İlk defa muhasebe ve finans alnında çalışıcam. Yarın ilk iş günüm ne yapmam lazım hiçbir bilgim yok ve heyecanlıyım :/
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMuhasebe ve finans sektöründeki ilk iş deneyiminiz için öncelikle işinize odaklanmanız ve işin gerektirdiği sorumlulukları yerine getirmeniz önemlidir. İşe başlamadan önce iş tanımınızı ve sorumluluklarınızı iyi anlamalısınız. İş arkadaşlarınızla iyi bir iletişim kurarak işinize adapte olmanız gerekiyor. Ayrıca, işinizle ilgili konularda kendinizi geliştirmek için eğitimlere katılabilirsiniz³.
Başka bir sorunuz var mı?
Kaynak: Bing ile konuşma, 04.08.2023
(1) Muhasebe ve finans sektöründeki ilk iş deneyimim olacak, ne yapmalıyım... Muhasebe ve finans sektöründeki ilk iş deneyimim olacak, ne yapmalıyım? ↗
(2) Muhasebe ve Finans Sorumlusu Nedir? Ne İş Yapar? Kariyer. net. www.kariyer.net/.../nedir
(3) Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü IIENSTITU. www.iienstitu.com/.../muhasebe-ve-finans-yonetimi-bolumu00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılNormal davran, işyerini tanı, işi öğrenmeye çalış, hemen herkesle samimi olma, vs.. vs.. klasik şeyler.
02 Yorumla
Soran+1 yılİstesem de hemen samimi olamam çekingen biriyim rahat olmam lazım aslında
- +1 yıl
İlk gün için çok rahat olman da iyi bir şey değil. Heyecanlı ve biraz gergin olmanın bir zararı yok, faydası var aksine.
Yerinde ve dozunda stres iyi bir motive edicidir.
sakin ol herkes zamanla öğreneceğini biliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYapabilir miyim acaba diye çekiniyorum da. Aslında çabuk kapan biriyim
+1 yılnasil bilgin yok
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce bu alanda çalışmadım 0 dan başlıcam
- +1 yıl
ögretecekler merak ettme
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Muhasebe ve finans sektöründeki ilk iş deneyimim olacak, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat