+1 yılTabii ki, kadınlar da kargocu olarak çalışabilir. Kargo sektörü, cinsiyet ayrımı yapmaksızın herkese açıktır. Kadınlar da kargo firmalarında kurye veya lojistik elemanı olarak çalışabilirler. Cinsiyet, iş yapabilme kabiliyetini veya iş deneyimini belirlemez. Eşit işe eşit haklar prensibi gereği, kadınlar da erkekler gibi kargo sektöründe çalışma fırsatına sahiptirler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ya olur yani ben bu işi şeye benzetiyorum. yel değirmenleriyle savaşan biri vardı ya. sanal düşmanlar bulup kendimize onlarla mücadeleye girişmek. yani kargoculuk için ne gerekli. o sartları saglıyorsan olur yani. yoksa kadınmıs kargocu erkekmiş acıkcası bence kimsenin umrunda değildir. iş zaten bir ürünü getirmek. niye olur mu konusunu yani kadından kargocu olur mu konusunu mesele eder sekilde bir ima ile soru sordunuz ki bilmiyorum. aslında biliyorum da altında yatan bilinc altını. ama bunun bir karsılıgı yok bunun aslında erkekler nazarında. geneli aslında diyim. bence kimse gelen kargocunun dişi erkek olmasına bakmıyor. ürünü saglam getiren kişi travesti de olsa bence sorun yok. ama saglam getirilmesi onemli. gelmeden once haber verilmesi. taahhüt edilen zamana uyulması. 2. kere getirilmesi. işte suraya bırak denince sorun cıkartılmaması. ne bilim almadan once acım kontrol edim diyince ok demesi. işte tüm kargo mevzuatına uyulması. zaten bu son kargo grevlisini kastetmişsiniz. o da kendi cihetinde dagıtım yapıyor. yani işin son kısmı onda. güler yüzle teslimat yapması. bunlar yani bence kriter ki bu kriterleri bence cinsiyetsiz biri de saglayabilir ya da cift cinsiyetli. bence bu cinsiyet olayını asmamız lazım artık. ısını güzel yapma kriterlerini yukarda yazdım. belki 1 2 zorlasak 1 2 krıiter daha ekleriz ama geneli bu yani.
10 Yorumla
+1 yılHamallık gibi ağır yükler altında ezilen kadınlar görmek benim pek hoşuma gitmiyor. Ama tabii ki her işi yapmakta özgüler.
Kargo işi de hamallık kadar olmasa da ağır yükler oluyor, erkekler için bile çok yorucu iken kadınlar için ne kadar uygun olur tartışılır.
00 Yorumla
+1 yılAy keşke olsa. Ama biraz tehlikeli şu dönemde. Niyeti pis birisine denk gelirse Allah korusun. Oye yandan böyle bir durum olmasa kadın kargoyu biz tesettürlü kadınlar için çok iyi olur. Bazen çat kapı geliyor kargo. Eşarp bulamıyoruz bir türlü.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
+1 yılNeden olmasın kadın istedikten sonra yapamayacağı iş yok ama maalesef üzülerek söylüyorum çalışmak ve kazancı beğenmemekten kaynaklı olarak sosyal medyada da aşırı lüks hayat yaşayıp bunu sadece evden çektiği videolarla kazanan kadınları gördükçe ve resim satarak video satarak para kazanmayı seçen çok kadın var
11 Yorumla- +1 yıl
ve youtube bu ara bu kadınlarla dolu.. onlyfansı demiyorum bile ( ben memnunum bu arada )
Demirelin sözü aklıma geliyor..
twitter.com/etkilihaber/status/1559427906467778560
Taksici, otobüs süreni, tır süreni, saniyede çalışanı, benzinlikte çalışanı olduktan sonra kargocu da olur! Sadece alışkın olmadığınız için garip geliyor bazılarına.
20 Yorumla
+1 yılKadın için biraz zor ve olumsuzlukları olabilecek bir meslek grubu. Türkiye ve diğer 2. Ve 3. Sınıf ülkeler dışında muhasır medeniyetler seviyesini aşmış insanların korkmadan girip çıkacağı mahallelerde olur
00 Yorumlaevet olur. yalnız bir ara ben on beş kitap civarı kitap siparişi vermiştim, bunu kadın kargocu getirdi, ama ne getirmek! kadın ölüyordu kitapların altında.
yani inşaatta çalışmak misali..
11 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz durumlar yüzünden sorun çıkıyor işte yoksa her cinsiyet her işi yapabilir
+1 yılEvet burada çok var kadın kargocu hepsiburada ile trendyolun kargocuları kadın oluyor bazen onlar getiriyor bazen eşleri
20 Yorumla
+1 yılKadınlar isterse onlardan her şey olur.
Kargocu da olur, CEO da olur, asker de olur, polis de olur.
Olur da olur.
23 Yorumla- +1 yıl
@emre505 bir mühendis olarak, sanayide erkeklerin dahi 1 dakika duramayacağı işleri onlarca yıl ustaca yapan kadınlar gördüm.
Geçiniz bu önyargıları.
+1 yılOlmamasi icin bir sebep yok, erkeklere ozgu isleri aslanlar gibi yapan kadinlarimiz var, kargocu da olur, is makinesi operatoru de, tir soforu de, garipsemem.
00 Yorumla
+1 yılAksi görüş kabul etmiyorum. Yapabilen her kes olabilir, bunun kesinlikle cinsiyetle alakası yok. Cinsiyet biyolojik olarak bazı şeyleri etkileyebilsede bunlar değiştirilemeyecek veya çok umursanması gerekecek şeyler değil. Şahsen çevremde hayır olmaz diyen tek bir insan yok bunu diyen biriyle yakınlığı geç göz göze bile gelmem böyle aptal yobaz 0rrospu çocukları tek bir saniye ilgi görmeyi haketmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılOlur ki var da zaten. Bizim KYK yurduna ablalar elektrikli bisikletle gelip gönderi dağıtımında bulunuyorlardı. Hani ağır ev eşyası vs söylenecekse de tekerlekli araçlar var erkek kargo cular da kendileri taşımıyorlar. Asansör vs yoksa o sıkıntı olabilir ama ağırlık kaldırmanın cinsiyetle alakası olduğunu düşünüyorum. Kişiye bağlı bi tık da
00 YorumlaSoruyu cinsiyetçi kökende düşünmedim.. herkes her mesleği yapabilir.. sorun o mesleğe ruhsal ve bedensel durumunu uygun olup olmadığıdır.
00 Yorumlaİngiltere'de 2017'de birçok otobüslerde kadın şoförler gördüm, kadınların eksiği yok her meslekte olabilirler yeter ki istesinler
00 Yorumla
+1 yılKadınların neyi yapıp neyi yapamayacaklarına, neyi olup neyi olamayacaklarına bırakalım da kadınlar kendileri karar versinler.
00 Yorumla
+1 yılOlur ben çok kez şubeye kargo teslim ettim ve işlemleri hep kadınlar alıyordu ama dağıtımda hep erkekler vardı
00 YorumlaOluyor. Hepsijet kargo da var. Geçenlerde siparişimi bayan kargocu getirmişti. İhtiyacı varsa ve bu konuda yetenekliyse neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBizim yurda hep kadın kargocu dağıtıyordu. Yani neden olmasın. Her mesleği çokda iyi yapabiliriz yeter ki isteyelim💅
00 Yorumla
+1 yılOluyor Trendyol ekspresste PTT de bir sürü gördüm getiren. Hatta TY ekspreste sürekli aynı kadın getiriyor bölge sorumlusu olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılKargo nedir tır kullanan kadınlar var ama yurtdışında. Hatta çoğu gurbetçi türk kadın bu işi yapıyor ciddi şekilde. Helal olsun hepsine.
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın ekmek parası kazanmak kolay değil ve kendi başlarına ayakta durdukları için helal olsun diyorum
00 Yorumla
+1 yılOlur tabii ki neden olmasın çok da güzel yapıyorlar hatta biz burada karşılaşıyoruz kadın karı koca getiriyor çoğu zaman yani olmaz diye bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılOlur ag neden olmasın, bence muayyen günleri haricinde kadınlardan imam bile olur buyursun namaz kaldırsınlar ezan okusunlar. Muayyen gun olayıda dinen yasak olduğu için şaaaaptim yoksa o günlerde de olur
00 Yorumla
+1 yılKadin olmasa hicbirsey olmazdi her alanda kadin yapabilir
10 Yorumla
+1 yılŞunu bir kabul edelim kadınlar çok güçlüler her şeyi yapabilirler
10 YorumlaKadınların canları isterse her işi yapabilirler. Ama genelde canları istemiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın kargocu olur ve var zaten ama kadınlar genelde şubede kargo kabul, kayıt işlemleri kısmında falan çalışıyor dağıtım ve yükleme işlerine erkekler bakıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoru baya komik ne alaka ya artık her şeyi cinsiyete vuruyorsunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye olmasın. Ama kadın erkek fark etmeksizin söylüyorum herkes için uygun değil çünkü amelelik yani tamamen bedensel çalışmaya dayali
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDişil enerjini de düşürür ama hayat herkese eşit değil maalesef bazıları da bu şekilde bu tarz işlerde çalışmak zorunda
+1 yılNeden olmasın ki diye de sormak lazım aslında? Olur bal gibi de olur.
00 Yorumla
+1 yılOlur. Bazı trendyol expreslerde kadın kargocular çalışıyor.
00 YorumlaBöyle soruların ksde işi ne anlayamayan bir ben miyim
00 Yorumlayakında biz erkekler hamile kalır ve emziririz gidişat onu gösteriyo
00 YorumlaOlur kaç tane Kadın Kargocu Gördüm Senin haberin var mı?
00 YorumlaOlur neden olmasin hatta bazi ozel kargolari kadinlarin tasimasi daha bi iyi bile olur
00 Yorumla
+1 yılHelalinden ekmeğini kazanannher cinsiyete saygım sonsuzdur.
00 YorumlaTabiki olur benim kargolarımı çok tatlı bir kadın getiriyor çoğunluk ☺️
03 Yorumla- +1 yıl
Bahşiş veriyormusun?
- +1 yıl
Ver tabii. Motivasyon olur
+1 yılMerhaba
Tabi ki olabilir neden olmasın sonuçta ayıp değil bir kötü duruk değil00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın kargocu var zaten. Eski apartmanların olmadığı bir bölgede çok kolay bir iş sayılır. Ağır yük olsa da yeni binalar 5 kat ve üzeri ise hemen hemen hepsinde asansör oluyor.
00 YorumlaVar ki zaten arada benim kargolarimi kadin kargocular getiriyor
00 Yorumla
+1 yılYetenekliyse ve hakları ile güvenliği kesin olarak sağlanıyorsa, gururla olur.
00 Yorumla
+1 yılKadın anne olmuş. Bundan öte olamayacağı bir şey var mı?
00 YorumlaOlur niye olmasın meslek meslektir cinsiyet ayrımı yapılmaksızın
00 Yorumlaİstanbul'da kadın İBB şöförleri var kargocu niye olmasın
00 YorumlaPTT'de var da diğer kargo şirketlerinde hiç görmedim
00 Yorumla
+1 yılhemde en alasından olur, tır şoförü otobüs şoförü oluyorda kargocu neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılzaten var ve hem sahada hem ofiste çalışıyorlar.
olur mu derken?
00 Yorumla
+1 yılisterse olur neden olmasin..
burada tamirci.. Boyaci var mesela kargocu neden olmasin.00 YorumlaOlur olur, hatta daha iyi olur.
Belki fırlatmaya güçleri yetmez eşyaları.00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın erkeklerden bı eksiğiniz yok sadece farklarınız var şartları gözün kesiyorsa yap
00 Yorumla
+1 yılTabii ki olur Neden olmasın kadınlarımız her alanda her sahada görev yapmalı ve başarılı olmalı...
Kadınlarımızı geri bırakarak geri kalan bir toplum olmamalıyız...00 Yorumla
+1 yılSevgilim, eşim kargocu olmak istese izin vermem buna
00 YorumlaOlur elbette daha naif davranırlar kargolara en azından
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılBize postacı geldi kargocu hayli hayli olur.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki bence kadınlar isterse her işi yapabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur, neden olmasın. Buralarda var ve işi gayet hakkıyla yapıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha dün gelen getir kuryesi kadındı, kadınlar her yerde olmalı 👍👏
00 Yorumla
+1 yılTabikide olur. Kadınlar, erkeklerin yaptığı işin çoğunu daha iyi yapıyor.
35 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle inşaatta da iyi çalişiyor kadinlar dimi
- +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS Çoğunu dedim.
- +1 yıl
Daha iyi yapiyor demesen
Yoksa tabii ki de yaparsiniz - +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS Bir yanlış yok. Dediğim gibi
- +1 yıl
Peki
Calisdigim marka da eksi onsekiz eksi yirmiiki derece de bayan personel çalışıyor piyasda kamil koç kale seyahat de onlarca bayan otobüs kaptanı var
00 YorumlaKadın istediği her şey olabilir, ama araç ile sabahtan akşama kadar kargo mu dağıtacak maximum 10 gün dayanabilir pozisyonu nedir
00 YorumlaOlur ve zaten varlar ben baya seviniyorum kadınları da her sektörde gormeyi
10 Yorumlaolur neden olmasın. kastettiğin şey fiziksel güçse ben kendimden güçlü birçok kadın tanıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLütfen olmasın bu tarz mesleklerde kadın egosu çekilmez Allah korusun. Hemcinslerim diye demiyorum aşırı kötü bi yapıları var
21 Yorumla- Devamını Gör (197)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar