Kızlar Bir Adım Öne Kadın bekçi olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Maaşı nedir güvenliğe göre artı olanakları var mı Kadın bekçi olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Olur olur çokta iyi olur güvenlikten daha iyidir. Çalışma saati ve yatma açısından da iyidir. Hemen olmalısın 0 0 Yorumla
Nachtschlaf Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl aaa çok güzel olur bence, hemde kadınlarımiz her yerde olmalı destekliyorum 0 0 Yorumla
VForVandattA Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Devlet memuru oluyor daha ne artısı olsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bekçi özel oluyormus Yorumla VForVandattA +1 yıl Emin misin Yorumla Soran +1 yıl Ben öyle duydum nerden de baktım ama Yorumla VForVandattA +1 yıl Onlarda memur Yorumla Soran +1 yıl Maaşları iyi mi ki Yorumla VForVandattA +1 yıl İyi iyi Yorumla
hayirbakdinlemiyorsu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hiç görmedim doğru sonuçta polis var kadın olarak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olur olur çokta iyi olur güvenlikten daha iyidir. Çalışma saati ve yatma açısından da iyidir. Hemen olmalısın
Hiç görmedim bilemiyorum
aaa çok güzel olur bence, hemde kadınlarımiz her yerde olmalı destekliyorum
Devlet memuru oluyor daha ne artısı olsun
Bekçi özel oluyormus
Emin misin
Ben öyle duydum nerden de baktım ama
Onlarda memur
Maaşları iyi mi ki
İyi iyi
Dövüşmeyi bilmen. Lazım
Hiç görmedim doğru sonuçta polis var kadın olarak
Olur bence