Günümüzde toplum dayanışmasının yüzü olan, iş ve davranışlarıyla topluma ilham veren ‘Yılın Kadını’ hangisi?

Her yıl Türkiye gündemine damga vuran geleneksel KızlarSoruyor Dünya Kadınlar Günü anketimiz başlıyor!

Kadın toplumun dayanışma ruhunu yansıtan bir simgedir bu yüzden 8 Mart 2023 Dünya Kadınlar Günü’nde dayanışma ruhunu kutlamak istiyoruz! 💪🏻

Kadınlar, hayatın her alanında ellerinin değdikleri her şeyi güzelleştiriyorlar. Topluma sağladıkları maddi ve manevi faydalar ile her kadınımız aslında yılın kadını. Bu sene, Yılın Kadını anketimizdeki kadınlarımız toplumdaki herkesi temsil ediyor olacak çünkü hepimiz biriz, hepimiz birlikteyiz! 💜

Gerek sözleri, gerek davranışları, gerekse aldığı aksiyonlarla topluma örnek olan, insanlara ilham veren, harekete geçiren, #BirlikteBirAdımÖne çıkabileceğimizi kanıtlayan ‘Yılın Öne Çıkan Ünlü Kadını’ dediğimizde senin aklına gelen ilk isim hangisi?

🎤 Şimdi söz sizde! Özellikle 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde yaptıkları sosyal yardımlar ile topluma örnek olan, topladıkları yardımlar ile “biz buradayız” diyen ve dayanışma ruhunun ateşini yakarak hepimize ilham olan kadınlarımız arasından hangisi 2023 Dünya Kadınlar Günü’nde Yılın Kadını olmalı?

#BirlikteBirAdımÖne 🫶🏻

Deprem bölgesi için topladığı yardımlar ile hepimizin gönlünü kazanan Oyuncu Eda Ece
%16
Depremzede çocuklar ve hayvanlar için yardım çalışmalarında bulunan Fenomen Meriç Keskin
%3
Doğumuna 1 gün kala bile, hala deprem bölgesi için yardım çalışmalarına devam eden Oyuncu Hazal Kaya
%12
Depremde ailesini kaybeden, yasını tutarken Hollanda'da yardım toplayan Sanatçı Karsu
%26
Umuda Koşanlar Derneği ile depremzedeler için yardım çalışmalarına katılan Gamze Özçelik
%15
Depremin ilk gününden itibaren yardım çalışmalarına katılıp herkese örnek olan Oyuncu Demet Özdemir
%24
Depremzedeler için yaptığı yemeklerle kimseyi aşsız bırakmayan Aşçı Refika Birgül
%4
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Toplam 9118 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Günümüzde toplum dayanışmasının yüzü olan, iş ve davranışlarıyla topluma ilham veren ‘Yılın Kadını’ hangisi?