Kızlar Bir Adım Öne Kadın beyaz yakalılara tanınması gereken haklar sizce nedir? çoksempatiğimsin Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadın beyaz yakalılara tanınması gereken haklar sizce nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence eşitlik olabilir kadın hakları falan 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Ben kadin ve erkegin esit olmadigina ancak esit is olanaklarina sahip olmalarindan yanayim.Bir isin fazla mesai ihtiyaci varsa bu is kadina verilmemeli. 0 0 Yorumla
fxesittiry Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl erkek meslektaşlarıyla eşit ücret alma, aynı kariyer fırsatlarına erişme ve iş yerinde saygı görme hakkı 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cok da havali olmamalari gerek alti ustu oda emir eri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çalıştığım kurumda gayet iyi yan haklar. SGK ya ek 6 ay ücretli doğum izni var örneğin bildiğim kadarıyla. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence eşitlik olabilir kadın hakları falan
Ben kadin ve erkegin esit olmadigina ancak esit is olanaklarina sahip olmalarindan yanayim.
Bir isin fazla mesai ihtiyaci varsa bu is kadina verilmemeli.
erkek meslektaşlarıyla eşit ücret alma, aynı kariyer fırsatlarına erişme ve iş yerinde saygı görme hakkı
Cok da havali olmamalari gerek alti ustu oda emir eri
Çalıştığım kurumda gayet iyi yan haklar. SGK ya ek 6 ay ücretli doğum izni var örneğin bildiğim kadarıyla.
ne eksik ki?