Avını ya da polisi arama çünkü ikiside ise yaramaz cogu zaman dışarıda iseniz dışarıdaki erkek topluluğuna gidin ve soyleyin buyuk birisine o adam onun arkadasi bile olsa onun bidaha şiddet etmemesini sağlayabilir
al bıçağı sok gťüne işte bundan kolay ne var elini kolunu da bağlarsın tehdit edersin, istersen öldüresiye döv şikayet edemedikten sonra hapse de girmezsin
Asla susma. Sen susarsan sessizlikten yararlanan ruh hastası, katil ruhlu, narsist, kafası normal olmayan şiddeti gerekli gören. Sağlıklı düşünemeyen insanlar çoğaldıkça çoğalır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç kimse kimseye zarar veremez. Kimsenin buna hakkı yok.
Kadına şiddete karşı olmak herkesin görevidir. Şiddet gören kadınlar ise korkmadan bunu paylaşmalıdır. Umarım bütün kadınlar için hayat daha güzel olur.
Tabiya sizde zaten kavundunuz bizde sizi koklayarak seçtik herkesin seçimi değil Kadına şiddet göstermeye eğiliminizin olup olmadığını nasıl anlayabiliriz.. Hem neden anlamak zorundayız insan olmak bu kadar mı zor görüşünüzü hiç beğenmedim hatta çokta üzüldüm sizin gibi insanlar olduğu sürece bu olayların hiç onu kesilmeyecek..
Ay di mi ya? Katil birisiyle sevgili olup öldürülen biri vardı hatta "size ne benim hayatımdan" diye trip de attıydı kadıncağız. Daha sonra da öldürüldüydü. Bak seçebiliyormuş demek ki. Hadi güle güle. Kimsenin haddine değil beni haksız çıkarmaya çalışmak. Bu konuda ben haklıyım.
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü İçin #SaklamaYanındayız diyoruz! Şiddet gördüğünü saklayan kadınları cesaretlendirecek mesajını paylaşır mısın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Şiddet hiçbir canlıya hak değilken kadına asla hak değildir
Cinsiyet arçyrımcılıgı var erkeklerde şiddete ugruyor kadın yerine insana şiddete hayır olarak düzeltilmesi gerek çok saçma
Valla ben kimseye karışmıyorum. Banane arkadaş. sonra kavga felan oluyor al başına belayı. Ben böyle iyiyim
ama polisi aramaktan da geri durmuyorum
vicdanın nasıl buna katlanabiliyor
@beşyüzellibeş katlanmıyor lakin yapacak bir şey yok. sadece telefon ediyoruz. diğer türlü arada kalan b0ku yiyor kardeş.
Avını ya da polisi arama çünkü ikiside ise yaramaz cogu zaman dışarıda iseniz dışarıdaki erkek topluluğuna gidin ve soyleyin buyuk birisine o adam onun arkadasi bile olsa onun bidaha şiddet etmemesini sağlayabilir
6284 sy kanuna zinhar karşıyım
al bıçağı sok gťüne işte bundan kolay ne var elini kolunu da bağlarsın tehdit edersin, istersen öldüresiye döv şikayet edemedikten sonra hapse de girmezsin
Her zaman korumak tarafında oluyorum
#Hükümdar
Keşke hiç böyle günler olmasa da hiç animsanmasa böyle günler. Kadını erkeği yok. Şiddet korkunç bir şey
Güzel bir paylaşım olmuş. Bu konulara değinmek çok guzel
Asla susma. Sen susarsan sessizlikten yararlanan ruh hastası, katil ruhlu, narsist, kafası normal olmayan şiddeti gerekli gören. Sağlıklı düşünemeyen insanlar çoğaldıkça çoğalır.
Hiç kimse kimseye zarar veremez. Kimsenin buna hakkı yok.
Kadına şiddete karşı olmak herkesin görevidir. Şiddet gören kadınlar ise korkmadan bunu paylaşmalıdır. Umarım bütün kadınlar için hayat daha güzel olur.
Şiddetin her türlüsüne lanet olsun..
Her kim ki şiddete maruz kalıyor ise bilsin ki hem devlet olarak hemde millet olarak yanındayiz... SESSİZ KALMA ŞİDDETİN BÜYÜMESİN...
Ben mi dedim sanki takıntılı tiplerle takılsınlar diye? Dikkat etsinler kendilerine. Kendileri seçiyorlar ne de olsa. Bana ne? Kazık kadar kadınlar.
Tabiya sizde zaten kavundunuz bizde sizi koklayarak seçtik herkesin seçimi değil
Kadına şiddet göstermeye eğiliminizin olup olmadığını nasıl anlayabiliriz..
Hem neden anlamak zorundayız insan olmak bu kadar mı zor görüşünüzü hiç beğenmedim hatta çokta üzüldüm sizin gibi insanlar olduğu sürece bu olayların hiç onu kesilmeyecek..
Ay di mi ya? Katil birisiyle sevgili olup öldürülen biri vardı hatta "size ne benim hayatımdan" diye trip de attıydı kadıncağız. Daha sonra da öldürüldüydü. Bak seçebiliyormuş demek ki. Hadi güle güle. Kimsenin haddine değil beni haksız çıkarmaya çalışmak. Bu konuda ben haklıyım.
Kimse vazgeçilmez değildir unutma ki eskiden de yalnızdın #korkmasaklama
Kadına şiddeti kınıyoruz 😔
Kadınlarımızı vicdanımız ile koruyalım 🌺
#SaklamaYanındayız
#saklanmayanındayız hastagi ile 25 kasımda twitterdayız
Cezalar ağırlaştırılsın adam kaç sabıkası var tutuksuz yargılanıyor serbest kalıyor sonra gidip başka suç işliyor kadını öldürüyor vs
Asla korkmayın. Korkarsanız daha da üstünüze gelirler. Sizler cesaret gösterdiğiniz sürece karşıdaki insan çekinecektir.
hiçbir şey gizli kalmamalıdır.
bu şekilde kadınların şiddet görme olayı bitecektir. korkmuyoruz
Bir erkek olarak kadına kalkan ellerin kırılmasını doğru buluyorum zaten kimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı yok!
Lütfen kendinizi ezdirmeyin mücadele etmekten vaz geçmeyin hayat senin hayatın kimsenin müdahale etmesine izin vermeyin
Şiddet gördüğünü saklayan kadın sonunda kendine eder. Şiddet o kadına değer vermemenin en açık dışavurumudur. Kimse saklamamalı.
Kadın özeldir. Zaten hiçbir canlıya şiddet olmamalı. Hergün bir şekilde karşımızda ama bu tarz haberler. Umarım son bulur artık.
Siddete, tacize, tecavuze susarak care aranmaz. Tek cozum yoli birlik olup sesimizi daha da yuksek cikarmak
Kadına şiddeti kesinlikle kınıyorum bunu yapan insanlar gerçekten çok aciz yaratıklar lütfen eş seçiminde dikkatli olun
Sessiz kaldıkça her şeyin daha ağırı gelir. Korkuları azaldıkça cesaret alır böyleleri. Susmayın ve sesinizi çıkarın!
Ve bir ses yükseldi veda hutbesinden…
Kadınlar size Allah’ın emanetidir..
Umarım biter umarım erkeğe de biter umarım kadınlara ilah gözüyle bakmayız umarım umarım umarım 25 Kasım erkekler günğnğz kutlu olsun
Kadınlar özgürdür. Hiç kimse saçma bahanelerle kadına el kaldıramaz.
Kötülük görenler paylaşsın herkes duysun ifşa edelim yapanlari
Herkes hakkını savunsun sessiz kalmasın kadınların sesi olun
Şiddet çözüm değil yani bence kadına şiddet uygulayanlar hapis yatsın hiç çıkmasın
Kadın bi çiçektir çiçeği koparıp soldurmayalım plase
Kadınlar çok güçlü içindeki gücü bul ve sende şiddete Dur diyebil
Dünyaya tek geldik tek gidiyoruz kendi atamaların üzerinde dur
şiddete karsıyız efemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kadına şiddete hayır. ! Kadın anne kadın hayat kadın dünya kadın herşeyy
Siddeti her turlu eylemini kiniyor lanetliyorum maddi manevi
#SAKLAMA YANINDAYIZ ALLAHIM TÜM HERKESİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN ONLAR YAPTIKÇA BİZ SUSMAYACAĞIZ..
Kadın kadına şiddete sonuna kadar karşıyız kadına el kalkmaz kadınlar çiçektir
Bu durumlara karşı birlik olunmalı kalabalık olup sahip cikmali
Kesinlikle susmayın her yerde hakkınızı arayın illaki bulacaksınız
#SaklanmaYanındayız Şiddetin ve istismarın hiçbiri tolere edilip, affedilemez.
Korkmayın kızlar kadın dayanışması her zaman arkanız da
Kadınların yanında, şiddetin tam karşısındayız.!
#SaklamaYanındayız umarım bir gün kadına şiddet tamamen biter.
Hayat ne olursa olsun yaşamaya değer nerde kaldıysan kalk ve devam et
"Kadın insandır, biz insanoğlu."
#SaklamaYanındayız
her gunun kadina sisdete karsi cikma gunu olmali
Sereffffsiz seviyorlar neticesini dusunmeden durust adam gibi adami passiv goruyorlar al iste aski
Dik dursunlar , elbet destekçi bulacaklardır
şiddet gören varsa yardımcı olunur arkadaslar hiç sıkıntı yok
Artık daha çok erkeğe şiddet var haklıysak bile susmak zorunda kalıyoruz coğrafya değişimi şart
kadın insandır, erkek insanoğlu 😉
daha fazla söze gerek yok sanırsam.
Kadınlarımız içi en önemlisi olan İstanbul sözleşmesini hediye etmeliyiz toplum olarak ses çıkarmalıyoz
Amansız fakatsiz şiddete hayır
Bence korkmayın gereken cevabı verir.
fEMİNİSİZM ÇÖP
KADINLAR İNSANDIR. BİZ İNSANOĞLU.💯