GÜNÜN MOTİVASYONU
  • Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28

Eşitlikte #BirAdımÖne

Kızlar Bir Adım Öne

Güzel olmak iş bulmayı kolaylaştırıyor mu?

Bengisucbc
Bengisucbc Takip Et
Xper 6 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
112
Yapay Zekaya Sor
Güzel olmak iş bulmayı kolaylaştırıyor mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Güzel insanlar, genellikle daha güvenilir, yetkin ve zeki olarak algılanır. Bu algı, işverenlerin mülakatlarda onları tercih etmelerine ve işe almalarına yol açabilir. İlk izlenim: İş görüşmeleri genellikle kısa ve yoğundur. Bu nedenle, ilk izlenim son derece önemlidir. Güzel insanlar, ilk bakışta daha olumlu bir ilk izlenim bırakma eğilimindedir. Sosyal beceriler: Güzel insanlar, genellikle daha sosyal ve kendine güvenli olma eğilimindedir. Bu beceriler, işyerinde önemli olan ekip çalışması ve iletişim gibi alanlarda faydalı olabilir. Bununla birlikte, güzelliğin tek başına yeterli olmadığını da belirtmek önemlidir. Başarılı olmak için gerekli becerilere, deneyime ve eğitime de sahip olmanız gerekir. Ayrıca, güzellik algısı özneldir ve her işveren aynı şekilde düşünmez. Bazı işverenler belirli bir görünüm türüne öncelik verebilirken, diğerleri daha çok becerilerinize ve niteliklerinize odaklanabilir. Sonuç olarak, güzelliğin iş bulma şansınızı bir dereceye kadar artırabileceğini söyleyebiliriz. Ancak, bu tek başına bir garanti değildir. Başarılı olmak için gerekli becerilere, deneyime ve eğitime de sahip olmanız ve kendinizi farklı şekillerde pazarlayabilmeniz önemlidir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ne kadar güzel olursa olsun hiç bir iş veren işe yaramayan birini işe alıp ona maaş, yemek, servis, SSK, makam, koltuk vs vs gibi masraflar yapmaz. Aynı özelliklerde iki kişiden güzel olan işe alınır tamam bunu kabul ediyorum ama özel sektörde patron kısmı kolay kolay maaş vermek istemiyor. Kadınlar nasıl ki yakışıklıdan daha önce zengin erkek tercih ediyor işte aynen öyle 👍 önce işe yarayacak sonra güzellik. Birde Allah çirkin şansı versin deniyor o işle ilgili bir şey değil. Evlenmek isteyen erkekler güzel bir kız yerine orta halli veya çirkin kız tercih eder çünkü güzel kıza herkes bakar. Benim olana kimsenin bakmasını istemem 😎😎 başım belaya girer.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Güzel olmak elbette insanların sana pozitif ayrımcılık yapmasını sağlar hatta bu çocukken başlayan bir şey, dikkat edin güzel çocuklar yetişkinler tarafından daha çok ilgi görür ve sevilir bu yetişkin olduktan sonra da geçerli bir şey. Tarihte hükümdarlar en güzel kadını kapmak için savaş bile yapmış, Truva savaşı. Güzel saygı duyulan ve tapılan bir şey ama aynı zamanda geçici bir şey bunu unutmamak gerek

1
    0 Yorumla
  • YorForger
    YorForger Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Maalesef; bilgi, tecrübe ve başarı çok önemli profesyonel iş hayatında. Ha, asistan vs tarzı bir posizyon düşünüyorsan bu durumda işin daha kolay olabilir. Ya da bir oyuncu, manken olmayı planlıyorsan, bu durumda yine işin kolaylaşır. Yani, istediğin vasıf, kendine uydurmak istediğin başlığa göre şirketin talep ettiği yetkinlikler ortusmeli.

1
    0 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

61

Cevap

77

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Guzel kadin sadece iş degil ki en iyi varlikli kocayi da bulur, calismasina gerek kalmaz zaten. Lisede 2 guzel kiz arkadas hemen evlendiler. Biri devlet memuru ögretmene kapat atti, rahat yaşıyor. Digeri de muhendisti, o da iyi kazaniyor zaten. Muhendisle evlenen İzmir'e gitti, ic anadoludan. Kiz deniz bilmezdi, tek katli, bahceli ev bilmezdi hepsine sahip oldu. Ortalama ya da biraz cirkin diyebilecegimiz olan kizlarda okudu. Baska secenekleri yoktu zaten. Kimi evde hala atama bekliyor koca da yok, kimi de orada burada 3 kr kazanayim, sigortam yatsin diyr çalışıyor. Guzel kadin olmak her zaman avantajli. Ki psikolojide halo etkisi diye bir sey de var arastirabilirsiniz ya da bilen bilir ve bu dis gorunus olarak insanda olumlu izlenimler birakanlar her turlu daha zeki, daha olumlu olarak algilaniyor insanlar tarafindan. Daha kibar, nazik davraniliyor, istedigi seyleri diger insanlara daha cabuk yaptirabiliyor. Dis gorunus kadin erkek yani insan icin gercekten onemli her alanda.

1
    9 Yorumla
    • Emirbey082
      Emirbey082
      +1 yıl

İyi bişeymiş gibi gelmiş anlatıyosun parası var rahat yaşarım diye evleniyorsunuz işte..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Emirbey082 peki sen yemek bilmeyen, yapmayan, temizlik bilmeyen, sen isten eve gelince önüne bir tabak yemek koymayan, bu farkındalıkla olmayan bir kadınla evlenir misin?

Siz erkeklerde kadınlardan birçok şey istiyorsunuz ama kadın para isteyince zorunuza gidiyor. De bakalım sana eş olmayacak, evi çekip cevirmeyecek birini eş diye alır mısın yanina? Eve alıp, bir köşeye koyup orada süs bebek gibi dursun diye mi alırsın o kadını?

Peki kadın niye kendisi ve çocukları için iyi bir hayat, bu konuda konfor sağlayacak bir eş seçmesin? Kadinda erkegi haliyle parasız, bir işe yaramasın olsunda köşede süs bebek gibi bahçe korkuluğu gibi evde dursun diye almıyor değil mi?

Her cinsiyetin onem verdiği şeyler var. Bu kadınlarda belki paradır, erkekte maharetli kadındır. Kimse siz erkeklerin tonla aharetli olsun, bakimli olsun, calissin, gonlumu his etsin, eve gelince gülümsesin, bana yatakta harikalar yaratsin gibi gibi bir ton isteğinize bir şey demezken siz de kadinlarinkine bir şey demeyiverin

Yorumla
    • Emirbey082
      Emirbey082
      +1 yıl

Dediklerinde çalışmanın durumu farklı çünkü enflasyon ve ülkenin bulunduğu ekonomik durum ortada. Benim tek başıma kazandığım para bir şeye yetecek olsaydı sorun etmezdim. Ama ülkenin durumu belli. Bir kişinin kazandığı parayla zor. Zengin falan değilse.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Emirbey082 ülkenin durumuyla alakası yok. Ailesine, eşine bakmak isteyen erkek her türlü bakar. Gerekirse, bir tarafi yiyorsa ek iş bile yapar ama karisini orada burada calistirip milletin agiz kokusunu cektirmez. "Adam" olan böyle yapar yani.

Kızın duzgun bir mesleği var ve çalışmak istiyorsa okey ama erkek olarak tembelliginizi ekonomiye baglamayin.

Bu ulkede turk erkekleri olarak yapacaginiz tek sey calisip para kazanmak, baska sorumlulukta almiyorsunuz zaten. Bunu bile tek basiniza yapamayip kadindan medet umuyorsaniz gercekten erkek olarak yazik derim.

Tek sorumluluğunuz olan çalışmayı bile yapmak istemez, kendinize maddi destekçi arar haldesiniz erkek milleti olarak. Ciddi bir tembellik soz konusu. Eskiler 2-3 iste calisir ailesini komseye muhtac etmezdi. Peki kadın kendi sorumluluklarında siz erkeklerden ne gibi bir destek görüyor? Ben söyleyeyim gormuyor.

Kadın siz erkeklerin tek sorumlulugu olan calisma ve para kazanma yukunuzu bile alirken, maddi destek olurken, siz erkekler kadinin sorumluluklarına zerre destek olmuyorsunuz.

Kadın da biyolojik yapisi gereği sürekli çalışma hayatında olabilecek bir varlık değil. Kadinin kazancına erkek güvenmemeli. Ağır hamilelik ve doğum geçirir zor toparlanır işe bir süre donemeyebilir. Cocuga kendisi bakmak isteyebilir.

Bu devirde bakıcı, kreş paraları da hayli fazla. Çift kazanç bile yetmez bakıcı, kreş ya da eve temizliğe destek birileri gelsin demeye.

O yüzden birçok kadında kazandığını bakiciya, temizlikciye, kreşe vereceğine, onlara para kazandıracağima tek maas olsun ama dışarıya para gitmesin, cocugumda başkalarının elinde perişan olmasın diye calismamayi tercih etmek durumunda kalabiliyor.

Erkeğin kazancı her zaman kadını ve kurduğu aileyi gecindirebilecek durumda olmalı.

Yorumla
    • Emirbey082
      Emirbey082
      +1 yıl

Sen kadın erkek ilişkilerine çok dalmışsın azcık siyasi ve ekonomik gündemle de ilgilen bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Emirbey082 siz erkeklerde fazla dinleyip prensesleşmeyin. Erkek olduğunuzu farkına varın biraz. 5 yaşındaki çocuk gibi anneye diğer islerde bağlı, babaya yani birine de ekonomik olarak bağlı gibi davranmayın.

Bugun en düşük memur maaşıyla 4 kişilik aile geciniyorsa herkes geçinir. Rizik Allah'tan. Sen böyle ekonomiyi falan dert edersen kafayı yersin ama Allah sana 5 Kr fazlasını vermezse ne yaparsan yap alamazsın.

İyi biriyle de, maddiyati iyi biriyle de evlenmek nasiptir. Allah yazmadiysa olmazdı. Ya bunun parası var evleneyim mantığıyla olmuyor hiçbir şey. Oyle olsa ulkede asgari ucretli, isciler falan evlenip yuva kuramaz, cocuklari da olmazdi ama evliler degil mi? Nasip değilse kimse bir araya gelemez.

Tek maaşa da Allah öyle bir bereket verir ki çift maaşın gecindiginden daha iyi geçinirler. Her sey senin onun bunun yaptığı küçük hesaplarla yürümüyor.

Yorumla
    • Emirbey082
      Emirbey082
      +1 yıl

Ben evleneyim diye kendimi şartlamıyorum. Evlenmesem de olur. İlişkim olmasa da olur...
      Kafa yormuyorum senin yorduğun kadar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Emirbey082 ben de yormuyorum. Konuyu da bambaşka bir yere getiren sensin. Sorulan soruyla suanda konuştuklarımızı hiçbir alakası yok. Benim yorumumda da cimbizla almışsın küçük bir şeyi laf atmışsın ondan. Parası var rahat yaşarım diye edemiyorsunuz zaten diye. Yorumum bu değildi benim. Dis görünüşleri ilgiliydi. Soru da bu konuyla ilgili. Para pulla, evlilikle değil. Bende kiz arkadaşlarımın güzel olduğu için iyi , kariyerli kişilerle evlendiklerini düşündüğümü söyledim. Ama şunu da farkındayım ki birbirlerine nasip olmasalar olmazdı. O kızların nasibiymis o erkeklerle evlenmek, o para da hakları var. Erkeklerin de o kızlarda hakları varmış ki oldu bu iş. Sen konuyu cımbızla seçip başka bir noktaya getirdin. Dediklerime de hep yüzeysel cevaplar verdin, muhtemelen işine gelmedi...

Yorumla
    • Emirbey082
      Emirbey082
      +1 yıl

Ben şahsen öyle bir evlilik yapmam. İşime gelmedi aynen.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Her yer için geçerli olmasa da genel olarak etkisi var. Benim cv'de sadece fotoğrafıma bakarak işe çağıran olmuştu. İşverenin kendisinin bir art niyeti yoksa bile müşteri çekmek için bunu kullanan yerler var. Yani güzel olmak iş bulmak için bir avantaj olsa da o işte barınmak için dezavantaj bence. Ben barınamadım en azından. 😂

0
    1 Yorumla
    • tanrınınkırbacı31
      tanrınınkırbacı31
      +1 yıl

Şu an çalışıyor musunz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Koyu dinci yerlerde, işe yaramaz. Buralar genelde, kadınlara karşıdır. Ancak laik seküler işyerlerinde, kesinlikle kolaylaştırıyor da patronun tipsiz çirkin bir betaysa ; senden seks taleplerini karşılamazsan seni işten de çıkarır. Bu yüzden güzelliğine değil, tecrübe edinmeye çalış ve tecrübenle iş bul derim.

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl

Kolaylastiriyor bence bir miktar. Özellikle fazla vasıf deneyim aranmayan başlangıç seviyesindeki işlerde. Erkeklerde de yakışıklılık rol oynuyor.

2
    0 Yorumla
  • pekkomik
    pekkomik Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 70%
    +1 yıl

Kedinin bile güzeli daha çabuk sahiplendiriliyor, olumlu etkisi olur tabii. Ancak işi elinde tutma kısmında bir anlamı olmaz. İşe başladıktan sonra, güzeli de çirkini de bir yani.

2
    0 Yorumla
  • Lotus____
    Lotus____ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Aşkım karşılama hostesliği ya da sekreterlik muhabbeti harici kimsenin umurunda değil böyle şeyler. Herkes o işi yapıp yapamadığına bakıyor inan, görsellik hiçbişey ifade etmiyor belirli meslekler harici 🤌

0
    0 Yorumla
  • sozsuZzaman
    sozsuZzaman Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Ben patron olsam beceriksiz olup güzel ya da yakışıklı diye işe sokmam böyle yapanlar da net olarak beyinsiz

3
    0 Yorumla
  • künefeayran
    künefeayran Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Rahat bulursun. Sonuçta beyne değil fiziğe bakan toplumuz. Sanki bacak görmüyormusuz gibi saçma dilber dansini haftalarca konuştuk.

O yüzden rahat bulursun

1
    0 Yorumla
  • uyumsuzbirbilinmez
    uyumsuzbirbilinmez Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Güzel olmak bence zor olmalı. Benim normal sosyal arkadaşım güzel olmadığı halde iş bularken sözlü tacizlere maruz kaldı birde güzel olanı düşünmek zor

0
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Bilmem. Güzel olduğu için kimseyi ile almadımda kovmadımda ama kadınlar duygusallar. Ya etkilenip aşık olur. Yz da uzulup aglar. Dengrli kadın çok az.

0
    0 Yorumla
  • tyjudjjtjsjds
    tyjudjjtjsjds Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Bazı mağazalarda özellikle kadın olmalarına ve yüz tiplerine göre alım yapıyorlar bunun gibi reklamcılığa faydası olucak bir şeyse iş bulmayı kolaylaştırabilir 😊

0
    0 Yorumla
  • siyahatlıasilprenses
    siyahatlıasilprenses Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 96%
    +1 yıl

Niye kadınlar sunulmak için mi çalışmak için mi iş buluyor. Obje olarak görülüyor?

3
    0 Yorumla
  • thexpendablesss
    thexpendablesss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Iletisim veya on planda olmayi gerektiren islerde evet. Ilk olarak etkisi oluyor fakat tecrube yoksa her zaman ise yaramiyor

1
    0 Yorumla
  • konuşmayı_seven
    konuşmayı_seven Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 70%
    +1 yıl

Güzel olmak değilde kadın olmak iş bulmayı kolaylaştırıyor. Türkiye'deki sapık patronlar kadın elemanı çok seviyorlar

1
    0 Yorumla
  • bloormary
    bloormary Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Elbette tabi bulduğun sektöre pozisyona bağlı olarak fazlasıyla yarıyor ( özellikle giyim tercihiyle garanti)

1
    0 Yorumla
  • rapunzely
    rapunzely Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Genelde tecrübeye bakıyorlar güzellik 2ci sırada oluyor.

2
    0 Yorumla
  • Seinjerlin
    Seinjerlin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Bir nevi evet. Bunu kimse inkar edemez. Elbette belli şirketlerin umurunda olmaz güzellik vs. direkt senin iş verimine, bilgine vs. bakarlar.

0
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Güzellik de kolaylaştırır ama bazı yerler pek güzelliğe bakmıyor, dil bilgisi olması da gerekiyor diyorlar

0
    0 Yorumla
  • ayazbirkalem
    ayazbirkalem Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Hangi işi kast ettiğinize bağlı. Benim bildiğim tecrübe yetenek duruş ve bilgi iş bulmayı kolaylaştırır

0
    0 Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl

evet kolaylaştırır hatta bazı iş ilanlarında aranan özellikler arasında prezentabl olmak var eli yüzü düzgün işte :D

0
    4 Yorumla
    • Birgexe
      Birgexe
      +1 yıl

Bazı mii 😂😂 yüzde sekseni

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      +1 yıl

@Birgexe saydım şimdi %82.76 çıktı

Yorumla
    • Birgexe
      Birgexe
      +1 yıl

Yaaa

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      +1 yıl

@Birgexe 1 puan düştü şimdi biri işe alındı galiba

Yorumla
  • Bey_NeLmiLeL
    Bey_NeLmiLeL Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Güzel olmak iş bulmayı kolaylaştırır ama insanın başınada türlü türlü şeyler açabilir. Dikkatli olmak gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • DeadlyPenalty
    DeadlyPenalty Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Global ve kurunsal şirketlerde hayır.. ( pazarlama departmanı hariç? ki onda da başka yetiler de istenir..
    harici patron şirketlerinde evet

0
    0 Yorumla
  • Freshçilek
    Freshçilek Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç avantajını görmedim torpil olmadığı sürece boş her şey

1
    0 Yorumla
  • Bilmiyom_ya
    Bilmiyom_ya Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Valla güzel olmak iş bulmayı kolaylaştırıyorsa patron ya sapıktır ya da aşk arıyordur

1
    0 Yorumla
  • Blue_Star
    Blue_Star Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Zeki olmak kolaylaştırır güzellikte bi yere kadardır.

0
    0 Yorumla
  • aksamgunesi1w
    aksamgunesi1w Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Güzellik Aura ve iyi konuşabiliyorsan her zaman bir tık daha önde olursun

0
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Kolaylaştırır tabii ki iş yerlerinde eli yüzü temiz kişileri alıyorlar tabii Cv de önemli

0
    0 Yorumla
  • Abdulkadir_King
    Abdulkadir_King Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Evet bütün güzeller heryerini sergiliyor disiligini. kullandiriyor , Allah akıl. fimir versin

0
    0 Yorumla
  • tanrınınkırbacı31
    tanrınınkırbacı31 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

Sekreterlik gibi kredi kartı satış yapanları gibi yerlerde evet güzellik önemli

0
    0 Yorumla
  • TeLeVoLe
    TeLeVoLe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 65%
    +1 yıl

Seksi olmakta kolaylaştırıyor ama patrona dosyayla gitmen gerekir bazı yerlerde:)

0
    0 Yorumla
  • özgürruhlu55
    özgürruhlu55 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Güzellikle ne alakası var iş bulmanın çirkinler ölsün ozaman

0
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Sanmam. Güzellikle iş bulurum diyenler kullanıp atılırlar.

0
    0 Yorumla
  • Biyıldız
    Biyıldız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

Bu kadar abazanın olduğu yerde en önemli kriter diyebiliriz

0
    0 Yorumla
  • gaddarım
    gaddarım Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl

Tabiiki dünya da güzel yakışıklı olan öndedir ama Türkiyede farketmez delik olsun yeter.

0
    0 Yorumla
  • realexodya
    realexodya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Yani bu erkek için de kadın içinde avantaj.

0
    0 Yorumla
  • МaлакАcaди
    МaлакАcaди Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Güzel demem de dış görünüş önem arz ediyor bakımlı ve temiz olmaz

0
    1 Yorumla
    • meçhulbestekar
      meçhulbestekar
      +1 yıl

Eşek olecek de sırtı dönecek de çükü güneş görecek
      Pehh

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Prezantabl yazan iş ilanlarında oluyor bence.. Sekreterlik gibi görsel isteyen işlerde..

0
    0 Yorumla
  • gokhannkukukk
    gokhannkukukk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Evet istekli adamların patron olduğu iş yerlerinde güzelliğinden dolayı kolayca iş bulursun

0
    0 Yorumla
  • doganburak65
    doganburak65 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Evet güzel kadın daha çabuk iş bulur. Hele birde enerjisi yüksekse yüksek maaşa çok iyi işler bulur

0
    0 Yorumla
  • Olugide
    Olugide Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Güzel bir kalça sahibi olmak zeki olmaktan daha önemli bizim memlekette

0
    0 Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Sapık olan iş verenler güzel ve seksi kadınları tercih ediyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Böyle bir şey yok. Biri sırf güzel olduğu için iş bulmuşsa anla ki işvereni sapıktır, o da bu durumdan memnundur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ne kadar güzel olursa olsun işe yaramiyorsa beceriksiz ise zeka bilgi yoksa kim napsin onu smjdepekjf

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu doğru olabilir ama her Patron bir değildir bence. Ayrica patronlar bir şey yapmayı amacliyor ise o güzel kadını ise daha cabuk alabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Güzel yakışıklı olma her alanda iletişimi etkiliyor. Kasiyer bile torpil yapıyor.

0
    0 Yorumla
  • Kimolimon
    Kimolimon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Maalesef evet, rakiplerini söyle bi 3 adım filan geride bırakıyorsun, nereden biliyorsun diye sormayın

1
    0 Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Evet ama kanka bulacaksın diye net bir kuralda yok yani

0
    0 Yorumla
  • savagegirlll
    savagegirlll Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Hayır, bir süre sizi denememiz lazım diye bir laf var aklımda hiç çıkmıyor.

0
    0 Yorumla
  • Merting268
    Merting268 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Her zaman Bir tık öndedir ve evet özel bir sektör veya özel yerler bakar böyle şeylere

0
    0 Yorumla
  • Cankayaa66
    Cankayaa66 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

İş bulmayı da akedemi de yükselmeyi de kolaylaştırır diye araştırmalar vardı

0
    0 Yorumla
  • singleelliot
    singleelliot Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Sadece iş değil her konuda kolaylık görür güzel kadınlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Abaza sapık işverenler için geçerli bu. Tiple ne alakası var bakımlı olman güzel giyinmen diksiyonun yeterliliğin önemli sadece

1
    0 Yorumla
  • yagızdelıkanlııı
    yagızdelıkanlııı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

İka lar erkekse işe alırlar kddkd

1
    0 Yorumla
  • AslıHiçOlanlardan
    AslıHiçOlanlardan Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

İş verenin düşüncesi değişik ise evet

0
    0 Yorumla
  • gözlemci_
    gözlemci_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Maalesef bu devir de öyle

0
    0 Yorumla
  • BİLALİm0138
    BİLALİm0138 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bunda net olabilirsin

0
    0 Yorumla
  • zeynep3000
    zeynep3000 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Bazi sektör için olabilir

0
    0 Yorumla
  • Boğaalfa
    Boğaalfa Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl

Evet fazlası ile

0
    0 Yorumla
  • GoldenFireBall_06
    GoldenFireBall_06 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Her şeyi kolaylaştırıyor.

0
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

eğer iş veren sapıksa kolay. olur

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Güzel olmak iş bulmayı kolaylaştırıyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Kadın kuryeler hakkında ne düşünüyorsunuz? 41 cevap verildi
Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi? 29 cevap verildi
Ankara’da kadın özel güvenlik görevlisi var mı, nasıl iş imkanları? 10 cevap verildi
Dalga geçmeyin lütfen, kadından tesisatçı veya elektrikçi çırak olmaz mı? 46 cevap verildi
Araba kullanan kadınlar sizce daha mı özgüvenli ve özgür hisseder? 40 cevap verildi
Yeni dükkan açtım, veresiye defteri tutmak mantıklı mı yoksa tamamen kaldırmalı mıyım? 49 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kötü birine aşık olabilir misin?
  • Güzel olmak mı, güzel görünmek mi daha iyi?
  • İnsan en çok hayallerini mi erteliyor, yoksa kendini mi?
  • Evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Nikah şahidiyim ne giymeliyim?
  • Karıma yıldönümü hediyesi olarak tek taş mı alsam beş taş mı?
  • Yemek yerken telefon ile konuşur ya da yazışırmısınız?
  • Sivri dilli misin, tatlı dilli mi?
  • ​Bazen en büyük huzur, görmezden gelmeyi öğrenmekte gizli. Sizce de artık duymamazlıktan gelme sanatını öğrenmenin vakti gelmedi m?
  • Sarı tavukları 10 saniyede sayabilecek bir zeka küpü var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨