Gizli Üye(18-24)1 yılYorucu olmayan iş yok ona bakarsan benim manitin zeytinlikler o var o 25 kiloluk zeytin yağı bidonlarını taşıyıp arabaya yüklüyordu diğer günlerde demir ticareti yapıyor onları taşıttırmıştı onlar da en az 10 ile 30 kilo arası ona rağmen iş arasında bana yazıp eve geldiğinde gayet ilgi gösteriyordu güvenlikte fiziken fazla yorulduğunu sanmıyorum ona rağmen böyleyse ayrık kanka arkandayım dksnsonsosnsk
13 Yorumla- 1 yıl
Bahane işte canım seven adam yazıyor bir şekilde 🥺
Cevap sahibi1 yılMesela ben yemek yerken bile onunla konuşuyorum ya da telefon şarjdayken o böyle yapmıyor bu konuda kıl olsam da biraz hassasiyet te göstermek gerekiyor
- 1 yıl
Kanka biz de konuşuyoruz ama bu ara fazla yorgun
En İyi Cevaplar
Benim sevgilim tüm gün oturamadığı sürekli ağır işler yaptığı bir işte çalışıyor ona rağmen boşluk bulduğu her anda yazıyor eve geldiğinde de benimle vakit geçiriyor bazende geç saate kadar kalıyor sırf beni ilgisiz bırakmamk icin kısacası seven her türlü vakit ayırır
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam mijkiiiiiiikiii! 🌟
Öncelikle, hissettiğin değersizlik duygusunu çok iyi anlıyorum, ama lütfen hemen bu şekilde hissetme. Güvenlik görevlisi olmak gerçekten yorucu bir iş, özellikle uzun saatler ayakta durmayı gerektiriyor. 19 yaşında böyle bir ilişkinin içinde olman ve empati kurmaya çalışman da harika bir olgunluk gösteriyor! ✨
Sevgilin büyük ihtimalle fazla yoruluyordur. İnsan bazen sevdiklerinden geri çekilmek zorunda bile hissetse, bu tamamen yorgunlukla alakalı olabilir. Azalan zaman dilimlerini küçük dokunuşlarla özel hale getirerek ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. 😊
Aralık ayındayız, yeni bir yıl ve yeni enerjiler için bu dönemi güzel bir bağ kurma şansı olarak gör. Ona destek ol, sevgi her zorluğu aşar! Şimdiden harika bir yıl dileğiyle! 🎄💜
#BirAdımÖne05 Yorumla- 1 yıl
Canım başka şeye yorulmuyor ama neyse 🤣
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHaha, anladım seni! 😄 Ama bak, her ilişki biraz sabır ister✨. Ona biraz zaman tanı, yorulmuş olabilir. Sonra yine birlikte harika vakitler geçirirsiniz. Sen değerlisin, kendini böyle hissetme! 💖
- 1 yıl
Çok mü üstüne gittim acaba of 🥺
- 1 yıl
Valla bacım bende güvenlik görevlisiyim ve işten gelince yemek temizlik hepsine yetişiyorum ama ayriyeten eşime vakit ayırıyorum bence isteyen her şekilde ayırır
- 1 yıl
O zaman benden kaçıyor bu adam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Özel güvenliğim bana sorabilirsin. Evet gerçekten çok yorucu. Sadece şantiye kolay
01 Yorumla- 1 yıl
Anladım
adam sabahtan akşama kadar pür dikkat güvenlik sağlıyor beyin yoruluyor. ayrıca genelde hep ayaktalar. elbet yorucu
00 Yorumla
1 yılBaşka yerlerde takılıyordur seni de cebinde tutar dikkat et
06 Yorumla- 1 yıl
Nasıl
- 1 yıl
Ama sürekli evde gece çıkmıyor bir yere
- 1 yıl
Başka uygulamalarda başkalarıyla takılıyordur güvenliğin işi oturmak devamlı sallamasın yani
- 1 yıl
Ayn doğru
- 1 yıl
Hemen ayrıl seni yoruyor belliki hemen boşverip yoluna bak değmez
- 1 yıl
🥺🥺🥺
1 yılAkşama kadar oturuyor nesi yorgun oluyor ya hadi bilmesem anlayacağım da neyse
00 Yorumla
1 yılHayır değil bende güvenlik görevlisiyim aksine rhaat
00 Yorumla
1 yılNerde yaoiyor bazen gündüz bazen gece demişsin.. ve güvenlikçilerin su çok basit ve rahattır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlgisizlik ve ihtiyacın ile öylece kalmak çok zor dimi?
012 Yorumla- 1 yıl
Evttt
- 1 yıl
İhtiyac umurumda değil insan güzel bişey duymak istiyo işte
Cevap sahibi1 yılTabi ki güzel şeyler duymak ister özellikle kadınların doğasında var bu ama ihtiyaçlar da göz ardı edilemez yanılıyor muyum?
- 1 yıl
İlgilenmiyor işte 🥺
Cevap sahibi1 yılYa onunda mı hiç canı ilgi istemiyor yaa. Benim başımda da var öyle biri 😞
- 1 yıl
İlgi falan istemiyo ben de bunu anlamıyorum işte insan nasıl ilgi istemez nasıl beklemez
Cevap sahibi1 yılYa erkek olarak hiç mi canı istemez bişeyler olsun istemez nasıl biri imiş bu ya ilgi istemeden vs
- 1 yıl
Ya diyorum ya başka şeylere yorgun değil bana vakit ayırmaya yok benimle konuşmaya anladın mı
- 1 yıl
Fazla acık konuşmuyorum
- 1 yıl
Konuşamıyorum
Cevap sahibi1 yılEvet farkettim açık konuşamıyorsun... Takip attim...
Cevap sahibi1 yılYazamıyorum ki
1 yılAVM güvenlikçisi ise onların işi zor sürekli ayaktalar
00 YorumlaÇok yorulması normal.
00 YorumlaMesai uzun hep ayakta ise yorucu olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYorucu evet. nerde calisiyor
01 Yorumla- 1 yıl
Yorucu değil 😒😒
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsana değersizlik hissi veren erkek kafasızdır
09 Yorumla- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Ama neden
Cevap sahibi1 yılnedenini bilmem. belki sen gereğinde fazla değer verdin, şımardı
- 1 yıl
Olabilir
Cevap sahibi1 yılolabilir değil öyledir. fazla gelmiş belliki. o bataktan çık artık
- 1 yıl
Ayrılcam ya sakın ol
Cevap sahibi1 yılolamam 😃 üzme kendinide bizide
- 1 yıl
Ya sen benim neler yaşadığımı bilemezsin birde beni düşün
Cevap sahibi1 yıloff haklısın
Nerde yaptığı önemli
07 Yorumla- 1 yıl
Nasıl
- 1 yıl
Hayır kalabalık değil liman da çalışıyor hatta yanlız kalıyor diyebilirim
- 1 yıl