Arkadaşına söyle dövüş sporuna gitse bile bir sağlıklı erkeğin karşısında duramaz sizin yapacağınız şey koşmak bol bol yürüyüş ve koşu yapın ki siz kaçtığınız da adam yetişemezsin ya da sizden önce yorulsun
Biliyorum erkekler de öldürülüyor ama son gündemimiz kadın cinayetleri kız çocukları
Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki sıla bebek
Amcası tarafından öldürülen küçük narin
Birinin dilini kesip diğer kızı da gövdesinden ayıran parçalara bölünen ayşenur ve İkbal
Yakın zamanda mersin ve diyarbakırda öldürülen iki kadın
Bunlar son zamanlarda olan cinayetler. Bir kadın bir erkekten nasıl korunabilir onu soruyorum ben. Konumuz kadın cinayetleri Erkekler değil.
Ama haklısınız erkekleri de unutmayalim o 19 yaşındaki kurye çocuğu unutmadık kaç yerinden bıçaklanarak ölmüştü ama erkekler sokağa çıkıp eylem yapıyor mu? Hayır. Kadınlar çıkıp eylem yapıyor çünkü devlet bu pislikleri serbest bırakıyor. Biz de sesimizi çıkartıyoruz
Siz erkekler için ayrı bir soru açabilirsiniz ama genel olarak kadınlar kendilerini bu konuda koruyamıyor fiziksel olarak erkeklerden güçsüzüz bu yüzden bu soru var. İyi günler.
Hani kadınlarımız sokaklarda cinsel saldırıya uğruyor ya O yüzden ne tür önlemler alınmalı diye soruyorum ben Siz hiç 2-3 kadın tarafından t uğrayan erkek gördünüz mü?
Kadınların en güçlü benim tavırları çok komik mesela. Kick boks 🥊 öğrendiğinde de ortalama bir erkek seni kolay bir şekilde alt edebilr. Ve kick boks öğreneceğim diyorsun ama serseri erkekler de bahçıvanlık yapmıyor sonuçta. Kendini korumanın en iyi yolu mümkün mertebe hayatının o tip insanlarla kesişmemesini sağlamak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Devlet bireysel silahlanmayı erkekler için yasaklayıp kadınlara serbest bırakmalı
Tabikide en büyük destekçisi ailesi sonra akrabası dışarıdaki kişiler..
Ama artık dövüş sanatı şart sanırım savunma yapmak için
etrafınızdaki insanları tanıyın ve her zaman içgüdülerinize güvenin eğer bir şeyler yanlış geliyorsa muhtemelen öyledir
Kickboks boş iş bıçak biber gazı elektro şok bunlar
kick boksta bile hocasının tacizine uğrar ama anlamaz
Arkadaşına söyle dövüş sporuna gitse bile bir sağlıklı erkeğin karşısında duramaz sizin yapacağınız şey koşmak bol bol yürüyüş ve koşu yapın ki siz kaçtığınız da adam yetişemezsin ya da sizden önce yorulsun
Tüfeğim var benim
Erkeğin şeyine tekme atmak o an hiç düşünmeden
Üzülüyorum lan ne hale geldik
Telefona kades indirin
Savunma sporu öğrenmeli kades yükleyin
Aikido sanatını öğrenmek
Bence dövüş sanatları eğitimi de almalılar...
Bıçak ve muşta taşıyın
Savunma sporlarını bilmeli tüm kadınlar 😏
Savunma tekniklerini öğrenmeliyiz
Dövüş ve özsavunma eğitimi almak önemlidir.
Benden korkmanıza gerek yok islamiyette hicbirzaman nefs için insan öldürülmez ancak Allah ve islam düşmanlarıyla savasılır oldurulur
Doğru düzgün kişilerle takılırsanız hayatta kalma yüzdeniz artar bu erkekler içinde geçerli
Neden kadınlar insanlar desek daha adil olmaz mı
Son dönemlerdr kadınlar bir yerlerle sıkıştırılıp parçalanıp öldürülüyor ya, ondan kadınlar ne yapsın dedim.
Erkekler de öldürülüyor
Cinsiyetcilik olmuyor mu bu söylemler
Insanlar desek kadını kapsamıyor mu
Biliyorum erkekler de öldürülüyor ama son gündemimiz kadın cinayetleri kız çocukları
Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki sıla bebek
Amcası tarafından öldürülen küçük narin
Birinin dilini kesip diğer kızı da gövdesinden ayıran parçalara bölünen ayşenur ve İkbal
Yakın zamanda mersin ve diyarbakırda öldürülen iki kadın
Bunlar son zamanlarda olan cinayetler. Bir kadın bir erkekten nasıl korunabilir onu soruyorum ben. Konumuz kadın cinayetleri
Erkekler değil.
Ama haklısınız erkekleri de unutmayalim o 19 yaşındaki kurye çocuğu unutmadık kaç yerinden bıçaklanarak ölmüştü ama erkekler sokağa çıkıp eylem yapıyor mu? Hayır. Kadınlar çıkıp eylem yapıyor çünkü devlet bu pislikleri serbest bırakıyor. Biz de sesimizi çıkartıyoruz
Siz erkekler için ayrı bir soru açabilirsiniz ama genel olarak kadınlar kendilerini bu konuda koruyamıyor fiziksel olarak erkeklerden güçsüzüz bu yüzden bu soru var. İyi günler.
Ayrı soruya gerek yok
Insan desek kadını da kapsıyor zaten
Cinsiyetcilik hoş değil
Hani kadınlarımız sokaklarda cinsel saldırıya uğruyor ya
O yüzden ne tür önlemler alınmalı diye soruyorum ben
Siz hiç 2-3 kadın tarafından t uğrayan erkek gördünüz mü?
Abartmayin herkes katil sanki
Gördük haberleri
Arkadaş haberleri izlemiyor herhalde 😃
Haberleri izliyorum gayet. Herkes öyle olacak diye bir kaide var mı? Ben yolda yürürken karıncayı bile ezmemek için uğraşıyorum ne alaka mesela
Biz senin için önlem almıyoruz knk olayı kişiselleştirme sapık sübyancı dolu ülke
Tamamdır
Düzgün iletişim kurmayı öğrenebilirler
Lütfen beni T etmeyin 🥰
Böyle mi?
Kadınların en güçlü benim tavırları çok komik mesela. Kick boks 🥊 öğrendiğinde de ortalama bir erkek seni kolay bir şekilde alt edebilr. Ve kick boks öğreneceğim diyorsun ama serseri erkekler de bahçıvanlık yapmıyor sonuçta. Kendini korumanın en iyi yolu mümkün mertebe hayatının o tip insanlarla kesişmemesini sağlamak.
Tabanca olur
Bütün sapıkları vurun valla
Yeterli degil ki maalesef "(
Dövüş sporları öğrensin
Her erkekle sevgili olmayarak.
Sevgilini düzgün seç.
Adam akıllı insanlar ile yakınlık kurarak
Kimseye güvenmeyeceksin yalnız takılacaksın
Gittiğin yerler takıldığın ortam önemlidir..
Judo öğrensinler
lanet olsun tecavucçulere
Bireysel silahlanma.
Spor kurtarmaz sokakta bıçak ya da silah lazım
Boks
Tekvando
Ruhsatlı silah
Satranç oynayıp bol, bol protein alsınlar.
Emanet
Savunma sanatı…
Silah eğitimi bile alınmalı
Avmye sokmamislar
* popona orta çağ kablik tajdin
Kickboc da olur normal boks ta
yakın dövüş kursuyla
Çok işe yarayacağını sanmıyorum
Eğitim tek çözüm
Osuruk gazı tasıcam
Karete kursu
Savunma sporlaro