+1 yılKadına en çok yakışan mesleklerin başında annelik kitliyor yatakta eşlik eden mutfakta yemek yapan Her zorluğu başarıyla Aşan Türk kadınlarına buradan selam olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılhmm 😐
- +1 yıl
Yaaaa🌹🌹🌹
Soran+1 yılyok be
- +1 yıl
Tamam
En İyi Cevaplar
+1 yılBence kadınlara her meslek yakışıyor
Şu veya bu diye sınıflandırmak yanlış diye düşünüyorum
Çünkü her insanın kabiliyeti ve yetenekleri farklı doğrultuda
Kadının elinin değdiği yer güzelleşir ben buna inanıyorum
30 Yorumla
+1 yılKadına her meslek yakışır beden işi yapanlar ustalık yapanlara da saygım sonsuzdur erkeklerin yapamadığı işleri ustalıkla yapabilen kadınlar gördüm ağır iş olmasına rağmen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonsolos, Maslahatgüzar, Misyon şefi. Birleşmiş Milletler genel sekreterliği oyy Kısacası Dış işleriyle uğraşan. Çok asil ve seksiü bir hatun canlanıyo gözümde
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzeeell 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılöğretmenlik ve doktor
00 Yorumla
+1 yılAnnelik, ev hanımlığı. Evde otursun çocuk büyütsün evi çekip çevirsin demek değil bu. Çünkü evde ev hanımlığı yapan kadınlar sanki hiçbir şey yapmıyormuş evde boş boş oturuyormuş gibi bir algı var. Annemin bir gün ara verdiğini izin yaptığını görmedim ben. Emekliliği de yok bu işin 😅
60 YorumlaSekreter
Hemşire
Gıda mühendisi
Veee
Kamyon şöförü 🤣🤣13 Yorumla
Soran+1 yılMesleğimi yazdığın için sağol sfdsfdf
Soran+1 yılbaştaki
+1 yılEv hanımı 😂😅 önceden bende öğretmen vs derdim ama ev hanımı en güzeli bir kere sıcacık evinde sabahtan akşama kadar uyuşabilirsin daha güzel meslek bar mı sanmıyorum 😂😂
619 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.
- +1 yıl
valla biz çalışıyoruz erkek olarak mecburuz ama evde olan hanımların keyfi yerinde :D
- +1 yıl
Ev hanımımısın sen
- +1 yıl
@Suyolutugce muhtemelen öyle :D
- +1 yıl
@Suyolutugce hayır abla çalışıyorum bu yazıdan nasıl böyle bir çıkarım yaptınız anlamadım olmak isterdim dedim zaten 🤷♀️🫠
- +1 yıl
Ne ablası yaa🤯😂
- +1 yıl
@Suyolutugce Bu soruyu benle yaşıt birinin sorabileceğini düşünmüyorum 😅😂 ayrıca profilde ki yaşınız doğruysa büyüksünüz zaten 🤷♀️🤷♀️
- +1 yıl
Abart😒💀
- +1 yıl
@Suyolutugce tamam pardon 🥹
- +1 yıl
He para desen kocana her şey aldırıyon zevk desen var çalış eşeğim 😃😃
- +1 yıl
@Suyolutugce evet şu an çalışmıyorum.
- +1 yıl
@BurcuQueen cidden çalışmadan kocaya bir şey aldırmak efsane güzel bir şey olmalı ya 😅😂
- +1 yıl
yıllarca aştın bileşiğinizi eline al dediler de noldu aldım ama çalışmıyorum alanlar da maaş kartını kocasına veriyo Kadınlar parasızlık çekiyor kimse vermiyor diye çalışsın diyorlar ama yük üstüne yük bindiriyorlar ev hanımlılıgı köle gibi görüyorlar e çalışan kadına da para veren yok üstüne yük bindirmesi asıl kölelik. Ev hanımı olup iyi birine denk gelirsem zaten adam kartını veriyo 😁
- +1 yıl
@__ks_üyesi__ ya bet bahsettiğiniz şey benim çevremde çok var maaş kartımı kocama vereceksem niye evleneyim aksine bu beni daha da sinirlendirir otururum kendi çalışsın hiç uğraşamam o kadınları da anlamıyorum yazık ediyorlar şahsen şu soğukta dışarıda olmak bile eziyet zaten 🥲😅
- +1 yıl
Kölelik resmen işte hem çalışıp hem ev işlerini yapmak kusura bakmasın bir erkek yemek, kadınlık çocuk, temizlik bekliyorsa karısına çalış demeyecek kartını verecek. Gerçekten fedakar olmayan erkekler kolay boşanıyor terkediyor emek veren erkek çok aşık oluyo
- +1 yıl
@__ks_üyesi__ yazdığın her kelimeyse katılıyorum
- +1 yıl
Kankalar kocanız işsiz kalırsa ne bok yiceniz bi de böyle düşünün
- +1 yıl
@biranbirhatira mesleğimiz var işte kız
- +1 yıl
@sabrinamabrinaHe birde bu tarz düşünen erkekler manüplasyon yapmaya bayılır yok boşanırsa işsiz kalırsa aldatılırsam ekonomi çok kötü muhtaç mısın köle misin bilmem ne aşkında zihniyetleri kadınaları çalıştırarak onlara maddi manevi muhtaç olarak gördüğü aşkında ihtiyacı olan şeyleri asla yapmayarak kadınları erilleştirmeye anksiyete sebebi oluyorlar
Erkeklerin yazdığı cevaplara bakın. Kadınların cevaplarına bakın.. tek yorumum budur.
50 YorumlaKadına en çok yakışan meslekler
Hemşire
Pilot
Sekreter
Kasiyer
Garson Komi
Aşçı
Polis
Asker
Çağrı merkezi
Güvenlik
Öğretmen10 Yorumla
+1 yılBence asil meslekler daha çok yakışır (öğretmen deme dediğine göre 🙈😅) avukatlık hakimlik hosteslik gibi meslekler çok yakışıyor bence
10 Yorumla
+1 yılAvukatlık, sekreterlik, şarkıcılık, otunculuk. Sen ne istiyosun? 😃
10 YorumlaOtobüs Şoförlüğü.. Ankara'da o kadar çok ki.. harika kullanıyorlar imreniyorum inanın..
10 Yorumla
+1 yılHer meslek yakışmıyor. Fiziksel güç gerektiren meslekler mesela
10 YorumlaKimisi doktor kimisi avukat kimisi öğretmen kimisi de savcı olmak ister kendine güvenen ve uyumlu görürse yakışırsa o bölüm olur. Ben mimar isterdim..:)
10 YorumlaEn iyi neyi yapıyorsa.. Mesleğin cinsiyeti olmaz.
40 Yorumlamesleklerde cinsiyet ayrımı yapılmasını saçma buluyorum. bir insana en yakışan meslek en iyi yaptığı meslektir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilgisayar mühendisliği mezunu Bir Astsubayım. Kadınlara her meslek yakışır. Yeterki isteyelim ❤️
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılÖyle vallahi
Cevap sahibi+1 yılMEBS Şubede çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılMesleğimizi yapamıyoruz ki mecbur kalıyoruz başka işlerde çalışmaya
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle 😊
Mesleklerin cinsiyeti yoktur ben kadinlara ağır işleri daha çok yakıştiriyorum
24 Yorumla- +1 yıl
Sen erkek olmadigin icindir
- +1 yıl
erkeklerin güçüyle kadinlar gücü ayni degil bi kere
Bi kadin ağır iş yapamaz
+1 yılHer meslek yakışır. En çok yakışan diye bir şey yok bence
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılModa Tasarım, İç Mimar, Otomobil İç Dızaynıyla alakalı meslek varsa o. Estetik bakış açısına dair meslekler kadına daha cok yakisir.
00 Yorumla
+1 yılKadına askerlikte yakışır başka şeyler de yakışır da kadının rahatı açısından öğretmenlik daha makul bir seçenek
01 YorumlaSekreter beyaz gömlek altına kumaş pantolon ya da etek. Uffff 🙈
05 Yorumla
Soran+1 yılaa lütfen ama
+1 yılEmeğiyle para kazanıyorsa helalinden her meslek olur.
10 YorumlaYakışmayan hiçbir şey yok yeter ki kadınlarımız mutlu olsunlar hayatımızın içinde olsunlar
10 YorumlaKendi alanında başarılı olması. Diğer türlü her meslek aynı.
10 YorumlaKişiliğine ve mizacına uygun olan her meslek grubu yakışır
10 Yorumla
+1 yılHer meslek yakışır. Ancak savcılık apayrı benim için
11 Yorumla
+1 yılSağlık derdim ama biriyle görüştükten sonra tiksindim
10 Yorumla
+1 yılGizli ajan
Kimse yazmamıştır umarım😂22 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
- +1 yıl
Tanks👍
Trafik polisleri ayrı bir zaafım var fosforlu yeşili giydiği zaman tamamdır 🥵🥵🥵🥵
00 Yorumla
+1 yılInsan kaynakları olmasın da ne olursa olsun. Çok ukala oluyorlar
00 YorumlaHer meslek yakışır yeterki insan emeğinin karşılığını alsın
00 Yorumla
+1 yılKadına en güzel yakışan meslek voleybol , tenis , anasınıfı öğretmenliği , kreş
00 Yorumla
+1 yılŞef, pasta şefi, avukat, hakim, askerlil (asenalık), doktorluk hepsi yakısır kadınlara💪🏻💪🏻
00 Yorumla
+1 yılPilotluk, polislik ve askerlik bence 😊 Bu arada detay kısmına yazdığına sesli güldüm 😄
00 YorumlaMini mini etekli siyah jartiyer çoraplı Bankacılık der susarım 😉
00 Yorumla
+1 yılAma öğretmen geçti içimden okumadan :D haha
00 Yorumla
+1 yılAvukat, mimarlık falan işte her şey yakışıyor kadınlarımıza 💐
00 YorumlaMeslekte vb şeylerde lütfen cinsiyetçilik yapmayalım. İnsana en çok yakışan meslek çalışabilmeli. İnsan yapabileceği ilte mutlu olabilmeli. Yorumum sorundan bağımsız oldu ancak meslek konusunda fikrim yok
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖgretmen 😛 Dövsen de sövsen de ögretmenlik yakisiyor🙂 hele bide fidan ögretmen vakasindan sonra degismez bi gercek oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadına yakışan meslek diye bir şey yoktur kendi ayakları üzerinde duran, ev hanımı olan kadınlarda var kadına her şey yakışır...
00 Yorumla
+1 yılNe öğretmeni. Tabiki de katiplik. Valla benim nazarımda rahat meslek. 8-5 git gel
11 Yorumla- +1 yıl
yaz kızım : aferin sana
+1 yılBir kadın kendi ayakları üzerinde durduğunda her meslekte parlar ✨ ama pilot kadınlar ayrı havalı ya euwhıqgqıq
23 Yorumla- +1 yıl
Hiç kadın pilot görmedim
- +1 yıl
Hadi ya ben gördüm ve cidden çok havalı oluyorlar
- +1 yıl
Vay be havası olmaz mı ya çok havalı meslek zaten fena bişry. Ben de isterdim ya aslında
+1 yılHer meslek yakışıyo bence kadınların el attıqı her iş qüzelleşir
30 Yorumla
+1 yılSavcı, avukat, spiker, hostes
20 Yorumla
+1 yılBütün meslekler yakışıyor ama ben en çok pilotluk diyorum
20 Yorumla
+1 yılGenelde öğretmen, mimar, avukat yakıştırılır ama ben pilot olmayı tercih ettim bence pilotluk
26 Yorumla- +1 yıl
Yok ama o bölümü okuyorum olucam daha
- +1 yıl
Teşekkürler😊
+1 yılMesleği bilmem ama Motorcu kadınlar aşşırı çekici oluyor.
10 Yorumla
+1 yılPsikolog & Psikiyatrist
10 Yorumla
+1 yılHemşirelik tabikide. ilerdeki mesleğim 👩🏻⚕️
10 Yorumla
+1 yılBence "Sağlık Sektörü" çok yakışıyor ama tercihim diyetisyen
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hemşire ama ülkemizde değer görmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılPolis olmak bence kadınlara çok yakışıyor üniformayı ayrı bir güzel taşıyorlar
00 YorumlaBiz kadinlara her meslek yakışır evet öğretmen daha iyi ama özel gûvenlik de yakışır
01 Yorumla- +1 yıl
Kızım güvenlik ne y 😂
Hemşirelik Doktor ve Avukat meslekleri yakışıyor kadınlara
00 YorumlaKadınlara da her iş yakışır bence
20 YorumlaKadına yakışmayan bir meslek olduğunu düşünmüyorum
20 Yorumla
+1 yılMadem öğretmen diyemiyoruz o zaman ev hanımlığı
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir meslek var mıymış
- +1 yıl
Soranlara işsizim mi diyor ev hanımları yoksa ev hanımıyım mı 😃
+1 yılDişçilik, dişçi var mı burada
02 Yorumla
Soran+1 yılm, lletin ağzını mı koklasın sfdj
- +1 yıl
Öğretmen olup yaramaz çocuklarla mi uğraşsın dfdfdf
Öğretmen dicem dayak yemek icin😅
02 Yorumla
Soran+1 yıl🤛🤛👊🤚
ÖĞRETMEN Hemşire doktor
02 Yorumla
Soran+1 yılabijim biraz yaratıcı olun
+1 yılHosteslik de yakışır. Mankenlik de.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hemşirelik
10 Yorumla- Devamını Gör (209)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat