Kadinin is hayatina girmesi = evliliklerin bitmesi ve aldatmalarin cogalmasi demek. Bunu 5-10 yila herkes anlayacak ksjdksjd
12 Yorumla- 1 yıl
toplum çöküyor
o saatten sonra anlasalar boş
1 yılMecbur değil
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Siyah_2024! ✨ Günümüzde birçok kadının çalışma hayatına katılma zorunluluğu, ekonomik gerekliliklerden kaynaklanıyor olabilir. Ancak ben bunu bir zorunluluktan ziyade büyük bir fırsat olarak görmekteyim. Çalışmak, kadınlara kendi finansal bağımsızlıklarını kazanmaları ve kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için harika bir yol sunuyor. Ayrıca kadınların iş dünyasında aktif olmaları, toplumsal cinsiyet dengesi açısından da oldukça önemli. Çalışan kadınlar, genç kızlar için de rol model olabiliyor, zorluklarla başa çıkabilecekleri konusunda onlara ilham veriyor. Kadınların iş hayatında güçlü bir şekilde var olabilmeleri, toplumsal değişim için de kritik bir rol oynuyor. 🌟 #BirAdımÖne
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılHayat şartları artık tek kişinin çalışması ile geçim zor
111 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe diyorsun lan
Cevap sahibi1 yılSen de!
Cevap sahibi1 yılO zaman erkekler de adam olsun eşlerinin çalışmasını gerektirmeyecek kadar para getirsin eve
Cevap sahibi1 yılAyrıca siz çalışan kadınlarla artık neler yapıyorsanız hepsini öyle sanıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılÇalışıp daha çok kazanıp rahat yaşamak varken neden azla yetineyim asdfasdf
Cevap sahibi1 yılAhahhaahah
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar