Bu hayatta hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor kendimi geri plana attım işyerinde kasaya geçmek bile istemiyorum böyle kendime olan özgüvenim gitmiş arkada calişıncada elemanlar bana çok yükleniyor aşağılıyorlar beni sürekli iş kitliyorlar özel hayat desen yok arkadaşlarımla bağlarımı tamamen kopardım çok çabuk insan silmeye başladım psikiyatriye gidiyorum arkadaşlarıma söyleyince benimle dalga geçtiler bende hayatımdan çıkardım diğeri borç para istedi vermedim diye beni hayatından çıkardı böyle arkadaşlar 😔😔😔😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslında hayatındaki bazı şeyleri değiştirmek istiyorsun fakat kendindeno gücü bulamadığın için her şeyi boş vermiş durumdasın bu nedenle şu anki durumuna gelmişsin. Tavsiye vermemi istersen birkaç tavsiye verebilirim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılöz güveni geliştirin
00 Yorumla Psikiyatriye gittiğini söylemene dalga geçecek insanlar hala kaldı mı ya? boş ver zaten değmezmiş öyle kafası dar insanlarla arkadaş olman
00 Yorumla
+1 yılara sira deniz kenarina git abla ufak 330 luk bi tuborg hafif muzik biraz iyi hissettirir kafana birsey takma 3 dakika sonra ne olacagimiz belli değil anı yaşa 🫴🌹
00 YorumlaBenim dediklerimi yaparsan o şekilde davranırsan bir süre sonra onların modunu düşüreceğinden emin olabilirsin istersen tabi
00 Yorumla
+1 yılYanlış insanları hayatında çıkar ve kendine biraz vakit ayır kişiden işine özen göster ış çıkışı işi unut doğallığa bak
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli olman önemli, aslında internet üzeri bazı iş yöntemlerini deneyerek para kazanman ek gelir elde edip reel işlerden uzak durmanda mümkün
00 Yorumla
+1 yılİş öğrendikçe rahatlarsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Bazen zorluklar insana mücadele ruhunu aşılar.
+1 yılBöyle umutsuzlugu bırakarak basla
00 Yorumla
+1 yılNe yspiyursunuz
04 Yorumla- +1 yıl
Güzel meslek sabırlı olsanız
Ve tabi işin erbabıysanız.
Basarirsiniz - +1 yıl
Aldırmayın ruhunuzda işinize sarılın
+1 yılFlortoz ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 27 yaşında yeni iş hayatına atıldım. Kendimi yetersiz hissediyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat