Bu tip ; insanları sürüleştiren günlerden (Kadınlar günü sevgililer günü v. s.) nefret ederim. Mesela 1977 de kadınlar gününü tescilleyen BM neden kadın ölümlerinin savaşların önüne geçmiyor? Oysa ki bu güçleri var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer sene tanıdığım her kadının kutlardım ama dün hiç kimsenin kutlamadım. Son zamanlarda Sabah 6’dan gece 10’ lara kadar yetiştirmem gereken projelerden dolayı kendimi unuttuğum döneme denk geldiler hepsi.
00 Yorumla
+1 yılKadınlara kötü davranıp günü kutladıktan sonra ne anlamı var, her zaman güzel davranırım, her zaman severim, böyle günlerle işim falan da olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Elhamdülillah ben ve çevrem kutlamayacak kadar bilinçliyiz. Umarım her kadın bilinçlenir.
https://www. KızlarSoruyor. com/gundem/q22111763-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-nun-ortaya-cikis-hikayesini-biliyor? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q22111763116 Yorumla- +1 yıl
Unutturulmak için mi yoksa o günün sürekli hatırlanması için mi? Kadınlar gününü kutluyoruz eyvallah ama nedenini araştırdığımız zaman haa demek bu yüzdenmiş diyoruz demi yani unutulmuyor asıl bu gün kutlanmasaydı unutulurdu. Zaten ülkemizde 8 Mart dünya kadınlar gününün ne için kutlandığı hala çoğu kadın tarafından bilinmemektedir.
- +1 yıl
Hergün bilemiyorum öyle olsaydı kadınlık cinsiyeti algı ve lanse olarak çok abartılabilir zaten şu devirde linç kültürü abartıldığı için suçlu olan kadın bile sanki suçsuzmuş gibi kadınlık cinsiyetini kullanarak haklının üzerine yürüdüğünü bile gördük mesela ben kadınım saygı duyacaksın falan feminist gruplar var. Fazla abartılmamalı kadınlar günü işte. O gün bir sebep olmuş ki kadınlar günü ilan edilmiş. Bazıları katliam unutulsun diye algı oluşturabilir bazıları da unutulmasın diye. Herkesin düşüncesi fikri farklı.
- +1 yıl
Zaten bu özel günler hergün önemseniyor gibi. Doğum günü gibi bir gün olduğu için o gün ne kutlanıyorsa onun kıymeti birkez daha anlaşılıyor anne baba sevgili kadınlar günü falan o gün onları özel yapan bir sebep var babalar günü mesela o gün gelince iyi ki babam hayatta diyorum misal.
- +1 yıl
Haklısınız. Feminist hemcinslerim utanç kaynağım, buna güvenerek haksızlık yapan zulüm eden kadınlarda öyle. Kadınlar günü dediğiniz gibi kişinin bakış açısına göre farklı yorumlanabilir. Ben dini ve milli bayramların dışındaki özel günlerin kutlanmasını doğru bulmuyorum, siz babam iyi ki hayatta diyorsunuz başka bir yerde biri babam keşke hayatta olsa diyor. Sevmek için, kıymetini anımsamak için illa bir güne ihtiyacımız yok. Hele hele başkalarında eksiklik uyandıran günlere hiç ihtiyacımız yok. Bu da bir bakış açısı mesela.
- +1 yıl
İşte herkesin bakış açısı farklı. Olsa olur olmasa da olur özel günler bende böyle düşünüyorum. Mesela sevgililer günü çok abartılmış bir gündür o gün özellikle kızlar çok şey bekliyorlar ve bunlar hep maddi sıkıntılar. Oysaki beraber parkta güzel vakit geçirmek daha iyiyken o günün farklılığı nedeniyle de farklı bir beklenti içerisinde oluyorlar. Özel günleri bende pek sevmem.
+1 yılAnnem. Bütün kadınların kadınlar günü kutlu olsun nice güzel yarınlara.. 🌹
32 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel bir dilek 🤗🙏
- +1 yıl
Sizinde kutlu olsun. :)))
+1 yıl@İzmirliPrenses00 @Altinbasakk @DorothyBabe @edameda06 @BiBusesin ve soruyu soran @beneklibulut
45 Yorumla- +1 yıl
Kahve de olması lazım 🫶
- +1 yıl
❤️❤️❤️✨️
- +1 yıl
Teşekkürler senin de kutlu olsun @aysekaptan 🤗💝💐
- +1 yıl
@Edameda06 @BiBusesin @Altinbasakk @İzmirliPrenses00 @DorothyBabe hepinizi öpüyorum tatlı yanaciklarinizdan hepinizi canlarim 😘💗
+1 yılYok yeni kalktım ama kutlarım tüm hemcinslerimin kadınlar günü kutlu olsun.
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂 günaydın günün mutlu geçsin 😘
- +1 yıl
Yaa teşekkür ederim seninde
- +1 yıl
Teşekkürler sizin mutluluğunuz benim mutluluğum
Böyle bir şeyi kutlamam. Kadınlar gününe inanmıyorum :D
16 Yorumla- +1 yıl
Günün önemi yok her gün kutlanmalı 🤔😂😂
- +1 yıl
Ben insan severim yargılanmak hoşuma gitmedi bir eleştiri değil bir yargıdır söyledikleriniz günün önemi yok dediğim gibi ve cinsiyeti de bir çok erkeğe gördüklerimi söylerim iyi ya da kötü güzel ya da çirkin sabit olmaktan her insanın aynı olduğu yargısına varmaktan kaçınalım ve sizin de her gün dileğim gibi insanlar için mutlu bir gün geçirmenizi dilerim 🙂
- +1 yıl
Ne mutlu size harekete geçirdim daha akılcıl konuşuyorsunuz hoşuma gitti tüm samimiyetle söylüyorum 🙏🤗
Kadınlar günü bir kutlama günü değildir aslında...1800 li yıllarda fabrikada patrona karşı direnen işçi kadınların yakılması nedeniyle bir anma günü dolayısıyla emekçi kadınlarının emeğine saygının gösterildiği gündür.. yaşasın Dünya Emekçi Kadınlar günü
10 Yorumla
+1 yılBirazdan annemi arayıp kutlayacağım..
Kadınlar günün kutlu olsun..11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler benim adıma da kutlayın 🙏
Özel olarak da genel olarak canımız en sevdiğimiz başımızın tacı kadınlarımızın dünya emekçi kadınlar günü kutlu olsun 🌹🌹🌹🌹🌹
10 YorumlaAnnemle konuşmuyorum. O yüzden toptan mesaj attım. 😂
15 Yorumla
+1 yılevet var... tüm emekçi kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun 🤩🤩
10 Yorumlabir çoğunu kutladım siznde kadınlar gününüz kutlu olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🙏
+1 yılBir birey, once arastirmali neyi kutladigini sonra da yargilmali sebebini..
Zam icin oldurulen katledilen bireylerin, kadinlarin mi oldugunu kutluyor. Yoksa birey oldugu icin mi kadinligini kutluyor.
Sevgililer gunu de buna benzer. O yuzden sorugulamadan kesinlikle kutlamamali...00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılBu günler saçmalıktan ibaret cumhuriyet bayramı kutlarımda yok kadınlar günü sevgililer günü birde gelmiş edebiyat yapıyor lan bi s
02 Yorumla- +1 yıl
Sana bu günlerin saçmalık olup olmadığını soran olmadı ne yaptığından kime ne bana ne
- +1 yıl
Yok kadınlar günü yok sevgililer yok emekçiler yok ne biliyim anneler günü yok babalar günü birde edebiyat yapmış lan bi s
+1 yılsus gadın
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
Var canım, senin de kadınlar günün kutlu olsun😘
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😘
Başta Filistinli kadınlar olmak üzere dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
20 Yorumla
+1 yılBurdan değil de kuru kuru kutlamak olmazdı onu düşünürek çok mutlu olduğunu görmek beni gururlandırdı 😇
00 YorumlaÖnce anneminkini kutladım sonra sevgiliminkini şimdi... Kadınlar günün kutlu olsun ablamm 😅🥰
00 YorumlaBütün güzel hanımlara kendileri gibi muhteşem bir gün diliyorum. Çirkin hanımlar siteyi terk etsin.
01 Yorumla- +1 yıl
🤨🤨
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrabalarım, annem ve kız kardeşim. Sevgili, yok şu an
10 Yorumla
+1 yılAnnemi ve burdan birkaç arkadaşımı kutladım 😇
24 Yorumla- +1 yıl
İlk defa normal bir erkek düşünen bir erkek bende böyle olduğun için seni kutluyorum 🤗
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ve senin de kadınlar günün kutlu olsun 😇
- +1 yıl
Anormal olduğum için çok mutluyum 😁 ve sanırım düşüncesizim 🫠
- +1 yıl
Anormal olduğunu kendin mi söylüyorsun bir başkası mı söylüyor içinde olmadan yapılanı yapmak yalnız ahmaklıktır
Kendisini Kadın hisseden herkesin gününü kutladım
00 YorumlaSeninde kadınlar günün kutlu olsun 😘😍😍🥰🥰🥰🥰🥰
Bi iki kişiyi 😃😃
00 Yorumla
+1 yılBu siteden 4 sene önce tanıştığım bir kıza kadınlar günü mesajı attım wp den.
00 Yorumlakedimin kutladım.. sonuçta onlarda kadın.. 3 tane kadının kadınlar gününü kutladım TwT
00 Yorumla
+1 yılYüz adet gül alıp sokakta dağıttım. İsimlerini bilmiyorum.
00 YorumlaAnnemi, kardeşlerimi , arkadaşlarımı ve komşumu
00 YorumlaAnnemin sonra teyzemin sonra da personelin. :D
00 Yorumla
+1 yılBütün kadınların kadınlar günü kutlu olsun ❤️🥰en başta ben ama 😅😅
00 Yorumla
+1 yılSoru açarak bütün KS deki bayan arkadaşlarımının bu özel gününü kutladım 🙋
01 Yorumla- +1 yıl
Seninde 8 Mart Dünya kadınlar gününü en içten dileklerimle kutlarım 1 gün değil 365 hün sevgiyle kal 🙋🥰 bu çiçekler senin için 💐🍄🌹🌺☘️🥀🌷🌻🥀💮🌵🌱🌸🥀🌷🌻💐🌿🌺🌹❤️🌹🥀🌷☘️💐🌿
Anneme, Kayın Anneme, kocamın halasına, kızımı kadınlar günlerini kutladım
00 YorumlaAnneminn hepimiz gacılar günü kutlu olsun dmdnfnn
00 YorumlaSitedeki pembeli erkeklerin.
128 Yorumla- +1 yıl
İroni yapmış işte 😂😂😂 zor olan ne
- +1 yıl
@beneklibulut anladım bende gıcık olsun diye yapiyor cicegim😂
- +1 yıl
😂😂 iyi bari gel ve açıkla kendini çocuk adam
- +1 yıl
😅😅😅Bazen gıcıklık yapmayı severim anladım da. Dedim ugrasiyim. Neyse hadi ben kaçtım derse , kadinlar günün kutlu olsun @beneklibulut❤️
- +1 yıl
Sağol teşekkürler 😘😘
- +1 yıl
Gökyüzünün ötesini göremeyen yalnız bulutu görür
- +1 yıl
Göremedim gözünle yüzeyi gördün ve gördüm sandın
- +1 yıl
Ne gördün anlat bana
- +1 yıl
- +1 yıl
Yanlış kurnazca ama yanlış 😂
- +1 yıl
Neyse sıkıldım istediğimi alamıyorum
- +1 yıl
İyi günler kendinize iyi bakın 😂👋
Sabah uyandığım gibi annemi aradım 🤍
14 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel annemde beni aradı 😂
- +1 yıl
Teşekkürler tekrardan seninde 😘
Kadınlar Gününüz kutlu olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bende sarf ettiğim tüm sözlerle sizin ailenizdeki kadınları kutlarım 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılYine Filistinli kadınlar kimsenin umurunda değil e kadınlar katlediliyor neyi kutluyosunuz
114 Yorumla- +1 yıl
Benim elimden ne gelir keşke bir şey yapabilsem algı yapmak yerine oturduğunuz yerden siz gidin bir şey yapın bu beni mutlu eder
- +1 yıl
Bu toplumdan iğreniyorum bir güzel şeyi dahi soldurmasaniz olmaz mı dileginizi kabul ettim başka diyeceğim yok kırmanın mutluluğu ile günün keyfini çıkarın
Cevap sahibi+1 yılGüzel şey yaşamayın kardeşim katliam var küçük kız çocuklarına tecavüz var açlık var yaralı olanların organlarını çalma var biz nasıl hala güzel şey yaşayalım
- +1 yıl
Kim yaptı bunları ben mi yaptım ha yine kim yaptı söyleyeyim sizin içinizdeki kötülük miktarı içinde kötülük olan kötülüğünü muazzam hâle getirdi her insan kendine baksa kadın erkek o bu şu diye ayrilmasa savaş olmasa kötüler olmasa ben de isterim bende hangi bir kötülüğü durdurabilirim hangi kötülüğe sonsuz üzüntü ve keder duyabilirim daha daha da konuşabilirim tartışabilirim sizinle ama üzgünüm uzdunuz uzuntumle ben yine insan olarak sizi kırmamak için durmanızı istiyorum öfkem yazılarıma geçmesin sizin için iyi günler dilerim
Cevap sahibi+1 yılKadın erkek o bu şu ayrılmasın diyosun KADINlar günü kutluyosun nasıl olcak kötülügü durdurmak ille gidip savaşmak degil sen durdurabilecek olanlara baskı yapıcaksın
- +1 yıl
Beyefendi durmanızı söylüyorum bunlara kavgaya açık konular tartışma kavgaya dönüşebilir benim üzüntüm öfkeme evrildi anlayın lütfen
Cevap sahibi+1 yılYorumumu kaldır
Cevap sahibi+1 yıl🇵🇸🇵🇸
Cevap sahibi+1 yılYaşasın Filistinli özgür kadınlar 🇵🇸🇵🇸
- +1 yıl
Belli korkarsın sen gördüm seni ve gerek kalmadı yine açarsan bakarım yanlış düşündüğümü göster bana
- +1 yıl
@beneklibulut kanka bence bu bunu bilerek yapıyor sakın kanma, eminim filistin asla umrunda değil sadece kötü bir algı oluşturmak için böyle konuşuyor
- +1 yıl
@beneklibulut yani hatta açık açık söylemek gerekirse filistini destekleyen kesmi karalamak için yaptığı bir şey bu bana öyle geldi
Cevap sahibi+1 yılAllah biliyor başka kimsenin bilmesine gerek yok 🇵🇸🇵🇸 #yaşasınözgürfilistinkadınları
- +1 yıl
Gayet gördüm dahasini görmek istedim tüm niyetim buydu
Böyle bir gün yok bunlar Amerika'nın oyunları.
11 Yorumla- +1 yıl
Önemsediğim tek gün ve her gün benim için başka özel gün yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat kadınlarımızın günü kutlu olsun tabii.
013 Yorumla- +1 yıl
Hayat kadını anne abla kardeş eş sevgili Annane babaanne hangi vasıfta ne olursa olsun kalbinde iyilik olan kadınları kutlarım
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle eskortlar. Onlar başımın tacıdır. Her iki başımın tacı.
- +1 yıl
Bakış açınız umrumda değil insan nasıl bakarsa ne görmek isterse onu görür
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Kadınlar gününüz kutlu olsun hayat kadını ❤
- +1 yıl
Hayat kadınlarına neden bu kadar kafa yordugunuzu anlamasam da bir tahminini size sunmak isterim anneniz hayat kadını mı
Cevap sahibi+1 yılKadınlar gününü kutlarken bile anne üzerinden saldırmak ironik, değil mi? Hayır, değil. Öncelikle hayat kadınlarının kadınlar gününü kutlamak benim için bir şeref. Çünkü en çok ter döken kadınlarımız onlar bu ülkede 💦💦💦
- +1 yıl
Mide bulandırıcı olduğunuzu söyleyip hayata iyi ve güzel bakmanızı dileyeceğim
Cevap sahibi+1 yılHayat kadınları sayesinde hayata harika bakıyorum. Zaten bu yüzden hayat kadını denmiyor mu? Hayat kaynağı hepsi. Ölüyü diriltiyorlar. Eğer hayat kadınlarının kadınlar gününü kutlamamı kıskandıysanız, sizde bir hayat kadını olabilirsiniz. Zira önünüzde hiçbir engel yok
- +1 yıl
Bu üstü kapalı kadına yapılmış aşağılamaları göremem mı sanıyorsunuz
- +1 yıl
Apaçık benim gözümde tüm Çıplaklığı ile önümde eğer gördüklerimi aktarirsam üstü kapalı tartışma kavgaya döner
Cevap sahibi+1 yılAşağılama mı? Eğer öyle algılıyorsanız size yazıklar olsun. İnsan nasıl görmek isterse öyle görürmüş. Hayat kadınları benim başlarımın tacıdır. Başlarımın üzerinde yeri var. Onların gününü en içten, en derinden, en dipten kutlarım
- +1 yıl
Ne demek istediğini göstermek istemeyip gösterdiğini görüyorum açıkça insanların anlamayacağı şekilde yazıyorsun bu bir şifre okuduğum anda görüyorum belli ki zeki birisin görmek isterim seni
- +1 yıl
Sadece bana göster kendini bırakalım bunları cidden merak ettim
+1 yılBütün kadınların kadınlar günü kutlu olsun nice güzel yarınlara.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sitedeki bütün hatunların kadınlar günü kutlu ve mutlu olsun baştacısınız 🤭
10 YorumlaSevgilime kadınım dediğim için, onun kadınlar gününü kutladım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece annemin çünkü çevremde kadınlık yapan bir tek o var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu sitede bir kızın kutladım kutlamaz olaydım hak etmedi
00 Yorumla
+1 yılAnnemin kardeşlerimin ve hem doğum günü hem de kadınlar günü olan küçük kardeşimin teyzemin kadınlar gününü kutladım ve buradan bütün kadınların kadınlar gününü kutluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerekli kişilerin.
ve bu yorumu okuyan tüm KS kadınlarının..00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurdan herkesin kadınlar gününü kutluyorum benimkini kutlayan olmadı ama olsun 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen henüz kimseyi kutlamadım ama benimkini ilk sevgilim kutladı🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimkini kimse kutlamadı
13 Yorumla- +1 yıl
Ben kutladım ya 😘
Cevap sahibi+1 yılYaa seninde kadınlar günün kutlu olsun aşkım
- +1 yıl
Teşekkürler 😂😘
Herkesin kadınlar gününü kutluyorum
20 Yorumla
+1 yılSevgılım hariç herkes kutladı kadınlar gununu
20 YorumlaRehberimde sosyal medyada arkadaşım olan küçükten büyüğe bütün kadınların gününü kutladım çünkü her zaman kadına muhtacız🫠🌷😃🌷🌷☕️⚘️
00 Yorumla
+1 yılBütün kadınlara hatta erkekden dönmüş kadınlara bile
10 YorumlaBenimkini kimse kutlamadı
10 Yorumla
+1 yılTabiki ilk aşkım canım babam
11 Yorumla
+1 yılİlk sevgilim kutladı ve eski
10 Yorumla
+1 yılKimseye haksızlık olmasın diye toplu mesaj attım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun iyi ki varsıniz
10 YorumlaAnnemi arayıp kutladım.