Gücüne inanıyoruz! Daha pozitif hissetmek için neler yaparsın?
Biraz sakinleşmeye ihtiyacın var, hangi aktivite tam senlik?
Biraz sosyalleşmeye ihtiyacın var, ne yaparsın?
Seni en çok ne mutlu eder?
Eğlenceli bir Quiz'le geldik; kişilik özelliklerine göre gücünü temsil eden şarkıyı bulmaya ne dersin? O zaman dans! 🥳🩰🕺

Hassas ve güçlüsün; ikisi birlikte gerçekten eşsiz! 💜 Sana hayran olmamak elde değil. O zaman seni şarkınla baş başa bırakıyoruz!
NİL KARAİBRAHİMGİL
KANATLARIM VAR RUHUMDA çok severim kendilerini 🌼
Beyonce - Run the World
Dünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! 💜Sana hayran olmamak elde değil. O zaman seni şarkınla baş başa bırakıyoruz!
bu sonucu belkemiyordum yaşasın @nirhamm aynı katogorideyiz Sütlü Çikolata kız :)
Bon Jovi You Give Love A Bad Name
Hımym dizisinden kaptığım bi parça müthiş yükseltiyo insanı ya ben bayılıyorum
Şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi değildir. Bu profildeki tüm cevaplar kurgusal ve hayal ürünüdür gerçek kişilerle ve kurumlarla ilgisi yoktur.
Cevap
164Cevap
Özlem Tekin - Dağları Deldim
Gününü kendinden aldığın, her zorluğa göğüs gerdiğin belli! 💜Sana hayran olmamak elde değil. O zaman şarkınla seni baş başa bırakıyoruz! evet doğru olabilir her zorluğa dayanıyorum ve göğüs geriyorum tabi ki de. çünkü benim için hayat mücadele etmek demektir ve ben de sonuna kadar mücadele etmeyi seviyorum..
Sensin kullanmıyor 😤
Bir daha deniyelim: https://youtu.be/iZRje1SsaD8
Beyonce - Run the World
Dünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! 💜Sana hayran olmamak elde değil. O zaman seni şarkınla baş başa bırakıyoruz!
Gününü kendinden aldığın, her zorluğa göğüs gerdiğin belli! 💜Sana hayran olmamak elde değil. O zaman şarkınla seni baş başa bırakıyoruz!
Aynende öyle 🤗💃🥳
Gününü kendinden aldığın, her zorluğa göğüs gerdiğin belli! 💜 Sana hayran olmamak elde değil. O zaman şarkınla seni baş başa bırakıyoruz!
Nil Karaibrahimgil - Kanatlarım Var Ruhumda
Hassas ve güçlüsün; ikisi birlikte gerçekten eşsiz! 💜 Sana hayran olmamak elde değil. O zaman seni şarkınla baş başa bırakıyoruz!
Sevdigim bir sarki, hosuma gitti :)
Nil Karaibrahimgil - Kanatlarım Var Ruhumda ☘️
Herkese de bu çıkmış :)
Beyonce - Run the World
Beyonce - Run the World
Dünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! 💜Sana hayran olmamak elde değil.
Biliyorum😄😄😄
Beyonce - Run the World
Dünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! Sana hayran olmamak elde değil. O zaman seni şarkınla baş başa bırakıyoruz🌹
Hassas ve güçlüsün; ikisi birlikte gerçekten eşsiz! 💜 Sana hayran olmamak elde değil.
seni şapşik <3
Beyonce- Run The World dünya ayaklarının altında hızlıca akiyor, bastığın yer çok sağlam! 💜 sana hayran olmamak elde değil.
Gününü kendinden aldığın, her zorluğa göğüs gerdiğin belli! 💜Sana hayran olmamak elde değil. O zaman şarkınla seni baş başa bırakıyoruz
Beyonce - Run the World
Ben bazen
Gitmek istiyorum uzaklara
Kaçmak istiyorum bu iklimden
Beyonce - Run the World
Dünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! Sana hayran olmamak elde değil.
Özlem Tekin diye biri çıktı beğenmedim cevabı değiştim Nil Karaibrahimgil çıktı bu sefer de neyse en azından onu tanıyorum☺️
Buymuş 😄
"Hassas ve güçlüsün; ikisi birlikte gerçekten eşsiz! 💜 Sana hayran olmamak elde değil."
Kanatlarım Var Ruhumda
Beyonce - Run the World
Dünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! 💜Sana hayran olmamak elde değil. 🤣🤣
Beyonce çıktı
Hiçbiri değil dr fuchs ya biz ağır adamız işimiz ilişiğimiz olamaz böyle şarkılarla kusura bakma 🥳 @KızlarBirAdımÖne
Beni anlatan bir şarki var contra kibir beni daha yakindan tanimak isteyen izlesin genelikle hiphop rap dinlerim
ben kendi müzik zevkim ve spotifyla iyiyim.
Ben yoruldum hayat gelme üstüme şarkısını seviyorum Tom bana göre
Özlem Tekin dağları deldim.😁
Alphaville - Forever Young
Üzerine roman yazılır ama isteyene :)
Bu konuların çok aşırı abartıldığını düşünüyorum
Janti diye bir şarkı var söyleyen kişiyi aklıma gelmiyor 😄
Ahmet Kaya giderim şarkısı kişiliğime uygun olduğunu düşünüyorum
Kahtalı Mıçe den gönder gelsin 🤔🤔 Ajdar da olabilir
Hiç bilmiyorum öyle bişey mi varmış ilk defa duydum
kanatlarım var ruhumda Nil karaibrahimgil. kadının soyadı yaz yaz bitmiyor :D
Bana bu çıktı ama bir şey yazmıyor
Özlem Tekin çıktı. Dağları Deldim Tek başıma :D
Değişik bir anket benim için 😅. Türk popu dinlemem genelde.
Gününü kendinden aldığın, her zorluğa göğüs gerdiğin belli! 💜Sana hayran olmamak elde değil. O zaman şarkınla seni baş başa bırakıyoruz!
Hicbir sarki. Beni temsil eden sarki deftones - elite. Ac dinle yiyosa
Özlem Tekin - Dağları deldim, dinlediğim bir şarkı severim bu arada.
Ezhel+sansar salvo= Gerçek sandım (iç dünyam bir şarkı olsa bu olurdu)
Özlem Tekin dağları deldim
Bana hayranmış😂
Nil Karaibrahimgil-kanatlarım var ruhuma
Temsil ediyormuş, güzel.
Özlem Tekin, Dağları Deldim
Ki, tam benlik, doğru tespit 😎.
Sonuç olarak Özlem Tekin çıktı ama hiç dinlemem
Beyonce - Tun the World zaten tam benlik şarkı. Tam isabet oldu.
Muharrem ince dansını seviyorum ve genellikle psy hangover dinliyorum 😂

Severim 😀
Gününü kendinden aldığın, her zorluğa göğüs gerdiğin belli! Sana hayran olmamak elde değil. O zaman şarkınla seni baş başa bırakıyoruz!
Dünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! Sana hayran olmamak elde değil.. 💟
Beyonce- Run the world
Asil kadınn Beyonce severim zaten 😁
Beyonce - Run the World
Dünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! 💜Sana hayran olmamak elde değil
ah sonuca ba yıl dım!! 💅💅
WHO RUH THE WORLD? GİRLSS!!!💃🏻💃🏻💃🏻
zaman şarkınla seni baş başa bırakıyoruz! evet doğru olabilir her zorluğa dayanıyorum ve göğüs geriyorum tabi ki de. çünkü benim için hayat mücadele etmek demektir ve ben de sonuna kadar mücadele etmeyi seviyorum..
Dağları deldim adlı Şarkı çıktı anket sonucu ama ben şu sıralar sanki daha arabesk takılıyorum. Hayat yordu bee..
Beyonce - Run the World
Özlem Tekin e bayılırım. Harika sonuç. aferim
Beyonce - Run the World
Dünya ayaklarının altında hızlıca akıyor, bastığın yerler çok sağlam! 💜Sana hayran olmamak elde değil. O zaman seni şarkınla baş başa bırakıyoruz! begenmedim
Nil Karaibrahimgil - Kanatlarım Var Ruhumda çıktık :)
Beyonce - Run the World
Hassas ve güçlüsün; ikisi birlikte gerçekten eşsiz! 💜 Sana hayran olmamak elde değil.
Gerçektende öylee 🥰