Eğer gerçekten tıp istiyosan git oku koskoca insanlarsınız sonuçta yanındakilerin de insanlıktan nasibi varsa ilim öğrenen adama da laf atmazlar boş ver milleti sen neyliyon ağzı olan konuşur benim gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arkadasimin ablasi 31 yasinda basladi hatta cocugu da var, hepsiyle ugrasiyor. Neden olmasin yasin daha genc
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bi insan bu kadar zeki olup, hemde nasıl bu kadar saçma bişeye takılabilir ki? Dünya garip yer vesselam. 🤔
Ben bir sürü görüyorum tıpı geç yaşta okuyan zaten çok geç kazanılan bir bölüm olduğu için büyük yaşta çok var eğer ben 6 yıl bu eğitime katlanırım diyorsan kesinlikle kaçırma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzelim lütfen böyle düşünme , hayalinin peşinden git her şey nasıl güzel olacak bak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne alaka ya boş ver milleti. Sorarsalar 21, 22 yaşındayım dersin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Okunanın yaşı yoktur millet doktor olmak için ölüyor bizimkisi de gülerler diye korkuyor :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence öncelikle yapman gereken şey. Gelip. Kakamı yemen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Düşmezsin matematik mezunu olduğun için olumlu olumlu bir duruma düşersin
Kesinlikleeeee. 65 70 yaşındaki insanlar okul kazanıp okuyorlar sayılı günleri var insanların. Hem milletin lafına mı bakıcan okumak ya da okumamak için. İçinden nasıl geliyorsa milleti boş ver
Hastanede her gün kavga dövül bağırış çağırış görmek duymak istiyorsan oku tabii
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sacmalama istersen 30 yasinda bile tip fakultesine baslayanlar var bende 24 yasinda basladim tip fakultesine 2 kez sinava girmistim bazi sayisal derslerim eksikti
Okumanın yaşı yokki insanlar varki 50 yaşında başlıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya sacmalama 24 buyuk degil hatta tip icin bir cok kez mezuna kalanlar var o yaslarda basliyorlar senin adina cok mutlu oldum boyle seyleri dusunme bilee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Tıp zor bölüm benim kuzenimde tıp okuyor 30 yaşında derslere gelenler varmış
40 yasinda bile baslayanlar var yani gercekten istiyorsan imkansiz degil
Aynen
Okumanın yaşı yoktur. İstediğin yaşta istediğin bölümü okumakta özgürsün.
Gecmezler. Artik herkes ikinci üniversitesini kac yasinda okuyor.
Bizim sınıfta yaşlı bir amca vardı 50 yaşında ne olacak ya insanların düşüncesini takmayın
Üniversitede daha büyük insanlar var ve kimse yadırgamıyor
Kaç yasında insanlar okuyor senin içinde varsa bırakma devam et
Hayır, bizim fakültede de yaşı çok büyük insanlar var kimse yadırgamıyor. Tıp güzel bir bölüm, tavsiye ederim. 24 daha çok genç.
Biraz tereddütte kaldım sadece insanlar bu yaşta mezun olup ben yeni başlayınca anormal geliyor birazcık
Niye geçsinler yav, ikinci üniversitesini okuyan bir sürü insan var.
oku yaş sınırı yok sadece kadın olarak evlilik durumun olursa da evlen
Şimdi sana gülerler bitirince de sen onlara gülersin. Hepsi hastan olur:)
Geç okuma desek okumayacan mı? Ne saçma sorular ya kendin nasıl istersen öyle yap millet için yaşayacak değilsin ya
Eğer gerçekten tıp istiyosan git oku koskoca insanlarsınız sonuçta yanındakilerin de insanlıktan nasibi varsa ilim öğrenen adama da laf atmazlar boş ver milleti sen neyliyon ağzı olan konuşur benim gibi
Arkadasimin ablasi 31 yasinda basladi hatta cocugu da var, hepsiyle ugrasiyor. Neden olmasin yasin daha genc
Bi insan bu kadar zeki olup, hemde nasıl bu kadar saçma bişeye takılabilir ki?
Dünya garip yer vesselam. 🤔
İşin içinde tıp varsa dalga geçenin aklından şüphe et...
Hayır hem başkalarının düşünceleri seni neden bu kadar çok ilgilendiriyor sen doktor olmak istiyorsan doktor ol yaş önemli değil
Ben bir sürü görüyorum tıpı geç yaşta okuyan zaten çok geç kazanılan bir bölüm olduğu için büyük yaşta çok var eğer ben 6 yıl bu eğitime katlanırım diyorsan kesinlikle kaçırma
Güzelim lütfen böyle düşünme , hayalinin peşinden git her şey nasıl güzel olacak bak.
Ne alaka ya boş ver milleti. Sorarsalar 21, 22 yaşındayım dersin
Okunanın yaşı yoktur millet doktor olmak için ölüyor bizimkisi de gülerler diye korkuyor :)
Bence öncelikle yapman gereken şey. Gelip. Kakamı yemen
Düşmezsin matematik mezunu olduğun için olumlu olumlu bir duruma düşersin
Niye 40 yaşında okuyan var. 50 yaşında tıp fakültesi kazanan fırıncı var.
24 yaş geç bir yaş değil bence tıp fakültesi için bile. Kalmadan bitirirsen 30 yaşında biter gayet uygun.
İnsanlar 50 yasında hukuk okuyo hicbir sorun olmaz coğu kisinin yası öyle
Neden dalga geçilsinki, okumanın yaşı asla olmaz. Ayrıca daha 24 yaşında gençsin..
Boşkoy gitsin bugün dalga geçeni yarın bulamazsın takıntı yapma ne istiyorsan hedef belirle ve asla vazgeçme
Kendi hayalini gerceklestirirken gercekten baskalarinin ne dediyi umrunda mi? Ayrica 24 cok genc. Kimse dalga gecmez
Afedersiniz yaşınız doğrumu acaba @SamaHuseynova
İnsanın kendini geliştirmek istemesinden daha doğal ne var istersen 50 yaşında ol kendi mutluluğunu düşün milleti niye düşünüyorsun
Herkes her şey söyler 30 yaşında mezun olacağım diyip şimdi yapmazsan 30 yaşındayken keşke yapsaydım dersin
Senin istediklerin için seninle dalga gecenleri hayatinda tutmaya devam edersen dalgadan kötü hal alırsın
Bizim dershaneye bu yil 29 yaşında adam yazılmıştı o da tip okumak istiyordu okumanın siniri yok oku bence
Kardeşimin sınıfında 25 yaşında olanlar var. Hedefin belliyse çabalamaktan vazgeçme ve böyle şeyler için moralini bozma.
Komik olan tek şey şu sorduğun soru. Memleketin deli gibi doktora ihtiyacı varken üstelik
Kesinlikleeeee. 65 70 yaşındaki insanlar okul kazanıp okuyorlar sayılı günleri var insanların. Hem milletin lafına mı bakıcan okumak ya da okumamak için. İçinden nasıl geliyorsa milleti boş ver
Sen başla fakülteye sana karışan olursa ben, Merve, Gizem döveriz ama en çok ben dövücem
Naruto Uzumaki’yide alırız
Saçmalama millet 40 yaşında üniversite okuyo utanmıyo
Okumanın yaşı yok insan ölene kadar bir şey öğreniyor
Yaşında ne var benim benim 79' unda tıp okuyorsa sende okursun
okumanın yaşı olmaz sen neyi istiyorsan o yoldan git kimseyi takma
Eğer gerçekten tıp istiyorsan şimdiden başlaman gerek zaten
yaşın çok büyğk değil ve okumanın yaşı yoktur gerçekten başarılıysan git
Seninle dalga geçecek maymun evladinin ben... boş ver ya taktiğin şeye bak
Gecmezler. 28 yaşında bile üniversiteye başlayanlar var
Hastanede her gün kavga dövül bağırış çağırış görmek duymak istiyorsan oku tabii
Sacmalama istersen 30 yasinda bile tip fakultesine baslayanlar var bende 24 yasinda basladim tip fakultesine 2 kez sinava girmistim bazi sayisal derslerim eksikti
Okumanın yaşı yokki insanlar varki 50 yaşında başlıyor
Ya sacmalama 24 buyuk degil hatta tip icin bir cok kez mezuna kalanlar var o yaslarda basliyorlar senin adina cok mutlu oldum boyle seyleri dusunme bilee
Matematik bölümü mü yoksa öğretmenliği mi okuyodunuz?
Tıp bu tıp yemişim komikliğini geleceğini kurtar özel ders verir bi yandan okuluna gidersin
senin yaşına kadar mezuna bırakan insanlar var, sen ne istediğinden emin ol ve yoluna bak.
Hayır ya snein seçimin senin kararın kendi hayatın için yap elalem hep bişey diyor zaten
Bu soruyu sorman bile saçma ama kimse bir şey demez biraz daha güven kendine
Geçseler bile yoluna bak insanların ne düşündüğünü çok umursama yoksa mutlu olamazsın 👍🏻
Ailenden biri olsaydım gurur duyardım ama çevreyi bilemem
İstediğin gibi oku, isterse dalga geçsinler. İnsanlara göre yaşama. Onların ne dediğini çok takma sen nasıl mutlu olacaksan onu yap.
Reis bu kafayla tıpı nasıl kazanıyorsun sen
24 yaş geç değil ki yaa
Neden dalga geçsinler? Bence istiyorsan yap
Senn yaşında çokk vardr orada
Eğitimin yaşi mi olurmuş be ablam gözünü seveyim