Gizli Üye(30-35)1 yılYazılım işleriyle meşgulüm seviyen iyi olursa her zaman iş bulma imkanın olabilir ancak gerçekten iyi olman şart, çünkü sektörde fazlaca rakibin olacak, yapay zeka da buna dahil, web, mobil veya oyun alanlarından birini seçebilirsin, veya sektörün ihtiyaçlarına dayalı veri analisti, sistem yöneticisi gibi kısımlara da yönelebilirsin
15 Yorumla
Soran1 yılşu an sistemin dünya devletlerinin en çok muhtaç olduğu yazılım birimi hangisi peki?
Cevap sahibi1 yılMobil veya oyun alanında kendini geliştirmeni önerebilirim, bu alanlarda ihtiyaç daha fazla ve emek daha pahalı, haricinde dediğim gibi veri analisti gibi işlerde şu an revaçta.
Cevap sahibi1 yılBu arada yeni başlayanlar için bootcampler var, genelde ücretsiz oluyor, bunları da araştırıp katılım sağlayabilirsin
Soran1 yılÇok teşekkür ederim dikkate alacağım.
Cevap sahibi1 yılNe demek, rica ederim başarılar.
En İyi Cevaplar
Hayatım boyunca öğrenemediğim tek şey oldu: Dil... Hem yabancı hem yazılım dili. Fırsatım olmadı buna. Öğrenmek dediğim şey çat pat bilmek değil anlamında değil.
2007 den beri web sitesi kurar, e ticaret sitesi, blog editler ihtiyacı gideririm fakat kendi kodunu yazan olamadım.
İlgi, merak varsa bir yerden başlanır. Hazır, nocode portallar var. Olur, olmaz diye bie şey yok.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yakın zamana kadar bende düşünüyordum ama sonra vazgeçtim. Sürekli kendini güncel tutman gereken bir sektör. Üstüme birde yapay zeka olayı çıktı o yüzden sıfırdan başlayıp bu sektörde tutunmak hiç kolay olmayacağı sonucuna vardım.
00 Yorumla
1 yılEğitim almadan olmaz ki
00 Yorumla
1 yıl5 sene daha bekle en iyi unilerde oku
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler