Hayır karakter olarak güçlü olmalı sözünü geçirebilmeli akıllı olmalı gerektiğinde beni yönetebilecek kabiliyette olmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güçlü erkek kalmadı güçlü kadın olmaya çalışmayın çünkü onlar iyice prenses gibi oldular erkekliğini bilsinler
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu konuda biraz katılıyorum. Kadın güçlendikçe erkek zayıflıyor sanki 😁
Cevap sahibi
+1 yıl
Güçlü kadın olacağız diye diye sorumlulukları aldık. İşlerine geldiklerinde esitci yardım etmeye gelince erkek adam is mi yapiyor diyorlar. Geçen gün biri video yapmış ilk buluşmada kiz hesabı ödemeli vb diye. İyice prenses oldular
Soran
+1 yıl
Bu konu beni de rahatsız ediyor aslında. Ben yanımda güçlü erkek görmek isterim mesela. Ama şimdilerde bulmak zor. İlişkide iki tarafta güçlü olursa çatışma çok olur bence. Birbirini tamamlamalı çiftler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır karakter olarak güçlü olmalı sözünü geçirebilmeli akıllı olmalı gerektiğinde beni yönetebilecek kabiliyette olmalı
Güçlü erkek kalmadı güçlü kadın olmaya çalışmayın çünkü onlar iyice prenses gibi oldular erkekliğini bilsinler
Bu konuda biraz katılıyorum. Kadın güçlendikçe erkek zayıflıyor sanki 😁
Güçlü kadın olacağız diye diye sorumlulukları aldık. İşlerine geldiklerinde esitci yardım etmeye gelince erkek adam is mi yapiyor diyorlar. Geçen gün biri video yapmış ilk buluşmada kiz hesabı ödemeli vb diye. İyice prenses oldular
Bu konu beni de rahatsız ediyor aslında. Ben yanımda güçlü erkek görmek isterim mesela. Ama şimdilerde bulmak zor. İlişkide iki tarafta güçlü olursa çatışma çok olur bence. Birbirini tamamlamalı çiftler.
Iliskilerinizi fazla abartmayin kafi ayriliklarinizi da
Evet canım çünkü kadınlar için her şey paradır
Şart değil, dürüst olması güçlü olması için yeterli
Sevişirken yavaş dememesi
Kendi ayaklarının üzerinde duran
Ekonomik özgürlük müdür kendi ayakları üzerinde durmak?
Degildir ekonomik olması çalışması ya da iş yeri olması değil
çelik südyen giyen kadınlar büyüktür hepsi
kendi işini kendi gören kimseye eyvallahı olmayan
tuttugunu koparan
Şarttır tabi ki
Sınırlarını çizen bi noktadan sonra ulaşılması zor ekonomik olarak özgür zevkleri olan ve kendi kafasına göre yaşayan kadın güçlüdür