Eğer kendine güveniyorsan ben kendi başıma herşeyi halledebilirim diyorsan gerek yok ama o zorlu süreçte sana destek olacak birilerine ihtiyacın var bence
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet gitme sebebim aslında motivasyon olabilir çünkü ayriyeten bı şey çok ama pahalı olcak seneye bilmiyroum ya
dershane hiçbir meslek için şart değil hatta dershaneye gitmeni önermem disiplinli olup kendi başına çalışırsan daha fazla verim alırsın belki özel ders alırsın o kadar.
@stellaaaaaaaaa tabiki orası öylede benim demek istediğim ders çalışmaya daha iyi odaklıyor insanı birde temelin sağlamsa emeğinin karşılığını mutlaka alacaktır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İstikrarlıysan değil. Sıradan bir dershaneye gidersen vakit kaybetmiş olursun hatta acı tecrübeler edinme.
Dershanelerin denemelerine yazılabilirsin
benim dershanem iyi ama her sene zam geliyor bilemiyorum
Hangi dershane?
mavi umut
Eğer kendine güveniyorsan ben kendi başıma herşeyi halledebilirim diyorsan gerek yok ama o zorlu süreçte sana destek olacak birilerine ihtiyacın var bence
evet gitme sebebim aslında motivasyon olabilir çünkü ayriyeten bı şey çok ama pahalı olcak seneye bilmiyroum ya
dershane hiçbir meslek için şart değil hatta dershaneye gitmeni önermem disiplinli olup kendi başına çalışırsan daha fazla verim alırsın belki özel ders alırsın o kadar.
özel ders pahalı
YouTubeda çok iyi hocalar var ihtiyacınin olacağını sanmam
peki yapamadığım soruları nasıl çözdürebilirim
Dershanesiz tıp kazanmak için mucize olması gerek dershane kesinlikle şart
niye
Tıp zor kardeş evdeki çalışmayla bu iş zor dershane öğrenmeye zorluyor insanı
bu sene gittim ama seneye pahalı olucak
Temelin sağlamsa bu işi çözersin
tip kazanacak kişinin zorlamayla ders çalışmaya ihtiyacı olmaz zaten yeterince disiplinli olduğu için kazanır
pek degil
@stellaaaaaaaaa tabiki orası öylede benim demek istediğim ders çalışmaya daha iyi odaklıyor insanı birde temelin sağlamsa emeğinin karşılığını mutlaka alacaktır
Dershane için söylüyorum
Hayır
umarım kazanırım
Değil
temelim biraz var
12. sınıf mısın
evet
Mezuna kalmayı mı düşünüyorsun
evet maalesef
Düşünme bunu kalan zamanda elinden geleni yap
tıp istiyorum mecbur