üniversiteye geçiyorum aileme çok yük olmak istemiyorum ne gibi işler yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hangi üniversite, bölüm, devam durumu ailenden uzak mı yaşayacaksın? Kalacağın yurt / ev belli mi? En önemlisi de geçmişte harçlık, ev ekonomisine katkı için iş, çalışma deneyimim oldu mu?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBence kiz icin en iyisi özel ders vermek alanin uygunsa. Gerisi zor, okuyup calismak zor. Bolumun mat, ing, hemsirelik, fen, belki turkce gibi alanlarsa ozel ders verebilirsin. Vardi benim arkadaslarim boyle. Biri matemafik okuyordu daha 2. sınıftan ortaokul öğrencilerine ders veriyordu. Belki dogru degil ama cok kisi yapti pandemide matla ilgili vize finalleri vs cozup oyle para kazandi.
Ingiliz dili edebiyati okuyanin arkadasiminda öğrencileri vardi oyle kazandi birkac bir sey.
Tip, dis hekimi, eczacilik gibi bolumleri okuyanlarda fizik, kimya, mat dersleri icin ozel ders veriyorlar. Bolumun neyse ve ozel ders vermeye uygunsa dusun derim. Gunumuzde de galiba saatligi en az 300 ozel dersin. Belki daha da fazla olabilir bilmiyorum tam.
Diger isler kiz olarak yorar. Garsonluk yapsan gun boyu ayaktasin falan derslerini de etkilemesin. Iyi bir bolum kazandıysan oku oyle işini yap daha iyi olur eger cokta zor durumda degilsen maddi olarak. Ya da yazlari eve gitmek yerine çalışırsın, para biriktirirsin biraz, altin vs kenara atarsin. Oyle arkadaslarimda vardi yapan. Okul kapanırdı, aile evine pek gitmek istemezlerdi. 10 gun falan durur gelirlerdi. Sonra yaz boyu çalışırlardı. Ailesiyle arasi iyi olmayanlarda boyle yapıyordu.
00 Yorumla
1 yılMerhaba kanks. Böyle düşünmen çok güzel. Ve zihnimizde büyüttüğümüz kadar da zr değil bu işler. Her Fakültenin çevresinde mutlaka yemek yerleri cafeler bulunuyor. Gençliğin zaman geçirmesi için kurulan bir sürü işletme var. Buralarda part time da çalışabilirsin hatta buralar öğrencilere yönelik mekanlar olduğundan senin okul zamanlarına uyduracak şekilde full time bile çalıştırabilirler. Onun harici tonlarca part time işi var. Özellikle kurumsal hazır giyim ayakkabıcılık sektörü falan en azından haftasonları için part time elemanlar çalıştırırlar. Böyle böyle bir sürü fırsat var. Arayanın mutlaka bulduru. Kız akrdeşime ilk sene para gönderdim. İkinci sene ne atarsam hesaba geri atardı. Söylediğim şekilde çalışarak. Hatta öyle ki gezme tozmasından kesmemek için kyk kredisi kullanmış. Okulu bitincce geldi çalıstı 3-4 ayda borcunu bitirdi. Kyk kredileri de çok yardımcı olur sana...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21Cevap
bi kere kızsın. az cok neseli güler yüzlü az cok güzel isen herhangi bi işe direk alırlar seni. hani tecrübe vs aramadan. girişte müşteri karsılama. telefonlara bakma. stand acma. genelde genc kızları ortamı güzeleştirsin vitrin olsun soft hoş bi hava katsın diye işverenler kullanıyorlar.
00 Yorumla
1 yılKafe lokanta gibi yerlerde çalışabilirsin poncik okurken. Hem az çok bir şeyler kazanırsın hem de karnını doyurmuş olursun
00 Yorumla
1 yılkasıyerlık
pazarlama
emlak
gsm sırketınde pazarlama
00 Yorumla
1 yılSenin mesleğin ne bilmiyoruz ki
Bir sürü iş var yapacağın
00 Yorumla
1 yılÜniversite okurken part-time işlerde çalışabilirsiniz mesela...
00 Yorumla
1 yılSenin elin neye yatkındır, hangi işlerden anlarsın biz ne bilelim gözüm
00 Yorumla
1 yılBaşklarının ayaklarına basmaktan vazgeçmelisin
00 Yorumla
1 yılHem okumakhem çalışmak zor eğer atanması güzel bir bölüm ise oku ve atandığın zaman ailene yardımcı ol
00 Yorumla
1 yılÖnce bi notebook alabilmek için komilik garsonluk tarzı part time bir işe gir, sonra bi tane notebook al ve dijitalde ürün satmayı öğren
00 Yorumla
1 yılPart time iş bulmaya çalış.
10 Yorumlaelinden hangi iş geliyorsa onu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSatış danışmanlığı. Yüzde yüz iş bulacağın ve deneyimin sorulmayacağı meslek.
00 Yorumlane bulursan onu yapcan artık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkariyer sitesine bak köpek gezdirmeciligi faln vardır
00 Yorumla
1 yılpar time cafede çalışmak gibi şeyler.
00 YorumlaKafe de çalışanilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEsc olabilirsin🙂🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPolis hemşire, namusuyla çalışacağın her iş olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYeteneğin ve ilgi alanına göre seçim yapabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe tür becerilerin var?
00 Yorumla
1 yılHer iş yapar mısın
02 Yorumla
Soran1 yılİstanbul'a gidiyorum bir ay sonra
- 1 yıl
Part time cafe vs çalışabilirsin orada kolay yoldan kazanmak istiyorsan ise onlyfans vs
şehir?
02 Yorumla
Soran1 yılİstanbul
Sevdiğin yürekten istediğin işi yap
00 YorumlaSimit sat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHangi ildesin
22 Yorumla
Soran1 yılist
Cevap sahibi1 yılAylil 30 bin yetwr mi
Cafe vs.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kendi ayaklarımın üzerinde durmak için ne iş yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat