Sen kimsin de bana çomar diyorsun be köylü sen kendi haline bak ben olsam bu tiple sokağa çıkmam😂 bu dediğimi çogunlukla siz dediğiniz icin gonderme yapmak istedim bunu bile algilayamadın tipsiz
Ateşyesil@ kadina çomar diyerek küçümsuyorsun sonrada boş yapma diyorsun ilk once sen konuşmayi bir öğren sonra gel millete ahkem kez ge*izekalı milleti küçümsücene sen ilk bir tipine bak dağdan inme o minik s*kine çok güveniyorsan burada kullanma git erkeklini başkalarına göster 😏😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Mimar
hemşire
masörlük mü
hemşire ;)
Yoneticilik
Avukatlık
Ev hanımı
Hostes
Enteresan uçan memeliler gurubu
@barbarraaa comarlık var galiba
Sen kimsin de bana çomar diyorsun be köylü sen kendi haline bak ben olsam bu tiple sokağa çıkmam😂 bu dediğimi çogunlukla siz dediğiniz icin gonderme yapmak istedim bunu bile algilayamadın tipsiz
@barbarraaa yavrum senin begendiğin tipler dagda yasıyor ama sandıns küs susn uyku vaktindeler
Haha😄😅 senin yaninda onlar gayet iyi duruyor emin ol o dağdakiler bile senden daha erkeksi
@barbarraaa erkekliğimizi sorgulayan varsa gelsin bi altımıza girsin saygılar
Aha manyağa😂 bakk çok merakli değilim artık erkeklik böyle gösterilmiyor al o iğrenç çükünu kendine sok okey
@barbarraaa bi bos yapmayı kesermsim artık
Ateşyesil@ kadina çomar diyerek küçümsuyorsun sonrada boş yapma diyorsun ilk once sen konuşmayi bir öğren sonra gel millete ahkem kez ge*izekalı milleti küçümsücene sen ilk bir tipine bak dağdan inme o minik s*kine çok güveniyorsan burada kullanma git erkeklini başkalarına göster 😏😏
Kendi işi olması
Psikologg
Doktor.
Muhasebe.
Öğretmen
çöpçülük
Dökülmeye razıyım
Hemşirelik
Asker polis güvenlik
Mühendislik
Ev hanımı
😒😑😩