Kızlar Bir Adım Öne Lise mezunu hangi işlerde çalışabilir? (Sayfa 2) Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 713 Yapay Zekaya Sor Lise mezunu hangi işlerde çalışabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Daha önce hiç tecrüben olmadı mı? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 6 ay çalışmıştım Cevap sahibi 1 yıl Valla ne önersem bilemedim ki.
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu yaştan sonra diyince kötü oldum bende 30 um 1 3 Yorumla Papatyaa711 1 yıl 😄😄😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende 30 olacan merak etme Yorumla Papatyaa711 1 yıl Olucam tabi bunda alınıp kendinizi kötü hissetmenize gerek yok kurduğunuz cümleye güldüm açıkçası komik geldi sjsjsj yazarken dikkatli yazın ki gülmeyeljm zorunuza gidiyorsa Yorumla
alyanarin21 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Kpsse girip memur olma şansını var 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 30 san sonramı Yorumla alyanarin21 1 yıl Tabiki niye olmasın Yorumla Soran 1 yıl Ne olunabilir mesela Yorumla alyanarin21 1 yıl Temizlik görevlisi büro çalışanı vs vs Yorumla Soran 1 yıl Temizlikçi olmak istemiyorum Yorumla alyanarin21 1 yıl Ee kpssye sıkıca çalış düzgünce çalış yüksek puan çıkar sonra tercihini yap Yorumla
Raskolnikov93 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Perakendede bulabilirsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl One Yorumla Raskolnikov93 1 yıl Avmlerdeki magazalar yani. Kariyer gibi yerlerden rastgele basvuru yap. Biri döner muhakkak Yorumla
okeeanos Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Sunexpress de hosteslik 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Lise mezunu alıyor mu Yorumla okeeanos 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Hosteslik uçakta uçuyor yani Yorumla
Ayçamutlud Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% 1 yıl BİM a101 0 1 Yorumla Reis0388 1 yıl Ben BİM 🙂 Yorumla
alper8474838r8 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Bu karı gibiysen her işi bulursun 0 1 Yorumla Aslanbey032 1 yıl Onu site koyuyor :) Yorumla
İstanbulbakiri36 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 1 yıl Hangi şehir 0 7 Yorumla Soran 1 yıl İstanbul Yorumla İstanbulbakiri36 1 yıl Yeşilyurt tarafında isen a101 falan var Yorumla Soran 1 yıl A101 e nerden başvurabilirim. Yorumla İstanbulbakiri36 1 yıl Direk gel o şubeden yap Yorumla İstanbulbakiri36 1 yıl Kaç xpersin Yorumla Soran 1 yıl orada değilim. Genel olarak nasıl başvuruyorlar Yorumla İstanbulbakiri36 1 yıl İnternet sitesi sen kaç xpersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Marketler mağazalar olabilir
Her işte çalışabilir.
Beden işlerinde olur
Bilmiyorum benim de mesleğim yok işsizim maalesef
Daha önce hiç tecrüben olmadı mı?
6 ay çalışmıştım
Valla ne önersem bilemedim ki.
Bu yaştan sonra diyince kötü oldum bende 30 um
😄😄😄
Sende 30 olacan merak etme
Olucam tabi bunda alınıp kendinizi kötü hissetmenize gerek yok kurduğunuz cümleye güldüm açıkçası komik geldi sjsjsj yazarken dikkatli yazın ki gülmeyeljm zorunuza gidiyorsa
Hangi konularda yetenek lisinki... yaz
Sekreterlik façan yap
İBB başkanı olabilirsin
Bu sorunun nes süper soru olmuş fhcn
Şartları karşılıyorsan hostesliğe başvurabilirsin
Çoğu yerde çalışabilirsin
Nerede yaşıyorsun?
Kpss girdin mi
Çalışabilir tabi
Otelde aşçı cafede garson tekstilde Ortaci
Kpsse girip memur olma şansını var
30 san sonramı
Tabiki niye olmasın
Ne olunabilir mesela
Temizlik görevlisi büro çalışanı vs vs
Temizlikçi olmak istemiyorum
Ee kpssye sıkıca çalış düzgünce çalış yüksek puan çıkar sonra tercihini yap
Perakendede bulabilirsin
One
Avmlerdeki magazalar yani. Kariyer gibi yerlerden rastgele basvuru yap. Biri döner muhakkak
Sunexpress de hosteslik
Lise mezunu alıyor mu
Evet
Hosteslik uçakta uçuyor yani
Tarlabaşı işçiliğine başlayabilirsin👈
Olursun tabi yaşın henüz müsait
ne yeteneğinvar ona bak
Üretim fabrikaları olabilir
Antalya da dolu iş oteller de gel çalış
Mağazalar ve marketler olabilir
meselk yoksa üzgünüm
Bulursun tabiki kadinlar için çok iş var