Dün gece Filenin Sultanları büyük bir başarıya imza attı. Milli gururlarımız Cumhuriyetimizin 100. yılında Avrupa Şampiyonu oldu. 👏 Maç sonrası Filenin Sultanlarıyla yapılan röportajlar hepimizin göğsünü kabarttı. Hepimizi çok duygulandırdı.
Filenin Sultanları'nda libero olarak oynayan, maçın yıldız isimlerinden biri olan Gizem Örge, maç sonunda yaptığı açıklamada babasına seslendi. Yıllarca takımdan uzak tutulan Örge'nin sözleri herkesi duygulandırdı. Çok büyük bir gurur değil miii?
🗣️ "Ben yokken bu takımın her başarısında babam beni ağlayarak aradı, 'Sen de inşallah bir gün orada olacaksın' dedi. Buradayım baba..."
— TRT Spor Yıldız (@trtsporyildiz) September 3, 2023
🇹🇷 Gizem Örge hem ağladı, hem ağlattı... pic.twitter.com/es5fJIqIjD

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet büyük bir kurur
Bir bana mi çok saçma geliyor topçularin popçularin abartilması?
Yahu ne bu tezahürat? Bunlar bilimsel bir buluş mu bulmuş? Ilaç mı geliştirmiş? Çığır mı aşmış? Insanliğa ne faydaları olmuş?
Bence yanlış kişiler abartiliyor
sakin ol bir nevi haklısın doğrudur ama bırakta sevinsinler kimseye bir zararı dokunmuyor değilmi
Kiskanmissin diye yorumladim
@benkartalim kıskanmakla alakalı değil bir nevi haklı son zamanlarda spora inanılmaz paralar yatırılıyor bu kabul edilemez..
@benkartalim Ne kıskanması yahu? Gerçekten nice bilimsel gelişmeler oluyor, insanliğin hayatı değişiyor , hastalarin hayatı düzeliyor ve bunca buluş ve başarınin hiçbirinden haberi olmuyor milletin. Alkışı parayı ve ünü onlar hak ediyor. Topçular popçular sporcular değil. Sence bu voleybol şampiyonluğunnun insanlığa bir faydası var mi? Kiskanmiş mişiz ! Pes
Babasının kızı... böyle evlat yetiştirdiği için ailesi gurur duymalı.
Ben onların yerinde olsam Vargasa sarılırdım. Sayende şampiyon olduk diye. Olmasaydın olamazdık demek lazım vargasa.
maalsf aklima bu geliyo
Laik Cumhuriyetin kadınlarının başarısı gurur verici
Babası çok şanslı böyle bir kızı olduğu için, helal olsun böyle babalara 👏
gerçekten çok üzdü
ama sonrasında ben buradayım demesi
çok çok güzeldi
Bu kızın çok hakkı yenmişti intikam alma günüydü harika ötesi oldu
Tarih çok önce yazıldı. Onun ki tarihi yazanların ogrencisi
yav *** sizin gururunuzu ha. bu tarz saçma , pohpohlayıcı haberleri ne işse hep fenomenler yapıyor. Bir amacınız var ama çözemedim.
Gizem Örgeye hayranımm. Evlen benimle Gizemmm😩😩😩
Müthiş bir libero, harika bir kadın
Duygusallaştırdı bizi...
Eeevet kesinlikle Başarılarının devamını dilerim.
harika duygular bunlara ihtiyacımız var.
Tebrik ederim
aferin
Uffff boş yapmış.
Sende dolu yap