Aslında Boğaziçi istiyorum ama İstanbul çekilmez, sizce hangi şehirde okumaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer imkânın varsa kesinlikle Boğaziçi mezunu olmalısın. Biraz sefalet içinde yaşarsın ama onun dışında çok güzel bir üniversite olduğunu söyleyebilirim. Kuzenim her gün 3 vesaitle gidip, 3 vesaitle geliyordu. Bu sebeple orada okumak isteyen her türlü çaba gösteriyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15Cevap
+1 yılistanbuldaokunur o çkeilmez dedğin şehir ulaşımı en kolay şehir İstanbul'da bir devlet ünisinden aldığın diploma bütün türkiyedeki üniversitelerin hepsinden üstündür onun için geleceğin için çekikemzliğe ortama değil geleceğine bakacaksın
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tabi ki ama dezavantajları da var
- +1 yıl
her yerin var eskşehirde ortam var mesela çok öğrenci var çok güzel şehir ama ortama uyup dağılma şansın yüksek
Soran+1 yılBen Eskişehir de yapamam, o ortam bana göre değil, tamam muhafazakarim demiyorum ama öyle herkes rahat rahat ilişki falan içki, sevmem böyle seyler
Soran+1 yılHaklısın sanırım
- +1 yıl
çoğu şehir öyle inanki he maddi durumu bilmiyorum maddi durumsa en makuu ailnein olduğu şehir
Soran+1 yılAilemin olduğu şehir hele aile evi, bu şehirden nefret ediyorum burada durmak istemiyorum artık, cahil yobazlar şehri, katlanamiyorum ben
+1 yılİstte okuyorum ulaşım cok uzun sürüyor okulum günlük gidis gelis 5 saat. Cok pahalı sehir. Gerisini sen dusun. Bursa falan iyidir eskisehir
02 Yorumla
Soran+1 yılBoğaziçi için değmez mi
- +1 yıl
Değer. Üni iyiyse.
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlattıklarını yaşadım hatta daha da kötüsü tercih verdiğim üniversitenin ydyo binasının evime 2 saat uzaklıkta olduğunu okul açılmadan iki gün önce öğrendim fakat her şey geçer ve yoluna girer. İstanbul'da okuyorsan hepsine alışırsın. Benim okulum iyi pişman değilim, Memleket de çok güzel ayrıca param yetmediğinde hemen günlük işler bulup çalışıyorum yani bir şekilde rahat yaşarsın eğer istersen tabi.
00 Yorumla
+1 yılAnkara'da okudum soğuk hava hariç cok güzel öğrencilik geçirdim🌸🤍
00 Yorumla
+1 yılEskişehir Anadolu üniversitesi ya da konya Selçuk üniversitesi sen nerde yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılRahat ortamda kalma İmkanın varsa İstanbul tabi ki.
08 Yorumla
Soran+1 yılSonunda sorumu anlayan birisi, bu yüzden işte İstanbul'da okumak beni germisti, çünkü ailem maddi olarak bana yeterince yardımcı olamayabilir, tamam asgari ücretle gecinmiyorlar ama , İstanbul pahalı yani
- +1 yıl
işte sorun ekonomik zaten. Boğaziçi hangi bölüm istiyorsun?
Soran+1 yılMütercim tercümanlık (çeviri bilim) birkaç dil biliyorum zaten, yurt dışı olarak önüm açık olsun diye Boğaziçi istiyorum
Soran+1 yılAnnem babam devlet de çalışıyor ama cidden beni İstanbul'da okutmaya paraları yetmez diye korkuyorum
- +1 yıl
burs fian alman gerekli mutlaka. Hazırlığı geçer misin?
Soran+1 yılHazırlığı geçerim, İngilizcem iyidir.
- +1 yıl
Zaten çeviri filan da yaparısn. Gir bence.
- +1 yıl
Adliye sarayına vb kurumlara çevirmen olarak gidersiniz
+1 yılPeki Boğaziçi seni istiyor mu
06 Yorumla
Soran+1 yılevet istiyor, netlerim yüksek 😊
- +1 yıl
Sen bu soruyu sorduğuna göre sen boğaziçi'ni hak etmiyorsun ya İnsanlar Boğaziçi için birbirini yiyor en İstanbul dışında neresi olabilir diyorsun Boğaziçi'nde alacağın diplomas sana tüm iş imkanlarını açacaktır
Soran+1 yılOff , sürekli bir linç sürekli bir linç , önceden de İstanbul'da okumak istiyorum Boğaziçinde diye soru sordum, insanlar okuma okuma diye İstanbul u kotuledi, asla insanları memnun edemezsin şu an onu anladim, ne desem de linç yiyorum abi
Soran+1 yılAyrıca hakedip haketmedigime sen karar veremezsin, köpek gibi çalıştığım için hakediyorum, İstanbul çekilmez deme sebebim maddi olarak ailem yetişemeyebilirdi, bu yüzden
Soran+1 yılBir şeyleri bilmeden garip yorumlar yapmayin
- +1 yıl
47 yıllık İstanbul luyum İstanbul sana da sahip çıkar korkma bu kadar
Boğaziçi için İstanbul çekilir
03 Yorumla
Soran+1 yılDeprem riski var, nerede kalacağım sorunu var..
Soran+1 yılVe Boğaziçi kazanirsam kuzey kampüsde istediğim bölüm, kuzey de güzel değil
+1 yılEdirne'de okuduğum için Edirne diyorum.
10 Yorumla
+1 yılBoğaziçi olur yaa güzel üni
04 Yorumla
Soran+1 yılParasal olarak yapamayabilirim diye korktum
- +1 yıl
Part time işler vs halledersin yok olmaz dersen 2. Şehir Eskişehir bence
Soran+1 yılAilem asgari ücretle gecinmiyor ama sonuçta İstanbul daha pahalı diye biliyorum, büyük ihtimal yurtta kalırım ama böyle sefil gibi yaşarım diye korktum yani o yüzden
- +1 yıl
Yurtta kaldıktan sonra lükse kacmazsan yaparsın + KYK bursu
Küçük ve kalabalık olmayan şehirlerde
11 Yorumla- +1 yıl
Eskişehir karaman konya gibi
+1 yılEskişehir, Ankara vs.
00 Yorumla
+1 yılSivas'ta okunmaz. Onu biliyorum.
00 Yorumlakarsta oku bunaltmaz havası
00 Yorumlaİzmir ya da Ankara o zmn
00 Yorumla
+1 yılMardin de