25 yaşındayım, ev hanımı olmaktan sıkıldım. Bu yaşta üniversite okuyabilir miyim?

Eşimin maddi durumu iyi şuana kadar neyi varsa kendi emeğiyle kazanıp aldı 26 yaşında mühendis kendisi 1 yıldır evliyim daha önce garsonluk yapıyordum hep en son otelde çalışırken işte tanıştım çok kısa bi sürede evlendik aramız çok iyi eşimle yani ev işleri yemek falan cidden çalıştığım halde bile akşam gelir yaparım zaten şu an ev hanımı olduğum halde bile eşim bana yardım ediyor sürekli ama ben çok sıkılıyorum liseyi 25 yaşında açıktan bitirdim ortaokul matematiğini bile bilmiyorum eğitimim çok geride yani nasıl ilerleyebilirim ayrıyetten üniversite gitmek istedem eşim izin verirmi bilemiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar 2024de eşim üniversiteye gitmeme izin verdi benim ayrıyetten kendisi çalıştırıcak beni üniversiteye mutluluktan ağlıyorum resmen
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar babam beni 12 yaşında okuıldan alıp tekstile verdi yani 12 yaşımdan beri çalıştım ve çalıştığım iş ortamında bir kadın olmanın zorluğunu dibine kadar yaşadım
25 yaşındayım, ev hanımı olmaktan sıkıldım. Bu yaşta üniversite okuyabilir miyim?