25 yaşındayım. Hayatı kaçırdım mı?

Size tam olarak durumu anlatiyim.

BU sene üniversitede 7. senem olucak ve evet üniyi bitiremedim.

Geçen günlerde 25 ime bastım ve elimde şu ana kadar gerçek bir başarı yok.

Yani hiçbir alanda yeterli seviyede ileleyemedim.

Budurumun bir kısmı benle ilgili bir kısmı çevre ile.

Pek çalışkan değilimdir ama gerektiğinde insiyatif alırım. Hevesliyimdir ama hayat bana şanslı davranmadı.

3 Senedir dans kursuna gidiyorum latin dansları. Ama ben dışında giden herkes ekibe alındı. Seçildi. Bense tamamen dışarda kaldım. Bu yüzden gelişemedim ve şu an orta üst seviye hareketleri yapamıyorum. Dans gecesine gidince sadece izliyorum ya da hiç bilmeyenler ile yapıyorum çünkü cidden dans etmeyi unuttum.

Temel nedeni ise eşli danslarda partner bulamamış olmam. Kimse benle partner olmak istemedi.

Çünkü çekici gelmiyorum sanırım veya kolay lokma görülüyorum. Yetersiz falan bulunuyorum gittiğim dans kursunda kimse benle muhattap olmuyor.

Dağcılık kursuna başlıyacaktım üniversitenin , dağcılık ekip seçim sınavına girdim. Sonra ne mi oldu topluluk kapandı. Bu topluluk 7 senedir faaliyette ve bir anda kapandı.

Aynı şekilde sualtı hokey ine başladım oda bitti. Bakın bu topluluklar üniversitenin en prestijli köklü toplulukları. Hepsi ben katıldığım sene kapandı.

Dövüşmeyi bilmem iyi bir vücudum yoktur. Spor salonuna gittim ama gelişemedim adam aklıllı.

Güçlü değilim zayıfım. Kolayca devrilebiyorum. Anlıyacağınız üzere derslerde de başarısızım.

Hayatta şu yaşa gelen herkes birşeyler yaptı ben sadece izledim. Sonra onlar bana tepeden bakmaya başladılar bütün arkadaşlarım benimle sadece vakit geçirmek için takılmaya başladı.

Çünkü artık onların seviyesinde değildim.

Ne yapacağımı cidden bilmiyorum hiçbir işte de dikiş tutturamıyorum her işten kovuldum.

ne yapmalıyım...

25 yaşındayım. Hayatı kaçırdım mı?