Sapıklar bi gün kardeşimi metroda böyle sıkıştırmış epey de kalabalık bi grupmuş. Hepsine vura vura aralarından çıkmış. Onların en hassas yerine vurmak gerekiyo ya. O an adrenalin yükselmesiyle de bunu yapabiliriz bence. Belki üretilmiştir bakıcam bi çantaya sığacak sopa var mı. Arabada kızılcık sopası var mesela. Şeref yoksunu birine kullanıyodum az kalsın görünce yönünü değiştirmişti. Zaten hassas noktasına darbe alırsa afallar o an kaçacaksın, bağıracaksın abi, avazın çıktığı kadar. Sessiz kalmayacaksın. Gece gündüz fark etmeksizin ıssız bi yerden yürümeyeceksin. Aklıma hep kardeşim geliyo böyle şeyler yazınca delleniyorum.
İnşallah başına böyle şeyler gelen herkesin gelip geçer anında iz bırakmaz. Biz karakter gereği güçlüyüz kardeşimle. Gücümüz yettiğince ortalığın içine ederiz. Cadı olmak gerekiyo biraz.
Oyyy istediğin kadar dövebilirsin meloșum biliyon bende azucuk 🤏🏼 mazoşistlik var. Doktora gitmiştim de bana mazoşistlik tanımı koydu 😔 dedi ki en az her gün sert yastıklarla 10'ar 5'er darbeler alman gerekiyor. Bizim acil pijama partisi yapmamız gerek 😔
1. Krav Maga veya Boks Gibi Dövüş Sporları: Özellikle yakın dövüş teknikleri, tehdit anında etkili olabilir. Fiziksel güç farkını kapatmak için stratejik vuruşlar öğretilir.
2. Anahtarlık Savunma Araçları: Anahtarlık şeklinde tasarlanmış sivri uçlu savunma araçları, yakın mesafede etkili olabilir.
3. Kişisel Alarm Cihazları: Yüksek ses çıkaran taşınabilir cihazlar saldırganı şaşırtarak dikkat çeker ve çevredeki insanları uyarır.
4. Çevre Bilinci ve Planlama: Güvensiz bölgelerden uzak durmak, gece geç saatlerde yalnız yürümemek ve mümkünse bir rota planlamak önemlidir.
5. Telefon Uygulamaları: Acil durumlarda tek tuşla güvenilir kişilere konum gönderen uygulamalar kullanılabilir.
6. Yanıltıcı Konuşma veya Kaçış Teknikleri: Tehdit anında dikkat dağıtıcı cümleler kullanarak veya kendine kaçış yolu açmak için hızlı ve yaratıcı çözümler geliştirmek.
Bu tarz ürünleri size karşı silah olarak da kullanabailirler, biber gazını çıkarıp sıktınız diyelim karşıdaki kişiye ama o acıya dayanıp elinizden alırsa ve size sıkarsa daha büyük zarar görürsünüz, en iyi savunma sana karşı kullanamicakları silahı kullanmaktır bu da sadece yakın dövüşle olacak bir şey. Elinizden geldiğince dövüş eğitimi alın, yine bunları yanınızda bulundurun, kullanarak karşı tarafın gücünü düşürürsünuz ve rahat bir şekilde kurtulabilirsiniz.
Evet dövüş eğitimi alabilirler ama kadınların kendini koruması için illaki kadınların kendini geliştirmesine gerek yok. Bana böyle şeyler saçma geliyor yani kocaman bir ülkede yaşıyoruz ama kadınlar sadece kendilerini korumak zorunda kalıyorlar. Kadınlarımızı Neden kendini kurmak zorunda kalsın ki? Bence bu sorunun cevabını bulmak gerekiyor
Merhaba Elleira! 🌟 Kendini savunma konusunda bilinçlenmek ve güçlenmek harika bir adım. Kick boks harika bir seçim, hem bedenini güçlendirir hem de özgüvenini artırır. Bunun yanında, kendini savunma konusunda farkındalığı artırmak için öz savunma atölyelerine katılabilir ya da çevrim içi eğitimler alabilirsin. Ayrıca, güvenli yol ve taksi uygulamaları ile güvenliğini artırabilir, cinsiyet eşitliği savunucusu gruplara katılarak birlikte güçlenebiliriz. Bu tarz programlar hem eğitimle güçlenmeye hem de güçlü bir topluluk oluşturulmasına yardımcı olabilir. Unutma, bilgi ve farkındalık da en güçlü silahlardan biridir ✨ #BirAdımÖne
Öncelikle biber gazı ateşsiz silahtır kullanımı yasaktır (yaralanmaktan daha iyidir) elektroşok doğru kullanılmazsa kişiyi öbür tarafa yolculuğa çıkartabilir (kullanmayı bilmiyorsak en iyisi kullanmamaktır) kick boks kadının yeterli kütlesi yoksa erkeğe karşı neredeyse hiç şansı yok denebilir bunun yerine tüm anne babaların evlatlarına ve geleceğin anne baba adaylarına sesleniyorum zihniyetinizde bir problem varsa prezervatif kullanın alırken 40 renge girmenize gerek yok hepimiz kullansak dünyada sorun kalmaz
Kick boks yapılabilir / onları avm ye almıyorlar avm ye girerken yanınıza cam şişe alın / telefonunuzun iki tuşuna 5 kez basarsanız alarm çalışıyor haberiniz olsun / çantanıza Bıçak atın katlanır bıçak olsun basınca açılır zaten direkt. Ayrıca bir parantez açmak istiyorum eğer birisi sizi goruntüleriniz ile tehdit ediyorsa StopNCII. org sitesinden goruntuleri kaldırabilirsiniz umarım yardımı dokunur 🥺
Utanmayarak! Korkmayarak! Unutmayin kizlar bu kani bozukluklar korkak kisiler zaten ve gucleri size yettigi icin bu adilikleri yapabiliyorlar. Bu gibi durumlarda reel ise lutfen ama lutfen avaziniz ciktigi kadar bagirin!!! Sanal zorbaliga maruz kaliyorsaniz, hickimseden hicbirseyden korkmadan hemen savciliga gidin!!!
Bibergazı veya elektroşok birer önlem değil. Varsayılım ki benim gibi bir insan kontrolden çıktı ve öldürme içgüdüsüyle hareket ediyor. O zaman bırak kadını, karşımdaki hiç bir insanın şansı olmaz. Bence en güvenli önlem dikkati elden bırakmamak ve akıllı kararlar almak
maalesef elektroşok kendini savunma uzmanları tarafından tavsiye edilmiyormuş. taser dışındaki elektroşok cihazları kasları etkilemiyor sadece acı veriyor ama çoğu kişi bunu yanlış biliyor maalesef. yani taser türkiyede satılmıyor ama kasları uyuşturup yere yatıran cihaz o, diğer küçük olandan bende de var ama sadece acı vermeye yarıyor ve saldırganın eline geçip size karşı kullanabileceğinden tavsiye edilmiyor. onun yerine biber gazı kullanın, yumruk gücü için savunma kalemlerinden vs alabilirsiniz. yapabiliyorsak yanımızda sopa da taşıyabiliriz yapmalıyız hatta.
Elektroşok ve biber gazı eğer savunmayı bilmiyorsak maalesef işe yaramaz her ne olursa olsun erkek gücünden bahsediyoruz. Bizden kat kat güçlüler. Mümkünse kesinlikle savunma dersleri alınmalı, ben alıyordum ama sadece tek kişiye karşı koyabilirim iki kişiye asla karşı koyamam onun için tekrardan almaya başladım. Ve telefondaki acil durum özelliğini aktif edelim.
Elinizdeki her şeyle kendinizi savunmayı öğrenin. Mesela ben çöp atmaya giderken anahtar ucunu iki parmağımın arasına koyarım hep, olur da biri saldırırsa yumruk attığımda canının daha çok yanması için. Ayrıca böyle yapınca bıçak girmiş gibi bi acı veriyor. Özellikle yüzüne vurmak, boğazına yumruk atmak, yere düştükten sonra kafasına burnuna tekme atmak çok iyi olur bence. Karnına göğsüne de tekme atabilirsiniz.
kadın erkek eşitliğini savunmayan herkesten uzak durun. hele kadının görevi gibi cümleler kuranlardan arkanızı bile bakmadan kaçın. bir de hayatı seven kendisiyle barışık eğlendirmekten mutlu olan erkekler bulun. tedbirli olun çünkü diğer erkekleri de doldurdular bu ülkeye ve çoğaltıyorlar.
Çok iyi soru. Kişisel savunma sporlarına mutlaka zaman ayırmaları gerektiğini düşünüyorum. En kötü sağlam tekmeler atabilmeliler. İyi nişan alınmış bir tekmenin deviremeyeceği kimse yoktur. Ne kadar kalıplı olursa olsun.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kadinlar bence biraz akillarini kullanmali, psikolojisi bozuk insanlar kendilerini az cok belli eder. Kadinlarin, kizlarin yuzde 80 i gunumuzde ilk 1 haftadan sonra ayni evde bulusup 1 ay icerisinde cinsellik olayina giriyor, daha tanimadan.. Kendilerine de yazik ediyorlar. Eger iyi bir gozlemciysen, anilizi iyi yapiyorsan, 1 aydir tanidigin adama yesil isik yakmiyorsan zaten basin belaya girmez. He diger turlu hic mi problem yasamazsin, elbette yasarsin, etrafta manyak cok, bir erkek olarak da problem yasarsin, bir kadin olarak da.. Onun da onlemini savunma sanati ogrenerek alabilirsin.
Öncelikle hayatınıza aldığımız insanları düzgün seçmek lazım. Sadece erkekler değil kız arkadaşlarını da düzgün seçmek lazım. Çünkü onların yanında psikopat erkekler de hayatınıza birden girebilir. İkinci olarak rastgele Bi saldırı için elektro şok ve biber gazı taşımak lazım. Kickboks gibi şeylere çok güvenmeyin. Güvenliği sağlamak amacıyla tenha yerlerde dolaşmamak iyi olur. Onun dışında da bir şey yok zaten.
Ama bu sefer elektro şok biber gazi vb de riskli mesela rüzgarın ters esmesi kisinin oanik halinde ters tutmasi durumunda kendisine gelebilir ya da adam bir anlik refleksle elinden alip kzia elektroşok verebilir
Türkiye'nin yönetim politikası değişmeli. Devlet yönetiminde din ön planda olmamalı. İnsan hayatı yaşam kalitesi ön planda olmalı. Cezalar caydırıcı olmalı. Polisin gerekirse şarjörü boşaltacak yetkisi olmalı. İşte o zaman kadınlar kendini korumak zorunda kalmaz.
@Organicchemist1907 inançsizlik mi? Ben yurt dışında yaşıyorum. Yaşadığım ülkenin dinî nedir, başbakanı kimdir onu bile bilmiyorum. Çünkü kimse öyle şeyleri umursamıyor burada. Ve bu ülkeyi yöneten insan da bu ülkede yaşayanların hangi dinden olduğunu umursamıyor. Kilise de var cami de var bir sürü müslüman var herkes kendi dinini normal yaşıyor. Bu ülkede neden böyle şeyler olmuyor?
@Organicchemist1907 hiç bir pislik yok. Çünkü caydırıcı ceza var. Trafikte 70'lik yolda 90'la bile gidemezsin burada. Senin ülkende nasıl bir caydırıcı ceza var? İlk sorduğunuz şey müslüman misin değil misin sorusu. Bu soruyu sormak sizin de haddinize değil ahiret sorusu da neyse. Kendinizde her türlü hakkı görüyorsunuz
Doğru insanlarla görüşmeliler, çok savunma vs istiyorlarsa kondisyon kasmalılar önsezilerini güçlendirmeliler ayrıca soğukkanlı olmalılar anlık çözüm üretebilir olmalılar her şeye car car bağırmasınlar.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kesinlikle spor çok doğru bir seçim biber gazı minik bir bıçak bunlar iyi önlemler ama geç saate eve gidip geliceksen mutlaka o saatlerde uyanık olan birine konum paylaş ben öyle yapıyorum kades uygulamasını indir annem 2 vs tarzında 155i kaydet çıkıntılı yüzük tak yumruk attığında zarar verir. bunlara mecbur kaldık bu ülkede artık tacizden ben hassas noktasına vurarak kurtuldum cinsel bölgesine yani böyle bir dutumda kalırsanız dizinizle var gücünüzle tekme atın
Kareteye yazılsınlar derim. Anca öyle çözüm olur. Çünkü sapığı şikayet etse ifadesi alınıp salınıyor herifler. Ee kadın bıçaklasa yaralasa, bu kez mahlukat yaralamaktan kadını alıyorlar içeri. Cidden buga girmiş bir ülkeyiz
Kasık bölgesine tekme atın kızlar en zorda kalırsanız çünkü bazen öyle bir an olur ki çantadan biber gazı çıkaracak fırsat bile bulamayabiliriz direkt tekme atın kaçın. Dövüş sporları öğrenin.
Beyoğlunda kıza iki kişi milletin gözü önünde saldırdı savunma öğrensek nolucak iki erkekle baş edebilirmiydi o kız İrlandalı boksör değiliz ki hepsinin bilmem neresine koyalım
Herseyden önce bitirdiniz bir ilişkiye bir şans daha verip de gitmeyin anlayın şunu artık kimse bir şansı daha hak etmiyor belli ki bir şeyler olacak yapmayın lütfen gittin yerde o adam için verdin karar değişecek olsa ztn telefonda da evet dersin oraya gittin zaman şapkadan tavşan çıkmayacak anlayın illa da gitmek istiyorsanız avm gibi çok kalabalık olan yerlere çağırın ki birsey yapmasınlar
Hayır derken net olsun allahın psikopatnı beni seviyo bana zarar vermez diye dağın başında buluşup konuşmaya gitmesin ıssız köşelerde, toplum içinde onca kafeler varken
Bende düşünüyorum başlamayı... Birini bekliyordum yabancıdan öğrenmemek için ama o kişiyi de kendime yabancılaştırıyorum galiba :D fırsat bulunca başlicam bende
Giyinim, gittikleri yerlere dikkat etmeli. Dövüş sanatları öğrenilebilir. Daha kalabalık ortamlarda bulunmaya çalışın. Yeni iletişimlerizi iyice tanımadan ilerletmeyin.
Sokak sporları önemli. Toplumun biraz daha korumacı olması gerekiyor. Kanunlarda toplumsal savunma olaylarında müdahil olanlara ceza vermezse toplum kendiliğinden güvenli hale gelir.
Herkes dövüş sporu saymış ama zaten karşındaki sana birebirde silahsız gelirse zaten kavga edebilirsin ama çakıyla silahla geliyor ne karatesi kick boxı
Tek yasiyorsaniz kapiniza erkek ayakkabisi birakin, yolda yururken telefonla konusun suphelendiginiz durumlarda. Taksiye filan binerken kalabalik bir yere dogru el sallayin ve tamam indigimde arayacagim diyin mesela.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Kimseye guwenmemeli ortalik serefsiz erkek kayniyor
Bıçak ama sustalı hem kendine saplanmaz hemde açması 1 saniye biber gazı ve elektro şok cihazını söylediniz zaten dövüş sanatlarına başlamalı en kötü durumlar için yinede prezervatif taşımalı ama bence erkeklerde dikkat etmeli biseksüel ve gay çok fazla yani sahte ama bayağı gerçekçi silah taşıyabilir gerçegiyle aynı görüntü silahlar var bayağı korkutur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben biber gazı taşımaya başlayacağım, daha ne yapabilirim bilmiyorum, çok korkuyorum ve endişeliyim
Aslında her kadın dövüş öğrenip yanlarına ruhsatlı bir tabanca almalılar mini tabancada olabilir bu sonuçta artık sokak ortasında ne olacak hiç belli olmuyor buda benim düşüncem
öncelikle kalabalık yerlerden yürü, tek başına dışarı çıkmamaya çalış, bir insanı iyice tanımadan sevgili olma, en ufak bir şüphede ondan uzak durmanı öneririm, biber gazı hayat kurtarır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Birazda cevresindeki erkeklere dikkat etmeli ozellikle kotu aliskanliklari olanlara size bi iyi bi kotu davraniyorsa arkaniza bakmadan kacin biraz zaman taniyin erkegi tanirken bunlarda onlemdir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
bunlarin ise yaracagini sanan kadin varsa kendini kandirir. adam samuray kilici almis sapliyor elektro sok napacak gaz napacak. alinacak tek onlem var yalniz gezmemek. yaninizda illa ki birileri olmali. caydirici olan en onemli sey budur.