Kızlar Bir Adım Öne Bu devirde 2 yıllık bölümde okumak mı daha mantıklı 4 yıllık mı? cansuyy6 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fikirlerinizi merak ediyorum Bu devirde 2 yıllık bölümde okumak mı daha mantıklı 4 yıllık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Elbette iki yıllıklar çünkü ikişer bölümden aynı anda örgün de dahil yapabilirsen yan dalda alırsan 6 bölüm okursun iki yıldaDört yılda 12 bölüm yapar bu 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İşe yarayan bölüm bulmak mantıklı ha iki ha dört 0 0 Yorumla
ghostvari Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pratiğe dayalı ve direkt sektöre girebiliyorsan 2 yıllık kötü fikir olmayabilir derim 0 0 Yorumla
Burakayd6780 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ben iki yıllık tıbbi sekreterlik mezunuyum. 2 yıl okunacaksa en mantıklı olan sağlık bölümleri gerisi boş. 4 yıllık lisans bölümleri en mantıklisi 0 0 Yorumla
Onlywalkalone Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Hiç okumamak en mantıklısı inan 0 1 Yorumla cansuyy6 +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Elbette iki yıllıklar çünkü ikişer bölümden aynı anda örgün de dahil yapabilirsen yan dalda alırsan 6 bölüm okursun iki yılda
Dört yılda 12 bölüm yapar bu
İşe yarayan bölüm bulmak mantıklı ha iki ha dört
Pratiğe dayalı ve direkt sektöre girebiliyorsan 2 yıllık kötü fikir olmayabilir derim
Ben iki yıllık tıbbi sekreterlik mezunuyum. 2 yıl okunacaksa en mantıklı olan sağlık bölümleri gerisi boş. 4 yıllık lisans bölümleri en mantıklisi
Hiç okumamak en mantıklısı inan
Neden
Bu devirde en mantıklısı okumamak
4 yılık daha iyi
4 ya da hiç bence
Evet öyle