Kendi bölümünüz olması gerekmiyor bölümünüz bitmeden önce de okurkende çalıştığınız işleri merak ediyorum ve sonrasında nasıl bir yol izlediğinizi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlk 11 yaşında garsonluk yaparak başladım, yaz aylarında çay ocağında garsonluk yaptım yıllarca, lise dönemine geçince hukuk bürosunda katiplik yaptım, üniversite hukuk okudum, okurken de hukuk bürosunda katip olarak çalıştım, okul bitti bir büroda avukat olarak çalıştım, şimdi kendi ofisim var
14 Yorumla- +1 yıl
Güzel bağlantılar kurmussunuz katiplik+sonrasında hukuk hep bağlantıli ve aynı yerde işler ama baya zorlanmissinizdir hukuk okumak zorken birde ek olarak çalışmak yani emeğinizin karşılığını almisisniz gerçekten
- +1 yıl
Tabi çok zor oldu, üniversite hayatım hiç olmadı mesela, ya da okula çoğu zaman gitmedim, hukuk fakültelerinde devam zorunluluğu yok genelde, sınav dönemleri çok zordu çünkü son dakika çalışıyordum derslere hep, e tabi emeğimin karşılığını aldım, güzel yerlerde başladım, tecrübeli başladım, maddi olarak da prestij olarak da iyi oldu ama yorucu da oldu
- +1 yıl
Olsun iyi yapmışsınız
En İyi Cevaplar
ilk deneyimim giyi mağazasındaydı, 1-2 gün çalıştım sonra beni pek sarmadı kıyafetlerin tozu falan çok rahatsız ediciydi bıraktım. Bir kaç ay sonra 2 etüt merkezinde birden işe başladım. Öğretmenlik okuduğum için benim için deneyim önemliydi, parası değil. Birini 1 sene sonra bıraktım, diğerine devam ediyordum. 2 senemi doldurunca aslında bırakmayı düşünüyordum üniversiteye yoğunlaşmak için. Ama benden önce bir kaç arkadaş daha bırakmıştı hatta patronum da bırakıyormuş. Durum böyle olunca onun yerine beni aldılar, şu an etüt sorumlusu olarak hayatıma devam ediyorum. 😅
11 Yorumla- +1 yıl
O güzel olmuş sevindim😀
+1 yıl21 yaşında satış firmasinda depocu ve sevkiyatci olarak başladım. Ardından merch elemanı oldum sonra yedek satış temsilcisi sonra asıl satis temsilcisi oldum sonra satış lideri satış şefi ve en son 12 yılın sonunda bölge yöneticisi oldum.
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel ilerlemisiniz emeğinize sağlık
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Seninde kariyerin parlak olur umarım
- +1 yıl
Umarım hayırlısı olsun
+1 yılBana uygun olmadığını anlayıp, bıraktığım bir sürü iş oldu. Yükselme imkanın olmuyor. Askerlik engeli konuluyordu ki anladım ki oda boş bir şeymiş. Sadece söylemden ibaret.
03 Yorumla- +1 yıl
Hımm sonra neye karar verdiniz
- +1 yıl
Sonra kalite alanında yükselmeyi hedefledim.
- +1 yıl
Hımm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
10Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sera da çalışmıştım. yengemlerin yanında
14 Yorumla- +1 yıl
İyi güzel deneeyim olmuş yakın yeri oluncada rhaat olmsutur
- +1 yıl
Evet rahattı saolasunlar yardımcı oldular. zaten 17 yaşındaydım bir kaç çalıştım antalya da
- +1 yıl
bir kaç ay''
- +1 yıl
İyi olmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yıltekstil, bulaşıkçılık, temizlik, kasiyer, reyoncu, fabrika, satış danışmanlığı, nüfus memurluğu, üniyi kazanmak, psikolog, satış danışmanı şimdi psikolog olarak devam ediyorum
35 Yorumla- +1 yıl
Masallah
- +1 yıl
Çok iyi gerçekten emeğinize sağlık
- +1 yıl
Yüksek lisans zorunluydu snairim psikolojide psikolog unvanı almak için ozmn yüksek lisans da yaptiniz
Cevap sahibi+1 yılZorunlu degil, fakat onuda yapicam
- +1 yıl
Hım en iyisi
+1 yılMerkez Bankası döviz bölümünde çalışmıştım ilk olarak
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel bri ilk iş olmuş
+1 yılStajyer smmm ydim sonra denetçi olarak çalışmaya başladım sonra da bir firmada müdür pozisyonuna geçtim mesleğimde
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
- +1 yıl
Size de başarılar umarım hayal ettiğiniz gibi bir iş hayatınız olur..
- +1 yıl
Umairm hepimizin
+1 yılEmlakçılıkla başlayıp, otomobil alım satımıyla devam ettim. Sonra galeri açtım, sonrasındaysa farklı yatırımlar yapıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
İyi ilerlemissiniz
- +1 yıl
Teşekkürler, daha iyisi sizin olsun.
- +1 yıl
Umarım hepimizin
+1 yılGarsonluk yaptım ilk şimdi öğretmenim. Yükselmedim sektör değiştiridim
11 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş
+1 yılGarsonluk yapmıştım birkaç ay boyunca. Herhangi bir yükselmem olmadı sadece elime para geçti.
11 Yorumla- +1 yıl
Olsun ya her yaz böyle yapıp biriktirmek bile yine kendi masrafalrini karşılıyor
+1 yılStajyerdim her şeye ben kosturdum ilk üç yıl dört saatlik uykuyla geçti şimdi editör benim
13 Yorumla- +1 yıl
Evet yükselmeden önce ckeilmesi gerekiyor sanırım bazı sıkıntıların
- +1 yıl
Mecburuz hayatın gerçeği bu tabi torpil ya da dişilik kullanma yoksa
- +1 yıl
Evet öyle tabiki
Baba yanında inşaat çıraklık şimdi kendi proje ofisim var mütahitiğe yöneliyorum şu an piyasa kötü
11 Yorumla- +1 yıl
İyi yine aynı yolda yükselerek ilerlemissiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk ön muhasebeci olarak başladım. Sonra sınava girip mali müşavir oldum
13 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmışsınız
Cevap sahibi+1 yılÖğrencimisin
Cevap sahibi+1 yılOkul bittimi
Valla çok çeşitli işlerde çalıştım. Okurken başladım yazları kafelerde pastanelerde garsonluk. Sonra satış elemanı. En sonra muhasebe ve satış işi yaptım bıraktım 😃
15 Yorumla- +1 yıl
Bende şu an sizinle benzer işleri yapıyorum yorucu ya😀bride garsonluk felan genelde sigorta vs yok sıkıntı yani
- +1 yıl
Bölümü bitirsem ondan isbbulcam da bakalım hayırlısı oda olmazsa düz memurluk artık kpssye yüklenip
- +1 yıl
Evet kesinlikle
- +1 yıl
Uamrim
Baba mesleği benimkisi. Sadece üniyi okudum
11 Yorumla- +1 yıl
Severek yapıyorsanız iyi yanj
+1 yılIrgattım. Yükselemedim halen dipteyim.
112 Yorumla- +1 yıl
Yukselirsiniz istediğiniz yere umarım ve bence dip demek hiç işi olmayan demek
- +1 yıl
İşi olup iş bulamayan ben, magmadan selamlar. 😃
- +1 yıl
😀neyazikki var öyle sıkıntılar elden bir şey gelmiyor
- +1 yıl
Ama üzülmeyelim öbür tarafta kralız. 😃
- +1 yıl
Bismillah onu dhaa bilemeyiz😂
- +1 yıl
Bilemeyecek ne var? Ya sevapların fazla olur öyle gidersin ya da günahların fazla olur yanar öyle gidersin padişah koltuğuna oturmaya. 😃😃
- +1 yıl
Bilemezsin hangisini fazla olduğunu çok güvenme derim 😀sonra cehennemde konsuruz bunları fhdj
- +1 yıl
Ülkedeki insanların günahlarının yanında beni değerlendirmeye bile almazlar. 😃
Ben demedim mi dersin her kadın gibi. 😃😃 - +1 yıl
Hiç bilemezsin kimse içinde göründüğü gibi degil
- +1 yıl
Evet haklı çıkarım fjf
- +1 yıl
En kötü günahlarımın bedelini öderim. Zaten sonra yine aynı günahları işlemeye devam edeceğim. 😃
- +1 yıl
😀aferin
+1 yılTekstil sene 2004 Haziran 17
14 Yorumla- +1 yıl
Oo ayına kadar hatirliyorsunzu
- +1 yıl
Evet okuldan çıkmıştım o sene memlekette fındık yandı bizde İstanbula geldik babam ile bir akrabamızın düğünü vardı kimseye söylemeden çıkıp geldik okuldan yeni mezun olmuştum güya yaz tatilinde çalışıp para kazanıp liseye gidecektim
- +1 yıl
Hım neyse düzelmiş şuanda durumlar hayırlısı olsun hakkinizda
- +1 yıl
Bir zahmet düzelsin bukle bukle saçlarımı yedi bu hayat 😊
+1 yıl21 yaşında avm inşaatında 1 ay calismistim
19 Yorumla- +1 yıl
Sonra farklı bir yolmu izlediniz
- +1 yıl
Kimyager oldum😊
- +1 yıl
Doğru profil ismine şimdi dikkat ettim iyi yapmışsınız sizinde bölümünuzle pek alaksi yokmus işin öylesine claismak için çalıştınız oyleyse
- +1 yıl
Çalışmaktan gocunmam her işi yaparim
- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun?
- +1 yıl
şu an okuyorum bölümümu yapamıyorum oyuzden garsonluk yapıyordum şimdi dhaa duzneli bir işe giricem bir emlak ofisi veya BİM a101 eğer çok zor diyorlar ama bakalım denemeden bilemem böyle yani sonrada bölümümden ilerlicem PDR bölümüm
- +1 yıl
Tebrik ederim güzel bir bölümün var iş sevmemek lazım hayat zor tecrübeli olmak önemlidir
- +1 yıl
Evet birde 20 den sonra kendi sorumluluklarini alman gerekiyor
- +1 yıl
Dm birşeyler yazdim
Gizli Üye(18-24)+1 yıl17 yaşındaydım uzaktan bı akrabanın yanında kuaför de çalıştım sadece 3ay kuaförlük gerçekten zor bı meslek çok isterdim kuaför olmak lakin 3ay sonra çalışmak bana göre değil diye nişanlandım 2sene sonra evlendim şu an ev hanımıyım
01 Yorumla- +1 yıl
Belkide seni çırak olarak cslsitirdigi için çok ağır gelmsitir hani ayak işleri hep daha zordur yani kendi yerini acabilme şansın olsa belki sveicektin ama mutluysaniz tabi sizin tercihiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılteker teker basamakları çıkarak yükseldim
11 Yorumla- +1 yıl
Negüzel
+1 yılÜcretli öğretmenlik
110 Yorumla- +1 yıl
Ne öğretmenliği peki
- +1 yıl
Bende özelde pdrlik yapacağım bölüm bitsin inşalalh
- +1 yıl
Din kültürü ve ahlak bilgisi
- +1 yıl
Sonra okul öncesi olarak özel e geçtim
- +1 yıl
Güzell başka ielrlemeyi düşünüyor musunuz
- +1 yıl
DGS ye hazırlanıyorum
- +1 yıl
Ayrıca okul öncesi nden özel eğitime geçmeyi istiyorum
- +1 yıl
Hımm kolay gelsin
- +1 yıl
Sağol sana da
- +1 yıl
Özel eğitim güzel bölüm ve çok tatlı bir iş umarım yaparsiniz
Kendi işimdi.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İlk kez iş hayatına atıldığınızdaki işiniz neydi ve nasıl yükseldiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat