Kızlar Bir Adım Öne İpek Tuzcuoğlu "kadınlara ekonomik özgürlüğü verilse %95 boşanır" demiş sizce doğru mu? (Sayfa 2) u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor İpek Tuzcuoğlu "kadınlara ekonomik özgürlüğü verilse %95 boşanır" demiş sizce doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dogru kadinlar erkege bagimli yasamali. Yoksa bir yerleri ayri oynuyor 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yabanci bir kadin her zaman iyidir. Turk kadini bitmistir şu saatten sonra. Akli olan gidip rusla evlensin. Gereksiz masraflari yok Yorumla
DoGuKaNİST Takip Et Xper 3 Yaş: 37 1 yıl Feminist olduğu için bu dusuncede 1 4 Yorumla dorothealily 1 yıl Kadın doğru söylüyor aq devir evlenme devri değil Yorumla dorothealily 1 yıl Kimle evlenirsen illa bir falsosu çıkıyor Yorumla DoGuKaNİST 1 yıl Bu sadece erkek için mi geçerli biraz gerçekçi ol Yorumla DoGuKaNİST 1 yıl Bunu tartışmak istiyorum zekamizi yaristiralim kufure siginmadan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
🤣 🤣 Kadın kadının en büyük düşmanı
Dogru kadinlar erkege bagimli yasamali. Yoksa bir yerleri ayri oynuyor
Yabanci bir kadin her zaman iyidir. Turk kadini bitmistir şu saatten sonra. Akli olan gidip rusla evlensin. Gereksiz masraflari yok
Param olsun hemen boşarım
evt bunu canlı olarak gözlemliyoruz zaten
Oran o kadar değildir ama haklılık payı var
Aynen
Doğru bence
Hayır
Kesinlikle doğru
Doğru
Dogru sever kadin milleti parayi jemde cok
Feminist olduğu için bu dusuncede
Kadın doğru söylüyor aq devir evlenme devri değil
Kimle evlenirsen illa bir falsosu çıkıyor