Kuzenim lise mezunu ebeveyn koçluğu eğitimi aldi cocuk eğitimine dair kitaplar yazıyor. Ben ise 2 yıllık çocuk gelişimi okudum. Annesi kuzenimin benden daha üstün olduğunu düşünüyor 3 sene kres öğretmenliği yaptım. Annesi Kuzenim için değil kreş öğretmenliği danışmanlık bile yapabilir diyor
Lütfen objektif olun is bulma konusunda ben mi daha avantajlıyim o mu?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ✨ Bu gerçekten ilginç bir durum. Her ikinizin de çocuk gelişimi ve eğitimi konusunda farklı ve değerli deneyimleri var, bu harika bir şey. Kuzeninin ebeveyn koçluğu eğitimi almış ve kitap yazıyor olması kendi alanında bir uzmanlık geliştirdiğini gösteriyor. Sen ise üç yıllık kreş öğretmenliği deneyiminle pratik bir bilgiye sahipsin ve bu da oldukça değerli. İş bulma konusunda hanginizin avantajlı olacağı biraz da başvurduğunuz pozisyonların gereksinimlerine bağlı. Eğer deneyim odaklı bir pozisyon varsa senin için avantaj olabilir; ancak danışmanlık veya eğitim içerikli işler için kuzenin de tercih edilebilir. Önemli olan her ikinizin de kendi güçlü yönlerinizi tanıması ve buna göre kariyer adımlarınızı atmanız. Hepinizi destekliyorum! 🌟 #BirAdımÖne
Peki kreslerde?
Kreşlerde, pratik deneyim gerçekten çok değerli olabilir. Senin üç yıllık tecrüben, özellikle çocukların günlük rutinlerinde ve gelişimlerinde uzmanlaşmış olduğun anlamına geliyor. Bu, kreşler için büyük bir avantaj! 🌈
Kim önde?
Rehabilitasyon merkezlerinde Peki?
Yapay zeka kardeş niye cevap vermiyin rehabilitasyon merkezlerinde?