Kızlar Bir Adım Öne Kimlerin Kadınlar Günü'nü kutladınız? (Sayfa 2) beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1112 Yapay Zekaya Sor Kimlerin Kadınlar Günü'nü kutladınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Hayır 1 4 Yorumla beneklibulut +1 yıl Peki neden kimse yok Yorumla Oluştur +1 yıl Çevremde emekçi kadın yok çünkü, tarlada madende çalışan kadın tanımıyorum. Hepsi düz kadın, ya beyaz yakalı ya ev hanımı :d Yorumla beneklibulut +1 yıl 🙂 anladım en azından annenizi kutlayın anne bir evlat yetiştirmeye emek verdi emekçi oldu onu mutlu edin 🙏 Yorumla Oluştur +1 yıl Anneler annedir, kadın değil. Onların günü anneler günü, cinsiyetine özgü bir takdire ihtiyaçları yok. Kadınlar günü bambaşka bir konsept, sadece kadın olarak doğdu diye kimsenin işçi ve emekçi kadınlar günü kutlanamaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl annemin ve en yakın arkadaşlarımınkini kutladım tanımadığım çoğu insandan da mesaj aldım ama hayatımdaki insandan almadım o mesajı 😏 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl @melioraa nın kutladım ilk 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl Canımmm @cαssíєєє mm😍 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl @Melioraa 😍🥳 Yorumla
F-5Ferman Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Annem ve iki tane ablamın kutladım yeterli 0 0 Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Wp durumuna koydum üstüne alınan alınsın 0 0 Yorumla
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Annemden başka hak eden kadın yok hayatımda 0 0 Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Hocamın İlk kutlayan da @MrDreamer knkm 0 0 Yorumla
yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Anneminnn 1 3 Yorumla Wiitb +1 yıl Kadınlar günün kutlu olsun Yorumla yaren2344 +1 yıl Teşekkürler 🙏🏻 Yorumla Wiitb +1 yıl Rica ederim 💓 Yorumla
Solaris4801 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Annemin kutladım kuru kuru mesajlada değil tabi. 1 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kimsenin 1 3 Yorumla Wiitb +1 yıl Kadınlar günün kutlu olsun Yorumla pirpirella000 +1 yıl Saol Yorumla Wiitb +1 yıl Rica ederim 💓 Yorumla
kewokk Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Teyzemin 1 3 Yorumla Wiitb +1 yıl Kadınlar günün kutlu olsun Yorumla kewokk +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla Wiitb +1 yıl Rica ederim 💓 Yorumla
barbiee3434 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Günümüz kutlu neşemiz daim olsun ❤️ #kadınlargünü 1 0 Yorumla
мıтняasss Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Eski sevgilimin 1 2 Yorumla beneklibulut +1 yıl Hmm🤔 ilginç peki birşeyler oldu mu Yorumla мıтняasss +1 yıl Yok teşekkür ederim güven dedi o kadar , bir olsun diye demedim içimden geldi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eşim kutladı 😊💫 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay soruyu yanlış anladım ben anneminkini kutladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Hayır
Peki neden kimse yok
Çevremde emekçi kadın yok çünkü, tarlada madende çalışan kadın tanımıyorum. Hepsi düz kadın, ya beyaz yakalı ya ev hanımı :d
🙂 anladım en azından annenizi kutlayın anne bir evlat yetiştirmeye emek verdi emekçi oldu onu mutlu edin 🙏
Anneler annedir, kadın değil. Onların günü anneler günü, cinsiyetine özgü bir takdire ihtiyaçları yok. Kadınlar günü bambaşka bir konsept, sadece kadın olarak doğdu diye kimsenin işçi ve emekçi kadınlar günü kutlanamaz
annemin ve en yakın arkadaşlarımınkini kutladım tanımadığım çoğu insandan da mesaj aldım ama hayatımdaki insandan almadım o mesajı 😏
Hiç kimsenin, özel günlerle pek aram yok
@melioraa nın kutladım ilk
Canımmm @cαssíєєє mm😍
@Melioraa 😍🥳
Annem ve iki tane ablamın kutladım yeterli
Canım annem <3
Benimkini kuru kuruya kutladılar
En yakın kız arkadaşımın
Kendimin..😌😅
Wp durumuna koydum üstüne alınan alınsın
Annemden başka hak eden kadın yok hayatımda
F. ckbody'min 🥳🌺
Hocamın
İlk kutlayan da @MrDreamer knkm
Eşim, Annem, Ablam, KS,
Arkadaşımın
Annemin
Kimsenin 😬
Ablamın 💓
Anneminnn
Kadınlar günün kutlu olsun
Teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim 💓
Annemin kutladım kuru kuru mesajlada değil tabi.
@MrsCanselll-_ 🥳
Kimsenin
Saol
Rica ederim 💓
Teyzemin
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 💓
Günümüz kutlu neşemiz daim olsun ❤️ #kadınlargünü
Annem 🥰🥰🥰
Toptan
Annemin sadece
Evet var
Var tabi,
Önce sevgilim sonra eşim sonra flört
Eski sevgilimin
Hmm🤔 ilginç peki birşeyler oldu mu
Yok teşekkür ederim güven dedi o kadar , bir olsun diye demedim içimden geldi
Annemin tabikide
Kuzenimin
Müşterimin
merhaba annemin kadinlar gununu kutladim...
Annem
Hoşlandığım kadının
Kadın mı lar günü?
Tanıdığım çoğu kişinin
Annemin
Kimsenin
ailemin
Annemin
annemin
Anamın
Kimsenin
Kutlamam gereken önemli kişileri