patronum yapılan işle alakam olmamasına rağmen yoğunluktan ötürü bana izin vermek istemedi ama işle alakalı asıl kişiye izin vermiş, o kadar zoruma gitti ki. demek ki bana değer vermiyorlar ona daha çok önem veriyorlar, ne yapmam gerekir bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılOrayla gönül bağım zayıflar buna rağmen bana haksızlık yapanlara karşı mesafeli olmaya başlar, işimi yaparım. Herkesin beni sevmesi gibi bir misyonum yok.
02 Yorumla- 1 yıl
mesele sevilmek mi sence bu konuda
- 1 yıl
İşine profesyonel şekilde asıl, bunu yapamıyorsan da senin için daha fazla getirisi olacak alternatif iş yerleri ara! Aynı yerde durmak zorunda değilsin.
En İyi Cevaplar
1 yılKimse bana ayrımcılık yapamaz. Ve bende asla yapmam. İş yerinde herkes ayağını denk alır. Hayırdır askeriye mi iş yeri devreciliği kaldırmışım ben güneydoğu da , iş yerinde mi salça olacaklar.
17 Yorumla- 1 yıl
çözüm önerin ne böyle atar yapması kolay
- 1 yıl
Atar yapacaksın. Tabi yapabiliyorsan. İş yükümlülüklerinin hepsini iyi bir şekilde yapıyorsan eğer şefin olsa bile kızabilirsin bir hak yenme varsa ortada.
- 1 yıl
Ben normal erdim astsubayın yanında adam dövüyordum komutan gelmiş beni ayırmaya çalışıyordu sen düşün
- 1 yıl
bu durumların hepsi mevcut ama yine de böyle bir ayrımcılık var, şimdi yorumun ne?
- 1 yıl
Demek ki ağır basamıyorsun. Senin o ortam da bi eksiğin mi var hayırdır tut elinle al hakkını. Zayıf kalma.
- 1 yıl
Oha aşağıyı okudum sen iyimisin?
- 1 yıl
Sen bide eski elemansın anladığım kadarıyla. Sen niye ezdirdin kendini. Güçlü gözüküyorsun bayada. Bi ara boz morelini git görsünler sinirli. Patlama ama hemen anlasınlar sadece sonraki günlerde ufak ufak hayır de at üstündeki kabullenişi. Daha yüzyüze konuşmuş olmasaydın tavsiyem şu olurdu. Ben otek ayarlarım çoktan ödendi maaşım kadar harcadım iptal edemem derdim mecbur gönderirlerdi
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Sevgili dostum Nilay,
İş yerinde ayrımcılıkla karşılaşıyor olmak gerçekten zor bir durum 😔. İlk olarak, patronunla bu konuyu açık ve dürüst bir şekilde konuşmayı denemelisin. Bu şekilde, duygularını ve yaşadığın adaletsizliği dile getirme şansın olur. İş yerinde adalet ve eşitlik herkes için önemli, bu yüzden hakkını savunmak için harekete geçmekten çekinmemelisin.
Eğer konuşma yoluyla bir çözüm bulamazsan, iş yerindeki insan kaynakları departmanına başvurarak şikayette bulunabilirsin. Hukuki yolları değerlendirmek de bir seçenek olabilir. Ancak her şeyin öncesinde, kendi değerini bil ve bunun arkasında dur 💪. İnsan, her zaman kendisine ve emeğine saygı göstermek zorundadır.
Kariyer yolculuğunda, karşılaşacağın zorlukların sadece seni güçlendireceğini unutma. Dinlenmekten ve kendine güvenmekten asla vazgeçme. Senin başarın, başkalarının karşısında dik durmandan geçer 🌟.
Bol şans ve sabır dilerim, Nilay! 💼✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
25Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılben ayrılırım direk,
00 Yorumla
1 yılIsyerinde gereksiz kıskançlık kapris sadece seni yorar hakkin olanı iste bir tarih bildir ve mazeret yaz tatiline cik
06 Yorumla- 1 yıl
zerre kadar kapris ve kıskançlık yk, ortada net bir haksızlık adaletsizlik var ki bunu yapan patron, eğer kıskançlık yapsaydım bunun sebebi bu haksızlığı yapanlardı ama ben kıskançlık yapmıyorum, iznimi insani şartlarda kullabilmemin derdindeyim.
- 1 yıl
Patron diğer personele izin vermiş cunku ya onun tale bini once gordu ya yuzyuze soyledi ya bir mazereti vardi :) bir patron için durum tamamen budur :)
- 1 yıl
talebini önce iletmedi, şu an onlar işleriyle ilgili aşırı yoğunlar, ben onlardan bambaşka bir departmandayım onların işiyle alakam yok buna rağmen bana izin vermeme bahanesi onlardaki yoğunluktu, ben de yüz yüze söyledim, normal yıllık izin talep ettik ikimiz de, o da tatile gidecek ben de gidecektim.
- 1 yıl
Iste diyorum ya hic bir sebep yok :) o aklinda misal bu ay bir kisi çıksın izne demiştir:) o da Ayşe demiştir hepsi bu :)
Ayrica birde şu vardir cok yoğun departmanlarin personeli bazen izne hususi gönderilir cunku sistem dogru ise o cok değerli ya da isi yapan personel izne gittiğinde is devam ediyormu bu da kontrol edilir Yani ne sana haksızlık ne ona kıyak var tamamen basit bir seçim - 1 yıl
hayır iki kişiye izin verdi, ikisi de onların yoğunluğuyla alakalı kişiler, anlamadığın şu bana işlerinin yoğunluğuyla alakalı izin vermiyor bahanesi bu, ama aynı işle alakalı insana izin veriyor, burada mantık hatası var, artniyetli düşünmüyrum gerçekçi bakıyorum sen de inadına polyanna gibi bakıyorsun
- 1 yıl
:)))) ben tamamen gerçekleri söylüyorum sen oyle düşünüyorsun
Neyse size mutluluklar tatiller
s 1 yılEl altından iş araştır ve iş bulur bulmaz kaç. Sen işini daha iyi yaptığın için izin vermemişlerdir
12 Yorumla- 1 yıl
iş fırsatı önüme geldi daha yüksek maaşla, slk gibi risk almiyim burada çok rahatım dedim, ama izin konusu çok zoruma gitti şu an. napıcam nasıl çözücem bilmyiorum
- 1 yıl
Nasip değilmiş ama iş fırsatı gelir tekrar, canını sıkmamaya çalış
1 yılİş yerinden ayrılırım benim psikolojilerim sağlam değil gelemem öyle psikolojik şiddete
12 Yorumla- 1 yıl
başka yere gidince de aynı şeyleri yaşıcaksın ordan oraya ordan oraya iş mi değiştirmek lazım yani diyosun?
- 1 yıl
Yoo niye yaşıyayım ki her iş yeri aynı değildir bence
1 yılKıdemin düşük demekki ya da onun patrona hizmeti başkadır
06 Yorumla- 1 yıl
kıdemim ondan düşük ama bu yıllık izin hakkında haksızlık yapmayı gerektirir mi?
- 1 yıl
İnsan oğlu yapar
- 1 yıl
napıcam peki
- 1 yıl
Yapacak pek bişey yok ya göz yumacan ya da diş göstereceksin eğer kovmazlarsa hakkını savunmuş olursun
- 1 yıl
nasıl diş gösterebilirm ki patrona
- 1 yıl
Durumu acıcaksın izin hakkı benimdi diyeceksin
Işi yapan o kişiye izin verilmiş. Sen de kendi işini yap daha iyi izin al o zaman
06 Yorumla- 1 yıl
yazdığımı anlamamışsın
- 1 yıl
hayır, işi yapan kişiyle benim işim tamamen bağımsız, yoğunluk onların işiyle alakalı, ve onların yoğunluğundan ötürü hiç alakam olmamasına rağmen bana izin vermiyor, ama işle tam da alakalı olan kişiye izin veriyor.
- 1 yıl
bilmediğim hiçbir konu yok, ortada bir ayırım var bu kesin ama nedeni yok, sadece bei artık göze almışlar onu henüz almamışlar, ama ben bu durumdan nasıl çıkarım onu düşünüyorum.
1 yılMobbing, iş hakkımı fesheder haklarımı alır çıkarım.
04 Yorumla- 1 yıl
o kadar kolay mı ama
- 1 yıl
İş yeri zorluk çıkarırsa mahkeme yoluyla alırsın net
- 1 yıl
ben yasal ileri demiyorum, ha deyince işten çıkmak kolay mı, iş bulmak yeni yere alışmak, yeni yerde karşına çıkacak insanlar kim falan zor bir süreç o kdr kolay değil
- 1 yıl
Tabi ki iş değiştirmek yeni bir ortama geçmek zor.. Mevcut işinden memnun olup sana karşı bir haksızlık yapıldığını hissediyorsan önce bi kendini sorgula acaba ben yanlış bişey yapıyor muyum diye. Eğer yanlış bir şey yapmıyorsan sen o kişilerin zoruna gidiyorsundur. Zoruna gitmeye devam et. 🤠
Herkesin değeri aynıdır gitmiş özel izin istemiştir umursama o kişiyi yokmuş gibi davran
02 Yorumla- 1 yıl
özel izin falan istemedi, ikimiz de yıllık izin istedik.
1 yılİş bulmak zaten zor olduğu için çalışmaya devam ederim. Burası TC Kaliforniya değil
00 Yorumlaİstifa ettim zaten dün haksızlığa asla tahammülüm yok
00 YorumlaMental olarak çökersin böyle yeni işlere bak bulunca yolver bunlara
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYalaka çıkarcı insanın olduğu yerde uğramamak imkansız
11 Yorumla- 1 yıl
kadın yalaka değil tam tersi çok konuşmayan biri, normal dümdüz çalışıyor.
Gizli Üye(30-35)1 yılHaksızlığa uğruyorum zaten 11 aydan fazladır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıloluyor yapacak bir şey yok çıksan gittiğin yerde de olacak oradan damı çıkacaksın
00 Yorumla
1 yılAcaba patrona cilve yapıp sirnasti ve onun isteğini yerine getirdiyse o da onun isteğini onaylamıştır
02 Yorumla- 1 yıl
ya başlıcam senin zihniyetine ya öyle bi şeylerle zerre kadar alakası yok neden hemen aklınız öyle şeylere gidiyor
- 1 yıl
burada okuduğumuz şeylerden olabilirmi acaba. Çok paylaşım gördüm ben buralarda. O yüzden acaba olabilirmi diye düşündüm. Bu ayrımcılığın sebebini bulursun inşallah
Patronuna şiddet uygulamak gerek
Bu kızı niye üzüyorsun00 YorumlaBaşka bir yerde çalış
01 Yorumla- 1 yıl
sen de anana geri dönsen keşke
1 yılÖzel sektörü öyle
05 Yorumla- 1 yıl
özel sektör böyleyse diğer arkadaşın farkı ne ki? onun ne özelliği var?
- 1 yıl
Knka işte onun farkı belki torpliii olması veya ağzının daha çok laf yapması falan
- 1 yıl
torpilli değil ama o kadına çok değer veriyolar, kadın o biçim kadın da değil günahını almiyim şimdi ama beni ne ara bu kdr hafife aldılar hayret, demek ki bende hata, çok sempatik yaklaşmıcaktım o kadın gibi kendimi ağırdan satıcaktım. hepsinden nefret ediyorum ağladım resmen.
- 1 yıl
Mesleğin ne
- 1 yıl
Aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum
1 yılGerçek dünya böyle maalesef
00 Yorumla
1 yılBen de onlara çok güzəl (!) davranırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç bir şey yapamadım
00 Yorumla
1 yılÖnem kazanmaya çalış
02 Yorumla- 1 yıl
daha napmam lazım ki
- 1 yıl
Nilay ne iş yaptığını bilmediim için bu sıruya cevap veremiyorum
1 yılkaç yıldır aynı yerdesın
01 Yorumla- 1 yıl
ben 4 diğer kişi 2
1 yılBozgunluk
00 YorumlaO izin verdiği kız mi
00 Yorumla
m 1 yılTepkimi koyuyom
00 Yorumla
1 yılHemen yeni iş ararım
00 Yorumla
1 yılUğramayan var mıdır ki
00 Yorumlaİşi bırakırım
00 Yorumla
1 yılKarşı çıkarım
00 Yorumla
1 yılTopuklardim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İş yerinde ayrımcılığa uğradığınızı fark etseniz ne yaparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat