yazılım işine girme bence çünkü ya para verip üni orada okuyacaksın ya da en fazla cv ni full doldurup 25 26 ından sonra gidersin sana şöyle söyliyim bence hukuk daha kolay olur. ama başvuru olaylarını tam bilmiyorum tek bildiğim gideceğin ülkenin dilini en az A1 seviyesi olarak bilmen gerekiyor ama kabul edilme şansı düşük o yüzden Ben B1 ve üstü ingilizce tavsiye ederim
Polonya olabilir çünkü diğer ülkelere nazaran daha ucuz tabiki şehire ve üniversiteye göre de değişiyor benim kuzenim polonyaya gitti yazılım okuyor sanırsam yıllık 5.000 euro ödüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben olsam en çok İngiltere'de okumayı isterdim yabancıları en kolay kabul eden yer çünkü hemde gri havasına rağmen çok güzel bir yer
Parasal durum olarak nasıl babam vefat etti ve annemle yaşıyorum maaşımız düşük ama elimden geldikçe yatırım yapıyoruz
Ben bilmiyorum kuzenim orada yaşadı ama 2 yıl ondan sonra Fransa'ya gittiler sormam lazım
yazılım işine girme bence çünkü ya para verip üni orada okuyacaksın ya da en fazla cv ni full doldurup 25 26 ından sonra gidersin sana şöyle söyliyim bence hukuk daha kolay olur. ama başvuru olaylarını tam bilmiyorum tek bildiğim gideceğin ülkenin dilini en az A1 seviyesi olarak bilmen gerekiyor ama kabul edilme şansı düşük o yüzden Ben B1 ve üstü ingilizce tavsiye ederim
Polonya olabilir çünkü diğer ülkelere nazaran daha ucuz tabiki şehire ve üniversiteye göre de değişiyor benim kuzenim polonyaya gitti yazılım okuyor sanırsam yıllık 5.000 euro ödüyor
onun dil seviyesi b2 ingilizce haberin olsun
Ne okumak istediğine bağlı ve maddi gücün yoksa bulaşma euro ve dolar hesabı orada okullar
Yazılım ya da hukuk
GOOGLE IT
Napcan tr de oku
Almanya’da