Kızlar Bir Adım Öne Kadın kargocu olur mu? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Kadın kargocu olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Düşünen__Genç Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Olur eksik bir. is. yaomiyorlar kadınlar inşaat nakliyat haricinde 🤣 0 0 Yorumla
Halil5040 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Soru sormadan önce neden olmaz onu düşünüp en son Kadın kargocu olur mu düşüncesini yorumlayın. 0 0 Yorumla
Mindong Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kolay olmaz ama neden olmasın fiziksel olarak güçlü bir kadın bu mesleği rahatlıkla yapar 0 0 Yorumla
ironikadam34 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Olmaz neden ancak erkek o o kargolara o kadar sert davranabilir 0 0 Yorumla
Kadergonca Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Elbette olur. Hemde çok güzel olur fakat güvenlik önlemlerini de almalı bence:) 0 0 Yorumla
eyupcan00 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Tabiki olur ve var hatta bence daha dikkatliler işlerinde 0 0 Yorumla
Baholojii Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Çok saçma bir soru değil mi? Her türlü meslek gruplarında olabilir. 0 0 Yorumla
Yakışıklı_Kayserili Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Her şeye kadın alıyorlar zaten erkek ayrımı var bence 😂🤗😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olur neden olmasın. Ben kargoda çalışırken bi tane vardı bizim şubede. Sürücü kuryeydi hemde 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kadın herşeydir yapamayacağı bir şey yok. 0 0 Yorumla
Ekselanshazretleri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Evet olur neden olmasın cinsiyet ayrımı olmaz 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Neden olmasın olmaması için bir neden göremiyorum 0 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Neden olmasın ki? Bence olabilir. 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Meslekte kadın erkek olmaz 0 2 Yorumla Nemix +1 yıl 🙃 olur Yorumla Nemix +1 yıl Ergenlik zamanında kız ve erkeğin gelişimlerine bakman gerekiyor tabi bazı istisnalar var ama kaideyi bozmazKarınlar herzaman kas anlamında erkeklerden daha güçsüzdür maden örneği aşırı klasik Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Olur tabii ki. Ama ağır kaldıramaz. 0 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Tabiki de okur hatta çok güzel de olur 0 0 Yorumla
marya_aa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl Olur neden olmasın bu zihniyetten çıkın. 0 0 Yorumla
AgustusOctavianus Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Trendyoldan alınca getiren hep kadın burada 0 0 Yorumla
Kocaaadamm Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Hiç denk gelmedim. Ofiste çok ama sahada görmedim 0 0 Yorumla
Darıso Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Neden olmasın kadınlar artık her meslekte 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aa olur mu hiç kargocu dediğin erkek olur 0 2 Yorumla RuinedLove +1 yıl Seni sert sert pompalarım çocuk Yorumla greenmilitary +1 yıl Anneni de ben☺️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl elektrik direğinin si*kildiği Türkiyede mi? 2 2 Yorumla Sinan_ist +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl valla öyle acınası bir durum.. Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gayet tabi olur. Hiperaktif ise çok rahat olur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Olur eksik bir. is. yaomiyorlar kadınlar inşaat nakliyat haricinde 🤣
Soru sormadan önce neden olmaz onu düşünüp en son Kadın kargocu olur mu düşüncesini yorumlayın.
Kolay olmaz ama neden olmasın fiziksel olarak güçlü bir kadın bu mesleği rahatlıkla yapar
Olmaz neden ancak erkek o o kargolara o kadar sert davranabilir
Elbette olur. Hemde çok güzel olur fakat güvenlik önlemlerini de almalı bence:)
Tabiki olur ve var hatta bence daha dikkatliler işlerinde
Çok saçma bir soru değil mi? Her türlü meslek gruplarında olabilir.
Her şeye kadın alıyorlar zaten erkek ayrımı var bence 😂🤗😂
Evet oluyor olur olmalı olabilir
Olur neden olmasın. Ben kargoda çalışırken bi tane vardı bizim şubede. Sürücü kuryeydi hemde
Almanya da cok var ☀️
Olur neden olmasın ki
Kadın deyip geçme istesin yeter ki...
Olur neden olmasın
Aksine daha iyi olur
Olmaması için bir sebep yok
Olur tabi ki biye olmasın
Yok olamaz. Mal msn ya
Olmaması için bir sebep yok
Kadın herşeydir yapamayacağı bir şey yok.
Neden olmasın yeterli başvur?
Evet olur neden olmasın cinsiyet ayrımı olmaz
Neden olmasin olur bence
Olur neden olmasın ki?
Olur neden olmasın
nefesi yetiyorsa olsun
Olur gayette güzel olur
Neden olmasın olmaması için bir neden göremiyorum
Neden olmasın bence çok hoş olurdu
Olur bal gibi de keşke olsam
Neden olmasın ki? Bence olabilir.
Elbette olur neden olmasın
tehlikeli olur :D
Meslekte kadın erkek olmaz
🙃 olur
Ergenlik zamanında kız ve erkeğin gelişimlerine bakman gerekiyor tabi bazı istisnalar var ama kaideyi bozmaz
Karınlar herzaman kas anlamında erkeklerden daha güçsüzdür maden örneği aşırı klasik
Neden olmasın olabilir elbette
Olur tabii ki. Ama ağır kaldıramaz.
Olur tabi neden olmasın
Tabiki de okur hatta çok güzel de olur
Niye olmasın? Ben gördüm.
Olur neden olmasın bu zihniyetten çıkın.
Trendyoldan alınca getiren hep kadın burada
Hiç denk gelmedim. Ofiste çok ama sahada görmedim
Zor iş, olursa da nadir
Kadın isterse her şey olur
Kadın her işi yapabilir.
Neden olmasın kadınlar artık her meslekte
Olmaması için bir sebep göremiyorum.
Olur bence niye olmasın
Olur niye olmasın
Olur tabiki niye olmasın?
Olur. Hatta daha nazik olur.
Neden olmasın?
Olur bea neden olmasın
Aa olur mu hiç kargocu dediğin erkek olur
Seni sert sert pompalarım çocuk
Anneni de ben☺️
Zor bir meslek ama neden olmasın ki!
Ufacik ilçe de bile var
Var zaten trendyolda falan
Olmak istiyorsa eğer...
elektrik direğinin si*kildiği Türkiyede mi?
🤣🤣
valla öyle acınası bir durum..
Gayet tabi olur. Hiperaktif ise çok rahat olur.
Kadından Başbakan bile oldu kargocuda olur