Kızlar Bir Adım Öne #BirAdımÖne Quiz! Kişilik Özelliklerine Göre Hangi Şarkı Seni Temsil Ediyor? (Sayfa 2) r KızlarBirAdımÖne Takip Et FenomenYoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2419 Yapay Zekaya Sor #BirAdımÖne Quiz! Kişilik Özelliklerine Göre Hangi Şarkı Seni Temsil Ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 43 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl cevaplarıma göre sonucum Beyonce - Run the World çıktı. Sevdiğim bir şarkıdır. 0 0 Yorumla
48lipastelboya_ Takip Et Xper 4 Yaş: 95 +1 yıl Budur şudur demiyorum çünkü her telden dinliyorum xjdkskslkskskdkdk 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Ben bütün kızlara şu şarkıyı armağan ediyorum; Yıldız Tilbe - Sevdanın Tadı 0 0 Yorumla
patrickstar0 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Nil Karaibrahimgil - Kanatlarım Var RuhumdaHassas ve güçlüsün; ikisi birlikte gerçekten eşsiz! 💜 Sana hayran olmamak elde değil. :) 1 0 Yorumla
nazli1804 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Beyonce - Run the WorldDünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! 💜Sana hayran olmamak elde değil 1 0 Yorumla
PoleStar00r Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ya ahhahahaha aklıma wednesday geldi neden bilmiyorum ahahahahhaah 1 0 Yorumla
Not_Defteri33 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kanatlarım var ruhumda ~Nil Karaibrahimgil 💗💞 2 0 Yorumla
Kimolimon Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Beyonce - Run the WorldDünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! 💜Sana hayran olmamak elde değil. 0 13 Yorumla durden_tyler +1 yıl Neden siliyorsun beni :( Yorumla Kimolimon +1 yıl @durden_tyler Aa üzüldün mü nt nt nt olmadı bak şimdi Yorumla durden_tyler +1 yıl Evet üzüldüm :( Yorumla durden_tyler +1 yıl Lolcüsün değil mi Yorumla Kimolimon +1 yıl @durden_tyler o ne la? Lol kahkaha demek degil mi? Yorumla durden_tyler +1 yıl boş ver :)) Yorumla durden_tyler +1 yıl Discord kullanıyormusun Yorumla Kimolimon +1 yıl @durden_tyler noo kullanmiyoree Yorumla durden_tyler +1 yıl Üzüldüm Yorumla Kimolimon +1 yıl @durden_tyler sen de üzülmeye yer ariyosun gece gece syn durden kdsmiems Yorumla durden_tyler +1 yıl Sadece seninle konuşasım vardı ama xperim yok Yorumla Kimolimon +1 yıl @durden_tyler benim de yok puhahahsjsnejxm Yorumla durden_tyler +1 yıl Fake hesap? Yorumla
hande_ks Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Beyonce - Run the WorldDünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! 💜Sana hayran olmamak elde değil 0 0 Yorumla
photographercç35 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bence değişkenlik gösterebilecek bir soru bu dönem dönem değişebilir sonuçta yaş alıyor ve olgunlaşıyoruz. 0 0 Yorumla
Pistantrofibi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Nefret ediyorum kızlara 😡.. dış görünüşüne önem veriyorsunuz paraya önem veriyorsunuz yeter ya yeter t 0 0 Yorumla
loliflos Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sakin şarkılar seviyorum duygusal anlamda beni iyi hissettiriyor ama bir şarkı seçmek çok zor 1 0 Yorumla
Isin014 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Özlem Tekin - Dağları Deldimhiç dinlemedim ama pek şarkı zevkime uymaz sanırım 1 3 Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl rock sevmiyo musun Yorumla Isin014 +1 yıl @aslanerkeği34 dinlemiyorum Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl Pf deki adamı sen mi cırmıkladın Yorumla
lαtíвulєє Takip Et Xper 1 Yaş: 102 +1 yıl Beyonce - Dünya ayaklarının altından hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam ! 1 0 Yorumla
Zeynepyldzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bence dünyanın en güzel kızı o kadar ruhumu dinlendiriyor ki 1 0 Yorumla
NoodleAşığı Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl “Özlem Tekin - Dağları Deldim” çıktı ama hiç benim tarzım değil 1 1 Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl Türkü mü dinliyosun daha çok Yorumla
beybozge Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Ben eski şarkılara devam aga onlardaki tat hicbirseyde yok 1 1 Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl Dedi yeni ufaklık 😂 Yorumla
MidNightSword Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Özlem Tekin - Dağları Deldim Cevap bu şarkı çıktı 0 0 Yorumla
MustafaYakut Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Şarkı asla dinlemem. Tek şarkım fonum, kod yazarken, klavyenin sesledir. :D 0 0 Yorumla
mohamed1390 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Merhaba ben Yalova'da yaşıyorum ve arkadaş olan bir kız arıyorum. 0 0 Yorumla
chill_house Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 47% +1 yıl dağları deldim tek başıma 1 1 Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl zor olmadı mı Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Heathers müzikali Beautiful şarkısı. 2 0 Yorumla
patiliiiseverrr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Cem adrian - herkes gider mi? 1 1 Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl ben gitmem Yorumla
imrasera Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Bana uygun seçenek yok 1 1 Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl nasıl bi seçenek olsaydı uyardı sana? Yorumla
Lalallavin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Dağları deldim ben ruhumu deldim ama olsun 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Özlem Tekin - Dağları Deldim 😊😊 0 1 Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl Bu kızların iç dünyasının yapmak isteyipte yapamadıklarını yaparcasına gaza getiren bi şarkı gibi sanki.. tek başıma dağları bile deldim filan sjsjsj Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Bilmem beni anlatan bir şarkı yok sanırım 0 0 Yorumla
UmutUzaylı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 78% +1 yıl Yapma Nolursun, bırak o yerimi doldursun ;) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
cevaplarıma göre sonucum Beyonce - Run the World çıktı. Sevdiğim bir şarkıdır.
Budur şudur demiyorum çünkü her telden dinliyorum xjdkskslkskskdkdk
Ben bütün kızlara şu şarkıyı armağan ediyorum;
Yıldız Tilbe - Sevdanın Tadı
Nil Karaibrahimgil - Kanatlarım Var Ruhumda
Hassas ve güçlüsün; ikisi birlikte gerçekten eşsiz! 💜 Sana hayran olmamak elde değil. :)
Beyonce - Run the World
Dünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! 💜Sana hayran olmamak elde değil
Ya ahhahahaha aklıma wednesday geldi neden bilmiyorum ahahahahhaah
Kanatlarım var ruhumda ~Nil Karaibrahimgil 💗💞
Beyonce - Run the World
Dünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! 💜Sana hayran olmamak elde değil.
Neden siliyorsun beni :(
@durden_tyler Aa üzüldün mü nt nt nt olmadı bak şimdi
Evet üzüldüm :(
Lolcüsün değil mi
@durden_tyler o ne la? Lol kahkaha demek degil mi?
boş ver :))
Discord kullanıyormusun
@durden_tyler noo kullanmiyoree
Üzüldüm
@durden_tyler sen de üzülmeye yer ariyosun gece gece syn durden kdsmiems
Sadece seninle konuşasım vardı ama xperim yok
@durden_tyler benim de yok puhahahsjsnejxm
Fake hesap?
Beyonce - Run the World
Dünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! 💜Sana hayran olmamak elde değil
Bence değişkenlik gösterebilecek bir soru bu dönem dönem değişebilir sonuçta yaş alıyor ve olgunlaşıyoruz.
Nefret ediyorum kızlara 😡.. dış görünüşüne önem veriyorsunuz paraya önem veriyorsunuz yeter ya yeter t
Sakin şarkılar seviyorum duygusal anlamda beni iyi hissettiriyor ama bir şarkı seçmek çok zor
Özlem Tekin - Dağları Deldim
hiç dinlemedim ama pek şarkı zevkime uymaz sanırım
rock sevmiyo musun
@aslanerkeği34 dinlemiyorum
Pf deki adamı sen mi cırmıkladın
Beyonce - Dünya ayaklarının altından hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam !
Bence dünyanın en güzel kızı o kadar ruhumu dinlendiriyor ki
“Özlem Tekin - Dağları Deldim” çıktı ama hiç benim tarzım değil
Türkü mü dinliyosun daha çok
Ben eski şarkılara devam aga onlardaki tat hicbirseyde yok
Dedi yeni ufaklık 😂
Özlem Tekin - Dağları Deldim Cevap bu şarkı çıktı
Şarkı asla dinlemem. Tek şarkım fonum, kod yazarken, klavyenin sesledir. :D
Merhaba ben Yalova'da yaşıyorum ve arkadaş olan bir kız arıyorum.
dağları deldim tek başıma
zor olmadı mı
Özlem Tekin -Dağları deldim
Heathers müzikali Beautiful şarkısı.
Beyonce - Run the World
Cem adrian - herkes gider mi?
ben gitmem
Bana uygun seçenek yok
nasıl bi seçenek olsaydı uyardı sana?
Beyonce’un her şarkısı 🤍
Özlem Tekin - Dağları Deldim.
Özlem tekin
Dağları deldim geldim
Özlem Tekin dağları deldim
Çatlak şanzel firardayım
Dağları deldim ben ruhumu deldim ama olsun
çok güzel yazı emekleriniz için
Hiçbir şarkı beni temsil etmesin
Karman corman ama hüzünlü
Yamlızım dostlarım yalnızım
Bayhan vurdum duymaz :D
İyi ki varsın
Damar iyidir damar:))
Nil Karaibrahimgil Kanatlarım var ruhumda
Bu alemde kendimi tek geçerim
Güzel bir paylaşım teşekkürler
halloween if i could fly
Özlem tekin- dağları deldim.
İstediğimiz sorudan başlayabiliyormuyuz
işe yaramaz bir anket
Cem adrian-Bana Ne Yaptın.
Özlem Tekin - Dağları Deldim 😊😊
Bu kızların iç dünyasının yapmak isteyipte yapamadıklarını yaparcasına gaza getiren bi şarkı gibi sanki.. tek başıma dağları bile deldim filan sjsjsj
Karışık Kaset bana herzaman hitap eder.
Bilmem beni anlatan bir şarkı yok sanırım
Bilemedim bak şimdi
Özlem tekin - dağlari deldim
Vakit dolmadan çok geç olmadan
Ben yoruldum hayat 😁
Mustafa Topaloğlu- Abu çiççi
öyle Bi şarkı daha piyasaya sürülmedi
Sezen Aksu hareketli şarkılar
Yapma Nolursun, bırak o yerimi doldursun ;)
Anlık ruh halime göre değişir