Kızlar Bir Adım Öne 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü İçin #SaklamaYanındayız diyoruz! Şiddet gördüğünü saklayan kadınları cesaretlendirecek mesajını paylaşır mısın? (Sayfa 4) r KızlarBirAdımÖne Takip Et FenomenYoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2822 Yapay Zekaya Sor 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü İçin #SaklamaYanındayız diyoruz! Şiddet gördüğünü saklayan kadınları cesaretlendirecek mesajını paylaşır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 50 kişi beğendi
xİstilacıTürİnsan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl al bıçağı sok bacağına daha ne 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Her zaman dim dik durun kendinize güvenin karşınızdaki erkek bir bktan farksizdir 0 0 Yorumla
Zerooo3207 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Kadına el kaldıranın elini kesmek lazım 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl #saklamayanındayız kadına şiddete hayır! 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kadına da şiddete hayır kadına da şiddete hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl KADINA ŞİDDETE, KADINLARIN BIRBIRINE DESTEK OLMAK YERINE KINAMASINA HAYIR DİYORUZ. 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bilgilendirme icin tesekkur ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kadınlar susmasın sustukça tepelere çıkıyorlar kendilerini bir şey sanıyor erkekler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadına yönelik şiddet son zamanlarda gerçekten ciddi anlamda arttı caydırıcı bi ceza olmalı artık 0 0 Yorumla
erdem744344 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Biz Varız Kapı Gibi Kadesi Herkes İndirsin 0 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Şiddet şiddeti doğurur, nezaket daima kazanır... 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Kadına şiddet kırmızı çizgimiz asla olmamalı 0 0 Yorumla
BayRomantikOdun Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Korkmayın korkarsanız şiddeti önleyemezsiniz 0 0 Yorumla
naturel_man Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bence bu konu bir güne sığdırılmamalı 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Bütün kadınlar birlik olursa bu şiddet biter 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ailemden şiddetli görüyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ailemden şiddet görüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Kadına şiddete karşıyım
kadınlara her zaman destek olmalıyız
kadınlar çiçektir ma güldür
al bıçağı sok bacağına daha ne
Sessiz kalma ses ol.
Keşke kimse susmasa
Paylaşım için teşekkürler
Bizim için hayat çok zor.
Her zaman dim dik durun kendinize güvenin karşınızdaki erkek bir bktan farksizdir
Kadına el kaldıranın elini kesmek lazım
#saklamayanındayız kadına şiddete hayır!
Bence için teşekkür ederim.
Kadına da şiddete hayır kadına da şiddete hayır
,, y?, ç9. Ç, 9.
.9?😱🎄
KADINA ŞİDDETE, KADINLARIN BIRBIRINE DESTEK OLMAK YERINE KINAMASINA HAYIR DİYORUZ.
Bilgilendirme icin tesekkur ederim
Her zaman her şekilde
Kadınlar susmasın sustukça tepelere çıkıyorlar kendilerini bir şey sanıyor erkekler
Kadına yönelik şiddet son zamanlarda gerçekten ciddi anlamda arttı caydırıcı bi ceza olmalı artık
Biz Varız Kapı Gibi Kadesi Herkes İndirsin
Kadına şiddette hayır..
Şiddet şiddeti doğurur, nezaket daima kazanır...
kendinizi ezdirmeyin asklarim
Kadınlar çiçektir Soldurmayalım
#saklamayanindayiz..
Kadına şiddet kırmızı çizgimiz asla olmamalı
Kadına şiddete hayır ✋
İyi kadınların yanında iyi erkekler var.
Saklama yanındayız
#Saklama Yanındayız👍👍
Korkmayın korkarsanız şiddeti önleyemezsiniz
Susma paylaşınca azalır.
Çok güzel bir düşünce olmuş
Siz olmasaydınız biz olmazdık
Bence bu konu bir güne sığdırılmamalı
Kadına şiddet insanlığa ihanettir!
#SaklamaYanındayız
Hayır, paylaşmam
25 Kasım benim doğum günüm 😃😃😂😂
Bütün kadınlar birlik olursa bu şiddet biter
Kadınlara asla el kalkmamalı
Şiddetin her türlüsüne karşıyım
Saklanma korkma sesini çıkart
Kadına dokunan eller kırılsın
Korkma savaş sen de alttan alma.
Kadına şiddete hayır
Ailemden şiddetli görüyorum
Ailemden şiddet görüyorum
Şiddet, düşünemeyen insanların özelliğidir.
Cesaretli ol yanındayızz
Canım hemcinslerim şiddeti haketmiyoruz
Kadın çiçektir kadına kaldırılan eller kırılsın.
Susarsan devam edecek!
Çok güzel bir yazı olmuş emeğine sağlık
Umarım biter bir gün kadınlara şiddet
Güçlü kadınlar bir şekilde halleder
Tabikide hayır diyoruz
Evet yanındayız
Kadina Kalkan eller kırılsın
#Kadina siddete hayir.
Bütün şiddete hayır diyorum
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤