana da söyle ben de bu kafadan istiyorum🤣
Cevap sahibi8 ayEn azından doğrularla kafayı yememişim sizin gibi. Oturup evde pempe gacı donuyla medine dilençisi gibi allahım bir iş bir ev araba çocuk vs. diye dua etmiyoruz. Hayalperest değiliz. İyi rüyalar.
Soran8 ayBiz pembe gacı donuyla oturup bir iş bir ev bir çocuk diye dua mı ediyoruz? Sen daha okuduğun soruyu bile anlamamışsın kanka ama eğlenceli bir tipsin🤣
Cevap sahibi8 ay😂 Gördüğümü okusam daha kısa olur. Çok uzatmışsın tatlım sen konuyu. Çok yazı yazmışsın ama demek istediğin: Havadan bir dua emeksiz basit kolay iş ultra deluxa bir koca ve benim gibi ballı bir çocuk ver kardeşim.
Soran8 ayYav ben evliyim evli. Kocam da ultra deluxa falan değil, oldu mu?
Cevap sahibi8 ayBir nevi birileri cefasını çekip yaptığı kariyeri, kocayı, çocuğu belki evine direk sana vericek gel patroniçem benim evimin direği senin çocuk senin iş kariyerde senin demesini dilemişsin. FINISH çizgisinin çeyrek adım ötesine taşıyıp bravo denmesini arzuluyorsun 🥰
Cevap sahibi8 ayBul bir iş bim-a101 gitsin ne kafanı yorun madem. herkes zaten askeri veriyor. Ana okulu dadısı da olsan 25-30k vericekler sanki.
Soran8 ayBaşka kadının yerine niye geçiyim ben neyin kafasını yaşıyosun sen. Bana para yolla da kendi yerimi açıyım madem kanka😂
Cevap sahibi8 ayGözün var işte senin de...😂 istemem yan cebim olsunculardansın 😉
Soran8 ayÇok komik ve eğlenceli bir tipsin kanka senden de güzel senarist olurmuş 😂
Cevap sahibi8 ayHadi hadi güzel karakterli kızsın anladık. 👌 Kapat kapat KS hesabını seni bozar buraların pislik kadınları. burada * ne ayıp felan dolaşıyor çoğunluk hep. Kocan görse kızar zaten niye bu ortama giriyon diye.
Gizli Üye(25-29)8 ayTiyatro oyunculuğu veya oyunculuk düşünmez misin gözlerinin kapağı ne yapmak istediğini Sen karar ver gözlerini kapatman lazım böylelikle sana uygun mesleği seçebilirsin dünyaya bir kere geldin ne yapmak istiyorum falan tarzında düşün hem Bunlar da güzel paralar var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayÖğretmen olmak stressiz demiyorum evet stresli ama haftanın 2 günü tatil ve yazın 3 ay tatil başka meslekte bilmiyorum ben. Yine o avantajlı o konuda o kadar tatil yapan çok nadir meslek var. Ben mimarım hafta da bir güj tatilim var yıllık iznim sayılı gün o da hastalığa mastalığa gidiyor
10 Yorumla
8 aySeni tanımıyoruz, mezuniyetin ne bilmiyoruz, daha önce spor eğitmenliğinden başka ne yaptın bilmiyoruz, dolayısıyla ne önermemimizi bekliyorsun ki ?
20 Yorumla
2 aySanal eğitmenlik veya online ders vererek hem deneyimini hem de esnek zamanını kullanabilirsin. Alternatif olarak ilgi alanlarınla ilgili bir içerik üretip blog/YouTube ile gelir elde edebilirsin.
00 Yorumla
8 aySağlığın sıhhatin yerindeyse bulursun insallah , kendine yeni bir yol çizersin. Herkesin yasami, kariyeri güllük gulistanlik degil.
Şoyle bir önerim olacak , nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama İsmeklerde çeyiz urunlerinden tut fotografcilik pastacılık yazılım vs turlu eğitimler oluyor. İlgine göre seçip eğitimini alır duruma göre karar verirsin.
01 Yorumla
Soran8 ayTeşekkür ederim canım bunları da araştıracağım😊
Rehberlik yapabilirsin gibi geldi bana kafile gezdir ya da büyük otellerde turizm alanında çalış
02 Yorumla
Soran8 ayO kadar güzel bir öneri ki. Ama yabancı dilim yok. Türkçe rehber olabilir miyim veya rehberlik mezunu biri dururken beni işe alırlar mı?
Bayanlara butik pilates, reformer, masaj..
Alkollü-süz yerde garsonluk
Fabrika işçiliği,
V. b.01 Yorumla
Soran8 ayTeşekkür ederim öneriler için
Gizli Üye(30-35)8 ayAynı durumdayız 31 yaşındayım denemediğim sektör kalmadı şu an işsizim bekarım ailemleyim dön dolaş aynı yere geliyorum elde var 0
31 Yorumla
Soran8 ayCanım ya 🥹
8 ayMeslekler olmadiysa hangisi kazandıriyorsa ona devam edin. Yetenekleriniz varsa onlara eğilin.
10 Yorumla
8 ayÇoğu mesleği yapamicagini düşünüyorsun. Bence siz çalışmak istemiyorsunuz sorumluluk almak kolay değildir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBende bir sürü yetenek ve kişisel bilgilerim var kendimin iyi biliyorum ama yine iş yok yok bununla geliştirmek veya öğrenmek ile ilgisi yok adamımız yok
12 Yorumla
Soran8 ay🥹🥹
Gizli Üye(25-29)8 ayBen de aynı senin gibiyim, boktan bi iki yıllık bölüm okudum ve bu bölümün işini sevmiyorum dolayısıyla şu an hala tecrübesizim ve hangi işin bana uygun olduğunu hala bilmiyorum
18 Yorumla
Soran8 ayYalnız olmadığımı bilmek güzel😂 hangi bölümleri okudun merak ettim
Cevap sahibi8 ayYalnız değilsin knk emin ol milyonlarca genç ikimizin kaderini paylaşıyor 😂 iki yıllık boş beleş bi bölüm okudum sonra onu açık öğretime lisansa tamamladım ama bi bok olduğu yok, ikisi de müşteri odaklı bi bölüm ve ben asosyal biriyim girişken konuşkan değilim
Cevap sahibi8 ayAçık öğretimle*
Soran8 ayHahaha bayıldım yorumlarına ya aynısı aynısıııı. Ben de öyle çok sosyal bir tip değilim, kendi işimin patronu olsam diye düşünürüm bazen ama ona da param yok😂 markette ve spor salonunda çalıştım daha önce. Çalışma arkadaşlarıyla geçinmek bazen zor oluyor. Sessiz olanı zaten komple ezmeye çalışıyorlar. Devamlı çalışan insanlar genelde ağzı laf yapan, çok konuşan tipler oluyor zaten. Spor salonunda üyelerle sohbet etmek, çalışmak güzeldi sağlık sorunum olmasa idare ederdim ama hem ekstra yorgunluk yapan bir sektör hem de çalışma arkadaşlarınla vs. Sıkıntı olunca kendini savunmak hangi sektör olursa olsun bizim gibiler için zor oluyor. Bu anlamda seni anlayabiliyorum. O kadar mutlu ettinki beni inan tek ben böyleyim zannediyordum 😂🥰🥰
Cevap sahibi8 ayNe iş yapmayı düşünüyorsun peki
Soran8 ayŞu an için bilmiyorum😂 param olsa kendime bir yer açardım ne biliyim cafe olur pilates salonu olur butik olur ama para da yok
Cevap sahibi8 ayEn iyisi yaşlı bakıcılığı bebek bakıcılığı, biz anca bunda başarılı olabiliriz bence 😂
Soran8 ayHahaha dimi ya kendi kendimize takılabileceğimiz işler anca bunlar😂
Bir düşün, para kaygısı gütmeden, hangi işi yapıyorken kendini hayal ettiğinde huzurlu hissediyorsun?
00 YorumlaSana en güzel, Annelik yakışır. Dünyanın en güzel mesleğidir. Vatana millete faydalı saygılı nesiller yetiştirirsin. Ciddi söylüyorum.
07 Yorumla- 8 ay
Cahil cahil yorum yayyip insanları yönlendirme hiutein bir erkeğin boyunduruğu altına girsunnadam iyi çıkarsa tamam çıkmazsa ne olacak doğurduğu o çocuklarla kim bakacak
- 8 ay
@yalansizolmaz35 Cahil olan sizlersiniz, her bku bildiğinizi zannediyorsunuz ama bir hiçsiniz. Binlerce yıldır gelmiş geçmiş Aile terbiyemizin içine ettiniz. Alın işte görün ne haldeyiz.
Bizler, kızları kadınları sizin gibilerden korumaya çalıştık. - 8 ay
Senin gibi Bosna cahil yobazlara kalsa kadın hizmetçi olarak yaşasın çocuğuna kocasına hizmet dışında bir iş yapmasın kocası lütuf ederse para versin dilenciye verir gibi kadın kendi isteği ile birşeye sahip olmasın kovasına muhtaç olsun senin isminde birinden daha mantıklı bir açıklama olmazdı yobaz
- 8 ay
@yalansizolmaz35 Sana kaldığı zamanı da gördük. Şimdi ne yaşanıyorsa sizin eserleriniz ve eskiden yaşam tarzını arıyor kızlar da erkekler de.
Sizin bu beyin yapınızın eserinin sonucu görüldü. Merak etme. Yobaz senin zihniyetine derler. - 8 ay
İdrak sorunun mu var kadınların güçlenmesi niye zoruna gidiyor tabi ırgat arıyorsun git aç karnını kendin doyur evini temizle şimdiki kadınlar akıllı hakedene hakettiği gibi davranıyor senin gibi yobazların çağı geçti istiyorsan öyle cari defol git Arabistan'a İran'a
- 8 ay
@yalansizolmaz35 Sen defol git, sizin bu gaz vermeniz sonucu ortalık karıştı. Şimdi kızlar o eski Erkeklerden arıyorlar. Hiçbir kız evlendikten sonra çalışmak da istemiyor.
Sizin o kokuşmuş zihniyetiniz yüzünden ülke bu hale geldi.
Sen de defol git amerikaya mı gidersin avrupaya mı git de gör ebeni. - 8 ay
Bynsz burası laik bir ülke isteyencalisir istemeyen evindenoturue problem senin bu engelli düşüncem kadının evi evi değil kadının yeri istediğinde evinistediginde işi ezik defol simdi
8 ayGeçmiş olsun acil şifalar diliyorum bayan berberi olun
01 Yorumla
Soran8 ayAmin çok teşekkür ederim
8 ayDetay yaz detay. Maddi olarak mı mesleki zevk olarak mı? Detay yazarsan bakar analiz ederim.
02 Yorumla
Soran8 ayHem maddi olarak hem de mesleki olarak mutlu etsin beni istiyorum. Aynı yerde bulunmaktan hoşlanmayan, farklı insanlar tanımayı seven ama bireysel olmaktan da hoşlanan biriyim
- 8 ay
Turizm sektörü sana uygun. Aynı yer konusunun öz'ü aslında aynı insanlardır. Turizm sektörü rehberlik, otel tesis işletme işleri... Vs
8 ay
Karakterini bilmek gerek
00 YorumlaBen bile 22 yaşındayım daha mesleğim yok ki. Basit sıradan meslek olur işte mesela depo görevlisi garson ve benzeri
00 Yorumla
8 ayŞu an çalışıyor musun peki sen? Muhtemelen Besyo mezunusun da..
02 Yorumla
Soran8 ayÇalışmıyorum şu an
- 8 ay
Güvenlik düşünür müsün
8 ayİşletme müdiresi olarak başvurular yap. Yine spor salonu işletme alanında olabilir
06 Yorumla
Soran8 ayTeşekkür ederim, güzel fikir bu da aslında. Sayenizde seçenekler çoğaldı valla hepiniz sağ olun
- 8 ay
Umarım uygun bir iş bulursunuz hatta kendi işiniz olur umarım bunu bende istiyorum
Soran8 ayAmin inşallah
- 8 ay
Senin aklındaki kendi işin ne üzerine?
Soran8 ayCafe açmak, spor salonu açmak veya kıyafet üzerine butik. Ama hepsi masraflı
- 8 ay
Gerçekten masraflı ben de kendi işimi yapmak istiyorum ama dediğin gibi sermaye yok
Senin için en ideal çoçuk bakmak olur bildiğim kadarıyla çocukları çok seviyorsun🤣
02 Yorumla
Soran8 aySanırım bir tanıdığınla karıştırdın beni🫠
8 aybreysel ders versen, temel dersler , her branşta olabilir..
05 Yorumla
Soran8 ayMesela ilkokul öğrencilerine ingilizce dersi verebilirim gibi mi? Ama bu konuda tecrübem yokken aileler neden beni tercih etsin. Çok güzel bir öneri aslında ama ders vericek çocuğu nerden bulucam
- 8 ay
ilan vereceksin , birazda 1. sevige ders nasıl verilir eğitimi al ya da youtube den izle , zamanla oturur işlerin
- 8 ay
burada bir yerden başlamak önemli , ingilizce şart değil matematik olabilir ya da hangi konuda iyiysen
Soran8 ayTeşekkür ederim bunu biraz araştırıcam internetten
- 8 ay
bence araştır ma yorumlara takılma bireysel ders veren tanıdıklarım çok mutlu , yani biraz sabır gerekli sadece , zaten yönlendiriyor insanlar, yine fikir istersen yaz bakarız bişeyler, burada kendinö tanıyan sensin neyi iyi yapıyorsan o işe yönel
Hobilerine yönel. Kendi işletmeni kurabilirsin. Engeller seni yıldırmasın.
02 Yorumla
Soran8 ayEn istediğim şeylerden biri kendi işletmemi kurmak ama bunun için yeterli bütçem yok
İnsanoğlu hiç bir zaman birşeyleregeç kalmamıştır. Özellikle de meslek konusu kolay değiştirilebilir bir şey.
00 Yorumla
8 ayBen cilt bakımı ile ilgili kendimi geliştirmeyi düşündüm bir ara seviyorum bakım yapmayı. 🦋
02 Yorumla
Soran8 ayHarikaa✨
- 8 ay
Kesinlikle
8 ayönerme yerine sen kendin yapabileceğin şeylere şans versen daha iyi olur sanki
02 Yorumla
Soran8 ayAklıma hiçbir şey gelmiyor ki🤷🏼♀️
- 8 ay
yapma o zaman. keyfine bak. çalışmaya mesleğe vs ihtiyacın olsa zaten onla uğraşıyor olurdun herhalde dimi
8 ayBende önce dınlen düşün öyle hareket et birden insan hata yaptırır mantıklı ol
04 Yorumla
Soran8 ayZaten dinlenme aşamasındayım şu an ama hiç bulamadım beni hangi sektör mutlu eder diye
- 8 ay
Bişe dicem kasiyer olsanam migros türü yerlerde oturuyon hemde ama üç harfli olmaz orada köpek gibi çalıştırıyorlar
Soran8 ayAy yok daha önce markette de çalıştım canı çıkıyor insanın. Ayrıca sağlık sorunumdan dolayı da ağır iş yapamam
- 8 ay
TKP et
8 aySeçmiş olanlar da çok iyi bir şekilde seçmiş olmuyor. Hepimiz her zaman sorguluyoruz.
00 YorumlaMesleğim var benimde toplumdaki. Slklar yüzünden bıraktım
00 Yorumla
8 ayYa ben doktor oldum da ne oldu keşke işsiz olsaydım en iyisii
07 Yorumla- 8 ay
Ne havası
- 8 ay
Doktorluk da zor iş cidden. Gelip 10 dakikada ne sorunları olduğunu çözmenizi bekliyorlar. Hem de günde 30'dan fazla insandan bahsediyoruz.
- 8 ay
Evet öyle birde yukarıdaki kız gibi insanlar var. Hemen yadırgarlar
- 8 ay
Emek vermiş meslek edinmişsin. Bana göre biri kadın/erkek olsun fark etmez, mesleğinin hakkını veriyorsa değerlidir.
- 8 ay
Konuşabilir miyiz kafam çok dolu
- 8 ay
Uyuyacağım. Bir soruma gelebilirsin istersen, uyanınca bakarım vakit bulunca.
Gizli Üye(30-35)8 ayNeyi yapmaktan mutlu olursunuz? Bu sorunun cevabını bulursanız büyük ihtimalle de sorduğunuz sorunun cevabını da bulursunuz.
01 Yorumla
Soran8 ayTeşekkür ederim fikir verdiğiniz için🙏🏻
8 aymezun olduğun alana yakın mesleklerden seç. Ya da satış danışmanı gibi genel bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEv hanımlığı
Jilet gibi ütü yapıp first class misafir ağırlamak da meziyettir uzmanlaşmak ister...
02 Yorumla
Soran8 ay😅😂
Cevap sahibi8 ayEv hanımlığı diyince şimdiki nesil yan gelip yatmak olarak algılıyor.
Ama gerçekten çatalı kaşığı nereye koyacağını bildiğin misafirlerin kendilerini bir resepsiyon davetinde sanabildiği bir sofra herkesin harcı değildir.
Böyle diyorum çünkü "32 yaşına kadar neredeydin? " diye sorarlar görüşmelerde
Çocukken hayal ettiğin sevdiğin şeyleri düşün
00 Yorumla
8 ayİk siteleri bu tip durumlarda mantıklı öneriler yapıyor
00 Yorumla
8 ayÖnce kendini dinle ne yapabilirim nelerden hoşlanırım gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEğitmenlik yapman için spor yapman şart değil, bu alanda tecrübelerin asıl önemli, çevren hala varsa yine yapabilirsin
02 Yorumla
Soran8 ayBireysel ders vermekten mi bahsediyorsun?
Cevap sahibi8 ayÖnceki gibi bir salonda eğitmen olarakta işe başlayabilirsin yani, bilgin önemli burada
Gizli Üye(25-29)8 ayBende bulamadım kendime göre bir şey. Hayat sıkıcı
11 Yorumla
Soran8 ayYalnız olmadığımı bilmek güzel🌸
Ben de 36 yaşındayım hâlâ mesleğim yok işe de giremedim ne yapacağımı bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayVarsa okuduğun bi okul veya spor salonu harici bi kariyerin olduysa onlar üzerinden gitmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayGünümüzün mesleği sahibelik oldu. Belli yaşa da gelmişiniz, halen yoksa meslek en iyi sahibelik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayZanaat öğrenebilirsin kendi ilgi alan ve yeteneklerine göre karar vermelisin
00 Yorumla
8 ayEğer biraz birikim varsa ve sabırlı biriysen argo deyimle gaza gelmez isen borsa da yatırım yap.. bir sekilde de sigortani ödemeyi ihmal etme ileride cok faydası olacak özellikle bu ülkede..
00 Yorumla
8 ayBen hemşirelik okuyorum ve seviyorum. Düşünebilirsin, sinifimizda var 34 yaş üstü kadinlar
00 Yorumlaİlgi alanına göre karar verebilirsiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBende 32 yaşındayım üniversite mezunuyum ama bi şeye sap olamadım köyde koyun güdüyorum maalesef
00 Yorumla
8 ay30 yaşındayım bende seçemedim neyse sağlık olsun
03 Yorumla
Soran8 ayYaa benim gibi olanların olduğunu bilmek çok güzel🌸🥰 galiba en iyisi evde oturmak bu yaştan sonra diycem en sonunda😂
- 8 ay
Eeee evde oturana maaş veriyorlarsa okeyim 👾
Soran8 ayHahaha keşke öyle bir şey olsaydı gerçekten parasızlık zor
8 ayİlgi alanlarına gore bir iş sec.
02 Yorumla
Soran8 ayAklıma bir şey gelmiyor ki
- 8 ay
Hobin var mı?
Bilmiyorum ki biz de başaramadık o olayı
05 Yorumla
Soran8 ayEn iyisi evde oturmak galiba diyeceğim en sonunda😂
Soran8 ayTiktok yayıncılığı gibi mi
- 8 ay
Daha çok Kick, Twitch, Youtube falan diye düşündüm ben ama Tiktok da olabilir sanırım kullanmadığım için bilmiyorum. Spor bilgin varsa o yönde içerik üretebilirsin instada falan da örnekleri çok influencer dijital içerik üreticiliği gidebilir yani ama bu da uzun süreç ve tutturmak kolay değil
Soran8 ayEvet şu son cümlene katılıyorum tutunabilmek de önemli. Para kazanana kadar uzun iş baya emek ister
8 ayNe istiyorsan onu yap
10 Yorumla
3 ayboş ver kendin ne isterse onu yap.
00 Yorumla
8 aySpor yazarlığı mesela.
00 Yorumla
8 aye-ticaret yap.
00 YorumlaSen ev hanımı ol 😁😁
00 Yorumla
8 aySen en iyisi markette çalış abla
00 YorumlaDaha erken biraz daha bekle
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 32 yaşına geldim ve kendime uygun mesleği seçemedim, bana ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat