Umuda Koşanlar Derneği ile depremzedeler için yardım çalışmalarına katılan Gamze Özçelik bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gamze ÖZÇELİK ilk günden beridir deprem bölgesinde birebir yardımlarda bulunmaktadır. ben Gamze ÖZÇELİK diyorum. Kendisinden ve bu süreçte gönüllü olan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun
demet özdemirin bu kadar fazla oy alacagini bilmiyordum kadini hic sevmiyorum yardiminada sicam esra bilgic koysaydiniz keske
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hiçbir sosyal medya şamatanı değil kumbarasini bozan çocuk umre parasını veren amca şehit oğlunun giysisini veren teyze kırmızı arabalı Azerbaycanli ve diğerleri
Karsu hem sanatıyla hem de güzel kalbiyle benim gönlümde taht kurmuş bir insan. O ne yapsa bütün kalbiyle yapıyor. Genç kızların örnek alması gereken mütevazi tatlı bir kadın :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
karsu.. vicdanlı, egosuz, çok çok iyi kalpli bi kız.. üstelik hataylı ve kayıpları var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gamze ozcelik bana daha içten geliyor. Reklam yapmadan içten bir şekilde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sitenin ergenleri iş başında. Demet özdemir reklamını iyi yapmış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Akpliler gamze özçelik demeye koşmuşlar. Anketten gördüğümüze göre sitede AKTROLL oranı %17
Karsu mükemmel bir yetenek , yeteneğinin yani sıre kültürlü, dil biliyor vs. Ancak tüm bu özelliklerind rağmen çok tatlı ve mütevazi. Bu yüzden karsu >&
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gamze Özçelik her daim her yerde yardımda vardı ♥️♥️♥️
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Anketler > Günümüzde toplum dayanışmasının yüzü olan, iş ve davranışlarıyla topluma ilham veren ‘Yılın Kadını’ hangisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
hepsi birbirinden değerli, aralarında ayrım yapmadan hepsini 1. ilan ediyorum.
Gözlerime inanamadım ergen çoğunluğu Demet Özdemir demiş.
Bugün 1 Mart saat 05:56 ayın 8 olması için 7gün var
Refika candır. En doğru insan bence o. Diğerleri boş.
Hepsi birbirinden değerli ama Gamze Özçelik'e ayrı bir hayranlık duyuyorum
Dilan polat yalakasının listeye girmediği iyi olmuş
Fulya Öztürk'ün olmadığı bir oylama. Şahane 🧠
Ünlülerin hiçbiri bana ilham olamaz. Olsa olsa iyi birer PR örneği olurlar.
bunları unluler yapınca yılın kadını olunuyor garip
Fast traslate Icon translate
Bir avrupa ulkesini ozellikle kaybini yasarken orgutleyip ciddi bir rakamla Depremzedelere yardim topladigi icin
bilgisini paranın önüne geçirip yardım adına emeğini harcayan refika hanım elbette
Umuda Koşanlar Derneği ile depremzedeler için yardım çalışmalarına katılan Gamze Özçelik bence
Gamze ÖZÇELİK ilk günden beridir deprem bölgesinde birebir yardımlarda bulunmaktadır. ben Gamze ÖZÇELİK diyorum. Kendisinden ve bu süreçte gönüllü olan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun
Gamze Özçelik ve Refika Birgül diyorum sadece
demet özdemirin bu kadar fazla oy alacagini bilmiyordum kadini hic sevmiyorum yardiminada sicam
esra bilgic koysaydiniz keske
hiçbir sosyal medya şamatanı değil kumbarasini bozan çocuk umre parasını veren amca şehit oğlunun giysisini veren teyze kırmızı arabalı Azerbaycanli ve diğerleri
Yılın ''ünlü'' kadını diye değiştirilmesi gereken bir kategori.
Bir depremzede olarak söylüyorum daha bize bir çadır bile gelmiş değil yardımlar kesiliyor yavaş Yavaş. Nereye gitti tüm bu paralar
Gamze Özçelik melek gibi bir insan bence sadece acil durumlarda değil her zaman ihtiyacı olanlara el uzatıyor
Demet Özdemir' in şu an en fazla oyda olması bana oyuncu fanlığına engel olunamamış ve objektif düşünülememiş gibi geldi.
Eda Ece. Yardım kampanyasına çıktığında makyaj bile yapmamıştı hepimize olan saygısından ötürü. Allah gönlüne göre versin asil ve güzel kadın. 🙏😘🌸👏🏻
Oran orantı hesabı yaparsak ve ahlaki seviyeye bakarsak çıkan oylara göre müslüman kesim azınlıkta 🤷
Ulan gamze Özçelik hayır işinde başı çeken olmuştur hep sessiz sedasız hemde gidip de demet özdemire mi verdiniz oyu puuhh size
Karsu hem sanatıyla hem de güzel kalbiyle benim gönlümde taht kurmuş bir insan. O ne yapsa bütün kalbiyle yapıyor. Genç kızların örnek alması gereken mütevazi tatlı bir kadın :)
karsu.. vicdanlı, egosuz, çok çok iyi kalpli bi kız.. üstelik hataylı ve kayıpları var.
Gamze ozcelik bana daha içten geliyor. Reklam yapmadan içten bir şekilde
Sitenin ergenleri iş başında. Demet özdemir reklamını iyi yapmış
Akpliler gamze özçelik demeye koşmuşlar. Anketten gördüğümüze göre sitede AKTROLL oranı %17
Karsu mükemmel bir yetenek , yeteneğinin yani sıre kültürlü, dil biliyor vs.
Ancak tüm bu özelliklerind rağmen çok tatlı ve mütevazi. Bu yüzden karsu >&
Gamze Özçelik her daim her yerde yardımda vardı ♥️♥️♥️
Umuda Koşanlar Derneği ile depremzedeler için yardım çalışmalarına katılan Gamze Özçelik
Sadece felaket olunca değil, onun dışındada yardım sever iyi kalpli
sürekli butür şeyleri gündeme getiren elinden gelenin fazlasını yapan kimse o derim.
Şu ülkede her ne olursa olsun maddi manevi desteğe koşuyor. Bizim için ağlayıp bizim için gülüyor
Öncelikle bu anket ve sosyal çalışma için canım @KızlarSoruyor ve @ksSosyal e çok teşekkür ediyorum.
Bence hepsi özel ve güzel insanlar. Türkiye olarak hepimizi tebrik ediyorum. İyi ki varız , daim olsun. 💜🫶
Hazal kayayı sadece tanırım diğerlerinin isimlerini ilk defa duysam da Allah yardımlarından dolayı hepsinden razı olsun
Bence her ünlümüzün yaptığı bütün yardımlar küçük görülmemeli.. çünkü bir iyilik bir okyanusta bir damla gibidir.. 🙂
Aslında yardım konusunda ünlüler arasında belli bir tercih yapmayı doğru bulmasam da Demet Özdemir'i bu konuda beğeniyorum
Göze sokmadan yapılan iyilikler hoşuma gider bir elin verdiğini diğer el görmemeli bu kadını kutluyorum böyle devam eder lnsalla
Karsu ciddi anlamda başaralı bir kadın, listedeki tüm kadınları toplayıp para toplatsanız onun topladığı parayı toplayamazlar bence.
hiç bir medyada görünmeyen, reklam yapmayan birisi. bir nevi yapılan iyiliği denize at misali. Allah ondan razı olsun
Kalbi de kendi de güzel Karsu 💖
Bu süreçte kendi acısını yaşayamadan başkaları için durmadan savaştığı için KARSU♡
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Eda benim ekrandaki yüzüm kalbim gibiydi göstermeden de çok şey yaptığına inanıyorum
Karsu dönmez sen bu ülke için bulunmaz bir nimetsin ve fazlasın bile
lanet olsun sırf şu anket kalksın diye oy kullandım ya işiniz gücünüz yokmu sizin
Herkes vatandaş olarak elinden geleni yaptı ama hala ciddi sorunlar var
İnsanlar bir birinle yarışıyor resmen yardım etmek için ama inşallah yerine gider yardımlar
çünkü doğumundan 1 gün önce bile depreme yardım etti Alllah razı olsun
Çünkü doğuma bir gün kala çoğu kimse onun yaptına cesaret edemezdi
Hepsi cok degerli. Hepsi harika insan. Melek iste bunlar.
Bu kadın hak ediyor birde diğerlerine bakın sırf çekici diye puan veriyorlar
Kadın sadece depremzedeler için değil, afrikadaki muhtaç çocuklar içinde sürekli yardımda bulunur.
Anlamadım Hazal kayanın doğumuna 1 gün kala anne karnında yardım ediyor 🤐
Ondan hiç bilgim yok ama gene de herkesin kendi tercihi
çünkü çok iyi ve güzel bir yüreği olduğu için
Şu karsu mudur marsu mudur çok gıcık biri ya
Niye yardım eli sadece kadınlardan gelmiş gibi algı oluşturuyorsunuz
Tamam abi teşekkür ediyorum Allah bereket ver hayırlı akşamlar ytt
Ailesini kaybetmiş büyük acısı varken o acıyı unutup yardım toplamak için mücadele etmiş