Kızlar Bir Adım Öne Kadına en çok yakışan meslek hangisi? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 413 Yapay Zekaya Sor Kadına en çok yakışan meslek hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Açıklamayı görmemiştim öğretmen diyecektim. 0 0 Yorumla
Wildflower_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Mimar kadınlar çok cool ve asil duruyorlar 🤍🤌🏻 0 0 Yorumla
Zümra_3 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Av. Ve polislik doktorluk da yakışıyorBence 0 0 Yorumla
jojo27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Eskortluk pardonu beden işçisi 0 1 Yorumla Vinditina +1 yıl Komik değil Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl hayat kadını? 0 10 Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl pardon mutfak robotu Yorumla Vinditina +1 yıl Komikti bir daha olmaması dileğiyle Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl Tabi kapat kulaklarını Yorumla Vinditina +1 yıl Ben diyor muyum erkeklere cüzdan olmak yakışıyor diye Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl @Vinditina Diyebilirsin çünkü cüzdanım var :D Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl @vinditina ve sadece cüzdanım kabarık değil Yorumla Vinditina +1 yıl İçi boş olduktan sonra neye yarar 😂 Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl @Vinditina Delik var diyormuşum :D Yorumla Vinditina +1 yıl Senin şaka yaptığın belli de yorumların bazıları komedi tufanı Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl @Vinditina Dur bende merak ettim :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kamyonculuk ve maden işçisiliği kafıan çok yakışıyor aşırı Seksi oluyorlar 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Bankacı. Fena seksi oluyorlar la 0 1 Yorumla barbarraaa +1 yıl 😂😂 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hemşire, avukat veya öğretmen 😅 0 5 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl p*rno gördünüz diyemi Yorumla вeyeғendi +1 yıl Ne alaka 🙄 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Erkeklerin fantazisi hemsire olsun doktorlarin kucağina otursun falan Yorumla вeyeғendi +1 yıl Çok ayıp ediyorsun, yazdıklarımın hepsi de bana göre kutsal meslekler ve kadınlara en yakışan meslekler. Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Bir kadin yazilimci veya mühendis olunca yakistirmazsiniz yani mesleği birakmasinimi söylerdiniz Yorumla
Ayseglrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sağlıkçıda demeyin 3 2 Yorumla kalelierkut007 +1 yıl Masörlük olur mu Yorumla rızıo +1 yıl Doktor musun hanım efendi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadın anne olmalı, iyi bir eşe sahip olmali 1 2 Yorumla Soran +1 yıl annelikle zor geçinirsin bu ülkede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zor ama imkansız değil Yorumla
SonnyCorleone24 Takip Et Xper 5 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Bankacı 2 1 Yorumla GüneyM +1 yıl @SonnyCorleone24 🙄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadina en cok calismamak yakisiyor 🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hadiiii Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Dersem döversin 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o zaman deme Yorumla beyt_16 +1 yıl Demedim zaten 😎 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Mimarlık 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet güzel. yaz oğlum Yorumla Soran +1 yıl yanlış oldu aw sfsd Yorumla Aishalover +1 yıl Sjdjd yatakta basılmış Şener şen gibi hissettim kendimi ajdjd Yorumla
Gezentiki Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Sınıf öğretmenliği 😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😒 Yorumla Gezentiki +1 yıl Ama öyle bence Yorumla
Memmedli36 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Yönetici olmayan tüm meslekler 1 2 Yorumla aksamgunesi1w +1 yıl Oda yakışır😎 Yorumla Memmedli36 +1 yıl Kadınlara sosyal meslekler çok yakışıyor Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Ev hanımı 1 2 Yorumla alkolikpanda123 +1 yıl Şakacı Yorumla Semaptik +1 yıl 🤨 ciddiydim Yorumla
Rich_Sanchezs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl ev hanımı 1 5 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Aynn Yorumla Rich_Sanchezs +1 yıl olmak istiyor musun Yorumla Vinditina +1 yıl Bu bir meslek değil Yorumla Rich_Sanchezs +1 yıl ne peki hobi mi 😂 Yorumla Vinditina +1 yıl Çalışmayan evi ile ilgilenen bir kadın anlamına geliyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Kadına yakısır her meslek
inek sağan karı
Severek yaptığı her şey yakışır
Ksdinlina göre değişir
Marangozluk hayvancılık
Tasarımcı veya modelist
Açıklamayı görmemiştim öğretmen diyecektim.
Hemşirelik nedense çok şirin geliyor
Hemşirelik veya doktorluk.
Güvenlik asker 🤣😂😂😂
Mimar kadınlar çok cool ve asil duruyorlar 🤍🤌🏻
Bankacılık, hemşirelik
Doktor veya savcı
Kadına her meslek yakışıyor
Av. Ve polislik doktorluk da yakışıyor
Bence
Hukuk, Sağlık, Öğretmenlik ve Mimarlık
Kadına her meslek yakışır
Eskortluk pardonu beden işçisi
Komik değil
hayat kadını?
pardon mutfak robotu
Komikti bir daha olmaması dileğiyle
Tabi kapat kulaklarını
Ben diyor muyum erkeklere cüzdan olmak yakışıyor diye
@Vinditina Diyebilirsin çünkü cüzdanım var :D
@vinditina ve sadece cüzdanım kabarık değil
İçi boş olduktan sonra neye yarar 😂
@Vinditina Delik var diyormuşum :D
Senin şaka yaptığın belli de yorumların bazıları komedi tufanı
@Vinditina Dur bende merak ettim :D
Kamyonculuk ve maden işçisiliği kafıan çok yakışıyor aşırı Seksi oluyorlar
Bankacı. Fena seksi oluyorlar la
😂😂
Hemşire, avukat veya öğretmen 😅
p*rno gördünüz diyemi
Ne alaka 🙄
Erkeklerin fantazisi hemsire olsun doktorlarin kucağina otursun falan
Çok ayıp ediyorsun, yazdıklarımın hepsi de bana göre kutsal meslekler ve kadınlara en yakışan meslekler.
Bir kadin yazilimci veya mühendis olunca yakistirmazsiniz yani mesleği birakmasinimi söylerdiniz
Hemşire veya muhasebe
Doktor ya da polis olabilir.
Sağlıkçıda demeyin
Masörlük olur mu
Doktor musun hanım efendi
Kadın anne olmalı, iyi bir eşe sahip olmali
annelikle zor geçinirsin bu ülkede
Zor ama imkansız değil
Bankacı
@SonnyCorleone24 🙄
Kadina en cok calismamak yakisiyor 🤣
hadiiii
Sekreter
Spiker, muhabir.
Neden öğretmen demeyelim ya
Doktor, hemşire, öğretmen
Akademisyen.😎
Malacı
öğretmenlik ve hemşirelik net.
Özel güvenlik görevlisi
Kadın ne yaparsa o yakışır
Anasınıfı öğretmenliği ve hemşirelik
Ev hanımlılıgı 💚☺️
Doktor veya avukat
Kaynakçı sıvacı demirci
Avukat ya da polis
Dersem döversin 🙄
o zaman deme
Demedim zaten 😎
Mimarlık
evet güzel. yaz oğlum
yanlış oldu aw sfsd
Sjdjd yatakta basılmış Şener şen gibi hissettim kendimi ajdjd
Sınıf öğretmenliği 😁
😒
Ama öyle bence
Annelik
Polis
Yönetici olmayan tüm meslekler
Oda yakışır😎
Kadınlara sosyal meslekler çok yakışıyor
Ev hanımı
Şakacı
🤨 ciddiydim
Makinist
ev hanımı
Aynn
olmak istiyor musun
Bu bir meslek değil
ne peki hobi mi 😂
Çalışmayan evi ile ilgilenen bir kadın anlamına geliyor.
Hemşirelik
sekreterlik
PT bence ya
Bence hosteslik
Savcı, Hemşire Ve Hosteslik.
Annelik ve doktor
hemşirelik
Sağlık sektörü olur genelde
Kasiyer