SAVAŞA HAYIR.
Dünyayı kadınlar yönetseydi nasıl olurdu?🥰
SAVAŞA HAYIR.
Dürüst olalım eğer dünyayı kadınlar yönetseydi savaşlar olmazdı! Sadece birbiriyle konuşmayan bir sürü ülke olurdu 🫶🏻
Bu çok ilginç bir soru! Eğer dünyayı kadınlar yönetseydi, bazıları farklı bir yaklaşım ve çözüm yolları benimseyebilir. Savaşlar yerine diplomasi ve iletişim ön plana çıkabilir, bu da uluslararası ilişkilerin daha barışçıl bir şekilde yönetilmesine olanak tanıyabilir.
Kadın liderler, genellikle empati, iş birliği ve sosyal hizmetler gibi konulara daha fazla odaklanıyor. Bu nedenle, toplumsal sorunlara daha fazla önem verilebilir, eğitim ve sağlık gibi alanlara daha fazla yatırım yapılabilir. Elbette, her bireyin farklı olduğunu unutmamak önemli, ama bu tür bir bakış açısıyla dünya daha sakin ve uyumlu bir yer haline gelebilir. Sen bu konudaki düşüncelerini daha fazla paylaşmak ister misin?
yani zaten su anda kimi yerlerde bayanların yönetimi var. devlet başkanı olanlarda var. bizde de t çiller vardı bi dönem. savaş olurmuydu olurdu. bak bi örnek vereyim. sultan 2. murat çok nahif biriymiş hiç sevmezmiş savaşı. ama o dönemin konjentüründe osmanlının en büyük mareşallerinden sayılır. adam atından inmemiş. el mecbur başkenti tehlikede savunmuş. isyan eden olmuş bastırmış. koalisyon kurulmus hıristiyanlarca karsılarına durmuş. taraf değiştiren gruplar olmuş. ben burdayım hayırdır sen demiş:D yani bu iş konjentürle cok baglı. savaş keşke olmasa ama seni ben şeylere benzettim güzellik yarısmasına katılan hatunlar olur ya. işte dünya barısı mesajı verirler ezberledikleri cümleleri soylerler.
Yok valla, hiç de öyle değil. Kadınlar daha çok kavga ediyor aralarında daha çok tartışma, dedikodu, düşmanlık, hasetlik var. Ayrıca öldüren, ya da öldürttüren, öldürtmeye plan yapan kadınlar da var. Ayrıca eskiden kadın sultanlar prensesler falanda vardı, şuanda da bazı ülkelerin liderleri kadın. Neyse konu başlığına gelecek olursak, Dünyayı kadınlar yönetseydi. Regl dönemlerinde ani kararlar alarak, ülkeyi kötü yönetirdi 😆😄 ayrıca dünyayı ya da ülkeyi kadın yönetse bile, kocası kendini gösterir, ya da kadın kocasının kendisini göstermesini isterdi. Yine bir erkeğe sığırdınız anlıycağınız
Kadınların erkekler kadar rahatsız düşünceleri olacağını sanmıyorum. Rahatsız düşüncelerin iyi yanları Mars gezegenini dünyalaştıralım demektir. Uçak yapalım demektir. Kadınlar çoğunlukla sıkılgan bu işlerde. Kadınlara saygım çok ama medeniyet olarak çok gelişeceklerini sanmıyorum. Kadınlarda savaşırdı ama ekmeği için savaşırdı daha güçlü olmak için savaşmazdı. Kadınlara en çok sevilmek yakışıyor.
Merhaba 🌟
Bu harika bir fikir! 🌍✨ Kadın liderlerin olduğu bir dünya gerçekten ilham verici olabilir. Araştırmalar da gösteriyor ki, kadınlar genellikle karşılıklı anlayış ve işbirliğine dayalı liderlik yaklaşımları sergiliyor. Bu da daha sürdürülebilir ve barışçıl çözümlere kapı açabilir. Tabii kimse mükemmel değil, ancak toplumsal cinsiyet eşitliği sağlandığında, her iki cinsin de katkılarıyla dengeli bir dünya yaratabiliriz. Herkesin sesi duyulursa, birlikte daha güçlü oluruz! 💪🏻💖
Unutma, sen de bu değişimin bir parçası olabilirsin. #BirAdımÖne 🌟✨
Cevap
78Cevap
Evet kadınlar yönetsin bence de
✨
✨
Saç ve başın yolunduğu devlet başkanları istiyoruz , ben şunu isterim askeriyeye yatırım yapılmayan sadece devlet başkalarının birbiriyle kavga ettiği ülkeler dayak yyince geri dönüp bir daha kavga etsinler hazır olduklarında bu yaşlanana kadar devam etsin ölenin yerinde kavga etmek isteyen yeni biri seçilsin ama ülke sınırları aynı kalsın. Kim birini öldürmek istiyorsa başkasıyla ringe çıksın insanların yerine savaşa neden karar veriyorlar ki koskoca yaşlı başlı insanlar utanmadan savaş kararları alıyorlar. tamam kendileri savaşsın. Mesela katiller birbirini ödürsün ve öldürme sahnelerini katillere izletelim mesela sende böyle öleceksin diye senin üstüne para yatırcaz :) psikopatik yemine derim adam psikopat olmaktan vazgecer her katilin vücudu kadavra olarak kullanılma yasası çıkmalı. Tıp ögrencilerine ve hayatta kalanlara organ bagışı. Katil ama dünayaya faydalı gittim
Bence de birbirlerini füzelesinler bize ne.
Bunu bir kadın olarak söylüyorum. Dünyanın en zalim işkencesi olarak anılan Çin işkencesinin bir kadın tarafından icat edildiğini düşününce üzgünüm ama dünyayı kadınlar yönetmemeli. Yönetse bundan çok daha beter durumda olabilirdik. İstisnalar elbette var. Elbette erkeklerden daha iyi yönetecek kadınlar var ama çoğunluk olarak baktığımızda erkekler kadınlara nazaran daha vicdanlılar. Kadınlar yönetici olduğu an onlarda ego savaşları başlar. Kadınların çoğu da daha çok duygularına göre hareket ettiği için stratejik kararlar alma konusunda erkeklerin çoğu daha başarılıdır. Tekrar söylüyorum elbette istisnalar var ama çoğunluk bu şekildedir
Cinsiyetçilik yapmaya gerek yok. Kimseyi yüceltmeye veya yermeye de gerek yok. Görünen bazı gerçekler vardır. Onlar da bu şekilde
😂😂 en başından beri dünyayı kadınlar yönetseydi kadınların arasındaki huzursuzluk bile olmazdı bence
🫶🏻
Yaaaaaaa
Asıl sana ondan aynısının tıpkısı🫠
Yaşaaaa 🫠🥰🫣
Güzel yaşayalım🫶🏻🌷
İşte bu 🙌🏻
Türk kadınlarında da var, Türk boylarını birleştiren kadın hükümdar Gökçe, savaş meydanında kandırılarak öldürülen eşi ve çocuğunun intikamını kandıran yöneticinin başını keserek alan ve hem Türklere hem de o yöneticinin ülkesine hükümdarlık eden Tomris hatun, eşinin vefatından sonra Ruslara karşı oğlunun naipliğinde Kazan şehrine hükmeden Cesur Siyünbike hatun, yine oğlunun naipliğinde ralıklar olmak üzere yıllarca hüküm süren Kösem Sultan örneğin.
Aralıklar*
🤔 cidden ladınlar yönetse dünyada barış olucaksa cidden hemen dünya geneli değişim yapalım sonuçları merak ettim 😂
😂
3. gün savaş çıkardı hanım efendi buna canımı ortaya koyarak söylüyorum
Karşı taraf erkekmiş gibi düşünme bir de öyle yorum yap:)
Herkes kendi gibi biliyor işte. Benim için öyle değil. Benim için cinsiyet yok. Yorumu hızlı yazdım biliyordum böyle diyeceğini yetişemedim :)
Haklısın benim de gözlemim öyle. Teşekkür ederim ✨
Türkiye cumhurbaşkanı. İsrail cumhurbaskanini trip atarak konusmayarak kinadi. Ne komik 🤣
Ahahah mancınıkla ruj falan atardık işte
Bu arada askerliği hudut ve sınırları kızlar koruyacak değil mi?
Kadınlar yönetsin dedim asker olmasın 😊
İşte.. sizin adaletiniz burada finitoo 😀
Kadınları asker yapalım size de gün doğsun ortalık karışsın noldu hayallerin mi battı?
Hem yönetiyorsunuz hem askersiniz erkekler olarak. Adaletten bahsediyorsun
Yapalım.. eşitlik adalet özgürlük'ten bahseden pamuk prensesler lütfen
Sanki benim dememle olacak ne güzel soru sordum saldırmasanız şöyle olmaz mı. Yine biz suçluyuz değil mi?
Olur mu hiç? Sizler her zaman açan bir papatya gibi masum ve tatlı. Bir okadarda haklisiniz 😜
Ben öyleyim herkes kendi gibi bilir
Siz varken düşmana gerek yok aslinda
Bir daha bir kadına yaklaşma düşmansa o zaman da göreyim. Anladın sen devamını yazmıyorum
Sen olayı çok farklı anladım çoook..
Siz varken düşmana gerek yok ne demek. Yanlış anladıysam ya sen kendini anlatamıyorsun ya da ben Türkçe bilmiyorum. Düşmanmış kadınlar işte. Ben de diyorum düşmanları kynuna almak isteme
Siz derken genelleme yapmadim. Belki de sen üstüne alinmadin hersey olabilir değil mi?
Ben bütün kadınlar için sorumu sordum. Bireysel yanıtlamadım düşüncemi söyledim sana da zaten. Kişisel algılamam.
Padişahlık döneminde kadinlara değilde dönem dönem değişen yer geldiğinde 10 yaşında çocuğu taht'a koymalarini hiç merak ettin mi?
Yaşla ilgisi ne? Bir kaç tane Padişah hariç tutuyorum, sonrası olmuşlar işte sonuç. Bu kadar ciddiye alma lütfen. Savaşa son de destekle ne olacak
Senden çok ben isterim. Savaşların masum çocukların insanların ölmemesini çoğalan nüfusu bu şekilde azaltma planları var.
Destek o zaman birbirimize işte. Başka bir yol bulalım. Artık yeter biz de birbirimize sarınca onların ekmeğine yağ sürülüyor
Fikriniz var mı bu konuda?
Öyle bir yorum yapmışsın ki sanki erkekler çok temiz. Siz de beklemesine gerek bile yok direkt baksır atın
Dünyayı insanlar yönetseydi zaten bu halde olmazdık tarihe bakarsak insani bir karakter göremiyorum
Tabii ki, önemli olan insan olabilmek
"Sadece birbiriyle konuşmayan bir sürü ülke olurdu 🫶🏻"
Hahah ne tatlış yazmışsın 😂
Ahahah 😊
☺️ Tüm yazılarını okumalıyım
Değişen bir şey olmazdı güç herkesi zehirler. kadınlar daha çok ölürdü mafyalari kadınlar yonetirdi. Kadın kadının kurdu olduğuna göre anlasamazdi ülkeler arası entrikalar dönerdi. Erkekleri kolelestirirdik. cunki kadınlar ağır işleri asla yapamazdı ve erkeklere acıma kalmazdi herkes kendi dogurduguna hak verirdi. . ve buna benzer çok fazla dengesizlik. Savaş formunu değiştirirdi top tüfek değil zehirleme vb şeyler ortaya çıkardı.
Dünyayı kadınlar yönetseydi hala magarada yasiyorduk sopayla hayvan kovaliyorduk. Aslinda magarada yasamayi ve sopa kullanmayi da bulabilirmiydiler şüpheliyim. Varolan dunyadaki her buluş erkegin eseriyken anca lafla peynir gemisi yurütmeye calisiyorsunuz.
Ayrica kadinlar cok daha gaddar ve acimasiz egilimdedirler. Sadece firsatlari ve gucleri yok.
muhteşem yanları olacaktır elbet ancak kadının ve pasif erkeklerin şiddet türü kılıç ve kalkandan daha acıtıcı öldürmeyici ve fakat ölüme sürükleyicidir. kadınların psikolojik şiddetine hele de güçlü güzel zengin ve gözü kara bir kadının oyunlarına dünya dayanmaz kardeş ben diyeyim. Mert kadınlar da olur ama ancak Tanzimat romanı gibi en sonda iyiler kazanır. yönetici kadınlar ile işleyen bir siyaset nadir bir ihtimaldir... fakat elbet dünya görmediği güzelliklere de şahit olacaktır.
Çok güzel olurdu
Kadınlar ölmezdi
Cocuklar ölmezdi
Hayvanlar ölmezdi
İnsanlar yaşardı
Adalet olurdu
Siz hiç. Katil kadın tecavüzcü kadın gördünüz mü o yüzden keşke kadınlar yönetseydi Şiddetin s bile kalmazdı belkj
Savaşları cinsiyet değil insanların açgözlülüğü başlatıyor maalesef kadınlar da farklı değil maalesef insan insan olduğu sürece bu devam edecek
Kadın yöneticiler savaş istemez sanıyorsun öyle mi?
https://youtu.be/uMqOh74lowU?si=yxeJyHV-NVAuQ_yILav çukuru olurdu cehennem gibi bır hayat bizi beklerdı kadının yönettiği yer sadece cocuğu olmalı gerisine karişmamalı acımasızlık ve toleranssızlık daha çok disilerde olduğu için beceremezsınız yanı
Eğer dünyayı kadınlar yönetse ve içinde sadece kadınlar olsa daha güzel bir yer olurdu adım gibi eminim kötülüklerin cinayetlerinin p. sliklerin çoğunu erkolar işliyor genelde
Queen Elizabet kadındı, anasını ağlattı dünyanın. Dünyayı vicdan sahibi ahlaklı erdemli insanlar yönetsin.
Bin erkek dünyayı ne hale getiriyor. Bir kadın örnekle bunu mu diyorsunuz?
Sonuna katılıyorum. İNSANLAR YÖNETSİN
Ukraynadaki savaşı köpürten kadınlar var. Bu kadınlardan bir tanesinin soyu nazilere dayanıyor. Adını unuttum.
Naziymiş zaten. Bırak bir kaç kadını. Oraları da erkekler yönetiyor ne belli onların köpürttüğü buradan
Hüseyin Vodinali ve Gönül Kenter takip ediyor. Birisi önemli bir yazar. Diğer önemli bir gazeteci. Piyonluğun cinsiyeti olmaz fikrimce.
Evet cinsiyeti olmaz bence de
Kadınlar:
Kadın 1: Sen niye benim padişahlığımı taklit ediyorsun ordu yollar, saçını başını yolarım.
-Ayol ne diyorsun be, vezir şuna bir ordu gönder.
Asıl dünyayı kadınlar yönetseydi dünya sürekli bir savaş halinde olurdu. 2 gün üst üste barış olmazdı. 2 kız kardeş birbirinin su bardağını bile kıskanıp kavga ediyorken ohoo neler olmazdı ki.
Evet savaşlar olmazdı belki ama güçlü karakterli kadınların yönetmesi gerekirdi. İsim vermeyeceğim de bir siyasetçi var devamlı küsüp bırakıyor. Öyle de olmsz yani
Kadının haseti ve fitnesi dünyayı kasıp kavururdu iki cins ve önemli olan kadın veya erkek farketmez önemli olan akıl, vicdan, adalet ve liderlik gücü her zaman.
Dünyayı yönetmek şu aşağıdaki işten kolay değilse her şey Arap saçına dönerdi
https://www.youtube.com/embed/1Wcj0Xq1YhUTaciz tecavüz olmazdı ölümler olmazdı eğer yaşanırsa da çok çok ağır ceza alırdı yapan. heryer tertemiz olurdu 😄 savaşta olmazdı o kadr masumun ölmesine kadınlar asla izn vermezdi
Emin misin, dinle bakalım
https://youtu.be/uMqOh74lowU?si=yxeJyHV-NVAuQ_yI
İsrailden ibaret mi dünya ya da bi kaç kotu düşünen ülkeden mi ibaret
Kadınları çok masum sanıyorsan Tarihe bir bak derim.
onedio.com/.../butun-kadinlar-cicektir-diyenleri-tekrar-dusundurtecek-gelmis-gecmis-en-seytani-10-kadin-567753
Erkeklerin yaptgyla kadnlarinkini kiyaslarsak erkekler zirveyi hiçbir dönem bırakmıyor haliyle sidik yaristrmak mi derdn
Kutsallastrdgm bişey yk, ezelden beri olan seyi söylüyorum kanıtlar var yani
Dedgm laftan bunu cikartman üstün zekan belirtisi bravo zeka küpü
İyi bir lider olunca erkek veya kadın fark etmiyor. İyilik içten gelmedikten sonra kadın da olsa yine değişen bir şey olmaz.
diğer devletin başbakanı kendinden güzel diye savaş ilan eden devlet başkatı hatun kişiler olurdu :)
Daha barışçıl, empatiye dayalı ve eşitlikçi bir yönetim anlayışı ön planda olabilirdi. Bence siyaset ve adalet'i ayırabilen sadece kadınlar.
Her yer çiçek gibi tertemiz olurdu
Hijyenik pedler ücretsiz olur
Regl günleri resmi izinli olur
Açgözlülük, zalimlik, güç arzusu sadece erkeklerde yok ki..
Belki savaşlar topla tüfekle değil de saçla başla olurdu o kadar sksjks
Bir şey diyemem ama belki bir nebze de olsa kadın cinayetleri az olurdu erkek başkanlardan bir hayır göremedik çünkü
3 tane kadın aynı odaya girince birbirleri ile dahi anlaşamıyor neyin yönetmesinden bahsediyorsun
Bana böyle bir teklif sunulsa hiç kabul edeceğimi zannetmiyorum... Çünkü çok zor Adalet sağlamak, hüküm vermek.. Bence kadının yapabileceği bir iş değil ! şayet böyle bir şey mümkün olsaydı,, kadınlar erkekler üzerine kayim olurdu...
Kayim olurdu derken? Hakim olup yönetmekten mi bahsediyorsun
Evet
Benim hayatımı bir kadın yönetsin istemezdim
Anladım
sen öyle san. kadınların hepsi melek mi. ne şeytanlar var. dünyayı kadınlar yönetseydi yönetemedikleri evleri gibi berbat olabilirdi
Savaşlar cephede değil de yatak odasında kazanılır veya kaybedilirdi😂
Erkekler yatakta yumuşamaz yalnız yola gelmez yani.
Tövbe tövbee siz ne diyorsunuz ya 😂
Askere bile gitmez, ülke yönetecekmiş kıçımın kenarı :d
Sana bir şey söyleyeyim mi senden önce koşarım çağırsalar kıçımın kenarı :d
Noldu gel savaşalım :)
İster inan ister inanma. Vatanım her şeyden önce gelir benim.
Kadınların askerlik yapması sence mantıklı mı? Ben gizli gitmekten erkek gibi olmaktan ya da vatanım için gerekeni yapmaktan bahsettim. Yani kadınımmm benn askere gidiyorum diye gidersem başımıza gelmeyen kalmaz.
Askere gitmişsin ve tuvalet temizlemişsin tamam anladım
Kimlerin helikopterden atladığını da biliyorum ben sen merak etme :)
:d
Ben var ya erkek olsaydım bin erkek ederdim. Şu halimde kaç erkek ediyorum 🌷
hepiniz değil çoğunuzun geldiği yer argo, küfür, çirkinlik.
Anlamak istediğin yeri anlayıp gerisini çöpe atıyorsun hep 😂 hiç sarmadı devamı. Teşekkürler
Bu hayatta erkek cahilliği diye bir şey var.6 ay askere gidip kadınlara bok atmak. Arkadaşım sana kibarca açıklayım iki cinsiyette askere gitse vatan sevdalısı kadınlarımızın hepsi gider zaten merak etme. Ama bunu ülkelerin tercih etmemesinin sebepleri var.
1. Sizlerin yarattığı ataerkil ve cinsiyet rollerinden dolayı kadınlar askere alınmıyor. Çünkü kadını daha duygusal ve fiziksel yeterlilikte görmüyorsunuz.
2. Hem kadınlar hem erkekler askere giderlerse maddiyat artar. Çünkü kadınlar için özel ekipmanlar, barınma yeri gibi maddi durumlardan ötürü.
3. Yine sizin yarattığınız ataerkillikten kaynaklı bir durum. Gözlemlenene göre karşı safadakilerin kadınlara teslim olma oranı düşüktür çünkü kadınlardan korkmuyorlar ve işgal altındaki bölgelerde işgal altındakiler kadın askerin varlığından daha az rahatsız oluyorlar.
Tabiki ileri dönemlerde bir savaş çıkma sebebi ile kadınlarında savaş eğitimi almasını bende isterim kadınlarda ister. Ama sebeplerini size sıraladım bu yüzden araştırmadiginiz konularda naralar atmayınız lütfen. Ayrıca kadınların ulke yönetmesi ve kadınların askerlik yapması ile ilgili herhangi benzer bir yan yoktur. Ülke yönetmek zeka ister, strateji ister, deneyim ister, ideoloji ister, insanlara hitap edebilmeyi ister. Askerlik ise fiziksel güç, strateji gibi şeyler ister. Hic bir şey araştırmadan öğrenmeden kadınlara sallamak sizi sadece küçük düşürür. O yüzden mesela siz bir devlet yönetebilecek donanıma sahip değilsiniz ama ben öyleyim yani bu da bu işin kadını ve erkeği yoktur demek oluyor. Ama illa da kadınlar askerlik yapsın diyorsanız ve kadınlar neden bunun için eylem yapmıyor diyorsanız. O zaman sizi lütfen sokağa alalım ataerkil düzeni yıkıp kadınların asker olabilmesi için eylem yapın. Ha şu bilgiyide es geçmek istemiyorum bu vatanın bir çok kadın askeri zaten var sadece zorunlu askerlik yok onun içinde sizi eyleme bekliyorum :)
@stalkcnm ne güzelsin 🫠🌷
Kadınlar erkeklere nazaran merhamet konusunda daha şiddetliler. Bi kadın kafayı taksın ve gıcık alsın hele de kin beslesin bak noluyo o zaman.
Keşke her şey okadar kolay olsaydı 🥹
🥲
Daha Az Savaş Olurdu Ama Yoksulluk - Terörizm - Cinayet Suçları Aşırı Yaygın Olmaya Devam Ederdi Zaten Kadınlar Yönetici Özelliklere Sahip Olmadıkları İçin Çok Az Kadın Devlet Liderleliğine Yükselebildi
Kadınların yönetici sıfatına sahip olmadığını neye dayanarak söylediniz? Çünkü çoğu zaman gördüğüm üzere tarihte kadınlar arka planda tutulsa da yönetimde olmuş, ya da önemsenmese de onlar arka plandan yürütmüş. Bu açıdan bakarsak, ya da iyi yönetirlerse? Her cinsiyette kötü insan var onu da düşünerek yazıyorum.
şu an Yaşadığımız Çağda Kadınlar Neden Daha Fazla Ön Planda Değil Peki ❓ Ve Kadınların Yönetici Özelliklerine Sahip Olmadıkları Biyolojik Ve Evrimsel Bir Gerçektir Kadınlar Daha Çok Duygusal Ve Sosyal Hayatla İlgili Ciddi Yeteneklere Sahipler Erkekler Bu Kadar Yetenekli Değil O Yüzden Her İki Cinsiyet Her Konuda Rol Alacak Veya Eşit Rol Alacak Diye Bir Kural Olmamalı Bazı Alanlar Erkeklere Bırakılmalı Bazı Alanlar Kadınlara Bırakılmalı
Kadınlar duygularını öldürdüğünde ki belli yaşta mecburen ölüyor, erkeklerden daha sağlam düşünebilirler bazı konularda. Erkekler de güç ve … düşündükçe ülke yönetemiyorlar. Öyle bir düşünüyorum sadece
Dünyada erkekleri çıkar tek bir çocuğun bile gözlerinden yaş akmaz zaten
Valla iyi olabilirdi dicem ama zaten kadınlar yonetio
Kadın yöneticiler olmasına karşıyım. İş yerinde 2 tane kadın müdür var ve egolarını bizim üzerimizde tatmin ediyorlar resmen. Bi de ülke yönetseler eyvah eyvah
gayet guzel olurdu kdrmayin erkekler italya baskani da bir kadin ve ulke o kadar guzel ki
Daha adaletli olurdu dünya bence. Bu kadar sapık olmazdı en azından.
Psikopat kadınlar da var inan bana. Bence dünyayı kediler yönetsin ahsh
Dünyayı dışkı götürürdü başka bir şey demiyorum.
İnsanın olduğu heryer aynı olurdu bence çok şeyin değişeceğini sanmıyorum.
Kadın liderler arasındaki çekememezlik yüzünden sistem falan kamazdı snkfkg
keske kadinlar yonetseydi de bukadar cok masum insan olmek zorunda kalmasaydi
hayır tam tersi daha beter olurdu büssürü marka şeyler alırdık kızlarla birbirimize girerdik
Kadının kini öfkesi erkekten on kat daha fazla dünya savaştan geçilmez ibni Haldun o yüzden kadının devlet başına geçmesi tehlikeli diyor
En azından yapması gerekeni yapar belki. Sadece kendisini düşünmez? Cebini düşünmez?
Kadınlar dünyaya daha düşkün
Bir kadın anne olunca sadece çocukları için daha fazla yaşamak ister genelde. Bunu da nereden çıkardın? Bir kız için sabahlayan bir sürü erkek var burada, her yerde. Kızlar uyuyor yarınla savaşmak için
Dünya malı için dedim
Senin karşına düzgün kadınlar çıkmamış o zaman bir şey diyemem.
Seni merak ettim:)
🙄
Kadının kini öfkesi mi erkeklerinkinden daha fazla? bu yüzden çoğu k. tülük siz işliyorsunuz demi? ne boş beleş insanlarsınız ya
@paptya0077 herkes kötüymüş gibi boş boş yorum yapma ya.
@EmirhanBey33 Herkes kötü demedim sen öyle anlıyorsan sıkıntılısın demek aga
@paptya0077 öyle muamele ettiğin açık.
@paptya0077 her erkek potansiyel katilmiş gibi muamele ediyosun.
Emirhan, tabiki genele göre yorum yapacak. Bir kaç tane iyi diye susup otursun mu?
Esas kötüler azınlık. Bu kötülükleri yapmayan kendi hayatına bakan bir sürü de erkek var. Sen görmüyorsan benim problemim değil
Sadece merak ediyorum. Saydın mı? Hayatına baktığını nereden biliyorsun 24 saat takibinde misin? Buradaki evli erkekler mesela düşün. Karısına haber verip sana haber verip mi yazıyorlar. Düşünüyorum sadece
Başkalarının bırak da kendi hayatınla ilgilen ya.
Tartışmaya açık değilsiniz kavgaya açıksınız madem ne diye yazarsınız ki? Niye konudan zıplayıverdin. Sen dedin iyiler çoğunlukmuş diye. Sen başkalarını bırak hayatınla ilgilen bence. Mesela fikir üret böyle de faydan dokunsun
Ben zaten sizin gibilerin fikirlerine değil kendime kafa yoruyorum hayatımı nasıl daha iyi hale getirebilirim diye.
Kadınlarmış aşkmış falan hiç umrumda değilsiniz.
İnsan nötr olduğu şeye daha sakin davranır bence.
Her neyse umrumda olan konular değil. Başkalarının biz erkeklere olan bakışı da umrumda değil. Önemli olan kendi hayatım. Kendimden mesulüm.
Gördüğüm en güzel teklif🌸😅😅
🫶🏻✨
Dünyayı biz yönetsek daha bile fazla savaş olurdu emin olun...
Bir kadın en az bir erkek kadar acımasız olabilir.
Buyrun yönetin bence mahsuru yok
✨
☺️
Evet imparotoriçeler diğer ülkelererin yöneticilerine laf sokardı, nispet yapardı, dedikodu çok olurdu😂
eğer dünyayı kadınlar yönetecekse erkek evladı olan kadınlardan olmalı ki empati yapabilsin.
sürekli birbirlerine trip atarlardı 😂😂 savaşlar olmazdı hakkaten
Geçmişte çok fazla savaşçı kadın figürü var.
Onun tacı güzelmiş diye savaş çıkabilirdi :D
Kesinlikle katılıyorum
Bu ülkeye bir Merkel lazım
Ne güzel olurdu
Evet ama bu sistemde imkansız.