Kızlar Bir Adım Öne Güzel olmak iş bulmayı kolaylaştırıyor mu? (Sayfa 2) Bengisucbc Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Yapay Zekaya Sor Güzel olmak iş bulmayı kolaylaştırıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
alperhan0101 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 43% +1 yıl Hiç alakası bile yok her şey tecrübeye bakar ; )) 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Güzel olmak seksi giyinmek işi kolaylaştırır net 0 0 Yorumla
quArex1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alakası yok ne çirkinler gördüm kariyeri iyi olan 0 0 Yorumla
nesoracaktın78 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle iş de eş de bulmayı sağlar. 0 0 Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İş bulmayı değildeee.. Ezilmiyosun doğruya doğru 0 1 Yorumla köpek_olabilmek +1 yıl kim eziliyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzellik değil de teşhir açıklık evet 0 3 Yorumla tanrınınkırbacı31 +1 yıl Gerçekten bunlara bakıyorlar mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @tanrınınkırbacı31 çoğu teşhir vitrin ürünü arıyor, yeterlilik işi bilmek değil konu. Hem müşteri de çeker hem gözüm de şenlenir. Kapalı isen zaten açığa göre 1-0 gerisin açık olup da teşhir ne kadar çok ise o öne geçer Yorumla tanrınınkırbacı31 +1 yıl Evet haklısın kadını bir nevi kullanıyorlar müşteri çekmek için ülkenin durumu bu maalesef siz işten ciktiniz mi calisiyor musunuz Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl yani iş yerim olsa mankenlik ajansı gibi yaparım 0 0 Yorumla
BrunetteBarbie Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Gormek icin evet, kalmak icin bi sure sonra hayir 1 0 Yorumla
Eto_demerzel Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Güzellik her zaman bir adım önde olmanı sağlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Türkiye'de ever yurt dışında hayır
Hiç alakası bile yok her şey tecrübeye bakar ; ))
Elbette günümüzde böyle
Evet örneklerini çok fazla gördüm
Evet kolaylaştırıyor
Güzel olmak seksi giyinmek işi kolaylaştırır net
Bence alakası bile yok
Alakası yok ne çirkinler gördüm kariyeri iyi olan
Evet yüzde 70 etkiliyor
Kesinlikle iş de eş de bulmayı sağlar.
Evet bence kolaylaştırır
Yani bazen avantaj olabiliyor
İş bulmayı değildeee.. Ezilmiyosun doğruya doğru
kim eziliyor
Patron bensem kolaylaştırır 😂
Tabikide sırf guzel diye ise alinan var
Bence evet. Sıkıştırmak için bahaneleri olur.
Güzellik değil de teşhir açıklık evet
Gerçekten bunlara bakıyorlar mi
@tanrınınkırbacı31 çoğu teşhir vitrin ürünü arıyor, yeterlilik işi bilmek değil konu. Hem müşteri de çeker hem gözüm de şenlenir. Kapalı isen zaten açığa göre 1-0 gerisin açık olup da teşhir ne kadar çok ise o öne geçer
Evet haklısın kadını bir nevi kullanıyorlar müşteri çekmek için ülkenin durumu bu maalesef siz işten ciktiniz mi calisiyor musunuz
Yani sapığına rastlarsanız evet
Güzelliğin açamadığı kapı yok :D
bence evet aura önemli
yani iş yerim olsa mankenlik ajansı gibi yaparım
Alaka yok
Sanırım biraz
Gormek icin evet, kalmak icin bi sure sonra hayir
Maalesef evet
İşe bağlı
evet tabii ki
Kesinlikle evet
Evet