Kadına erkeğe, insana hayvana, doğaya kamu malına, canlıya cansıza sözlü veya fiziksel, maddi veya manevi şiddete hayır!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hep ailelerin "KIZINI DÖVMEYEN DİZİNİ DÖVER" lafıyla gelme bunlar aslı ise "KIZINI DÖVENİ KOCASIDA DÖVER ELİN OĞLU!!" Aileler karşı çıksa iyi olsa damatlarinin gözünü korkutsa bu derece olur mu ki?
Şiddete hayır demek yerine şiddete başvurmadan kaçırmaya ne dersiniz, insanların bunu da düşünüp kafa yormasın gerek diye düşünüyorum. Binlerce insan ölüyor kınıyorum deniyor. Kınamak nedir ne işe yarar? Artık somut şeylere ihtiyaç var.
Korkmak korkaklara cesaret verir. KORKMA ! Unutmayın ki o erkeklerin yemeklerini biz yapıyoruz, en savunmasız anlarında uykularında yanımızda yatıyorlar. Asıl onlar bizlerden korksunlar !
Spor yapın kas yapın. Amazon kadınları gibi olun. Erkeğe odunu eksik etmeyin. Başında sopası ve kucağında sıpasına bakımını eksik ettirmeyin. Bulaşıkları yıkattırın evi temizlettirin. bu kadar
kadın dayak yer hesap sorarsın sana eşim sevgilim değilmi diye seni suçlu yapar. bu ülkede artık bu inancımı yitirdim. önce stockholm sendromundan çıkılmalı
Bunu yapanlar gizli psikopatlar. Normal İnsan bir hayvana bile el kaldırmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
olm yapmayn öldürmeyi len, bunların sayısı azalınca brbirinizimi şeedeceksiniz, akıllı olun, kadınlara vurmayın incitmeyin. sonra totoş olusunuz karışmam bak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her ne yaparsak yapalım bu dünyanın her yerinde böyle bir insanda vicdan Allah korkusu merhamet yoksa her şeyi yapabilir Allah cümlemizi esirgesin 🤲😭😔
Göçlü olun ayakta dik durun mücadele Birlik olun güçsüz görünmeyin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şiddetin hiç bir türünün karşısında susmayın. Size ya da başkasına uygulanmış farketmez. Tepki gösterin. sadece kadına da değil. Hayvana. Çocuklara. İnsanlara. Ağaçlara.
Buna psikolojik şiddette dahildir farkına varın olay yeri ve o kişiden uzaklaşın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Niye kadına şiddet canlıya ya da insanlığa şiddete dur diyeceğinize kadına şiddet sadece hayvanlar ne olacak çocuklar erkekler ne olacak o yüzden kadına şiddette duru desteklemiyorum
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü İçin #SaklamaYanındayız diyoruz! Şiddet gördüğünü saklayan kadınları cesaretlendirecek mesajını paylaşır mısın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Türkiyede doğmak senin suçun değil ama iyi bir erkek kız yetiştirmemekte her pohpohlayan annenin babanın suçu var. Çocuklar gelecek demek.
Asla kendinizi saklamayın polisten yardım almaya çalışın en kısa zamanda Türkiye’den çıkmanın bir yoluna bakın😇
Kadına şiddete her türlü karşıyken, şimdi her canlıya her türlü şiddet başladı.
Şiddet gören her kadının, erkeğin, canlının yanındayız
elleri kırılsın ya da dur az dedim ama şimdi ben ne desemde hak ettikleri seviyeye ulaşamamki...
Sevmediğiniz, huyunu beğenmediğiniz erkekle sırf cin.. Lik yaşamak için evlenirsen çok dayak yersiniz, çalışın mutlaka
Canlıya şiddet iğrenç bir şey zaten! İnsan gibi yaşamak varken, adileşenlere - * şiddete başvurana lanet olsun!
Şiddet gören her erkeğin ve kadının yanındayız şiddet tek fiziksel saldırı değildir her türlü anlam ile şiddete karşıyız
Bugün susarsan yarin konuşmaya calistiginda susturulursun, adalet susuyor ama sen susma! Erkek susturuyor ama sen susturma!.
Kimi neyi cesaretlendiricem herkes iki yüzlü sadece yazıp çiziyosunuz ama her şey kaldığı yerden devam ediyo
#SaklamaYanındayız Sessiz Kalmak Karşındaki Kişiyi daha çok güçlendirir yardım al sen güçlüsün..
Kadına şiddete hayır.! Herkes kadına şiddete topyekun karşı olmalı karşı çıkmalıdır.! Kadınlar bizim başımızın tacı gönlümüzün sultanıdır
KADINA ŞİDDETE HAYIR DİYORUZ
şiddetin her türlüsüne karşıyız.
#KOCADAYAĞINDANİLALLAHEDENGACILARDERNEĞİ
şiddet ne ya kaçıncı yüzyıldayız neden bir şeyleri artık konuşarak çözemiyor ki bu insanlar? Şiddetin her türlüsü iğrençtir son verin şuna artık
Yok öyle bir mesaj. Bu iş devlet, kanun, nizam işi. Orada bir sakatlık varsa hiç bir şey yapamazsınız.
Kadına erkeğe, insana hayvana, doğaya kamu malına, canlıya cansıza sözlü veya fiziksel, maddi veya manevi şiddete hayır!
Hep ailelerin "KIZINI DÖVMEYEN DİZİNİ DÖVER" lafıyla gelme bunlar aslı ise "KIZINI DÖVENİ KOCASIDA DÖVER ELİN OĞLU!!" Aileler karşı çıksa iyi olsa damatlarinin gözünü korkutsa bu derece olur mu ki?
korkmayın bu vatanda hala bacılarımızı koruyacak delikanlıkar mevcut onlardan bi tanesi olarak yanınızdayım işaret etmeniz yeterli
Kadına şiddete hayır! Saklama söyle ki insan olmayan kötü varlık gerekli cezayı görsün. Şiddet uygulayanların canları cehenneme.
Bugün sessiz kaldığın için gelecekte kendine kızma, sesini çıkart ve tüm duyarlı insanlara kadına şiddete dur diyelim
Şiddete hayır demek yerine şiddete başvurmadan kaçırmaya ne dersiniz, insanların bunu da düşünüp kafa yormasın gerek diye düşünüyorum. Binlerce insan ölüyor kınıyorum deniyor. Kınamak nedir ne işe yarar? Artık somut şeylere ihtiyaç var.
Kadınlar insandır erkekler insanoğlu !
Korkmak korkaklara cesaret verir. KORKMA ! Unutmayın ki o erkeklerin yemeklerini biz yapıyoruz, en savunmasız anlarında uykularında yanımızda yatıyorlar. Asıl onlar bizlerden korksunlar !
Bence şiddet kategori edilmez çünkü kadına şiddet erkeğe şiddet değil canlıya olmaması gerekir
BM verilerğne görede her 1 dk da 118 erkek ölüyor bizim sesimiz çıkıyor mu !!
Ama onları kadınlar katletmiyor ki.
Kadınlar yüzünden ölmeleri yeterli mi ! %90nın sebebi bir kadına dayalı ölümler
Sallama yahu yok öyle bir şey.
@cleanman istatistikler bunu kanıtlıyor peki ya sen nasıl ispatlıyacaksın?
Sen bana kanıtla bakalım erkeklerin ölümünün %90'ının kadın sebepli olduğunu?
Kanıtlayamadın sanırsam 😃
@Cleanman58 Diğer bir bilimsel araştırma da diyorki Soruya soru ile cevap verenlerin..,.. sonucunda bir zahmet araştır oku
Ya arkadaşım erkeklerin ölmesinin nedeni %90 kadın kaynaklı diyen ve bunu iddaa eden sensin. Kanıtlasana diyorum ben de sana.
Erkeğe şiddet ve dk başına ölen erkek sayısı niye konuşulmuyor
İşte bu adamsın
Ama erkekleri kadınlar dk başı şiddet uygulayıp katletmiyor.
@Cleanman58 o erkekler kadın dan çok erkek dövüp katlediyor
Çoğunluğa göre konuşuyorum. Bir erkeğe göre kadını mı dövmek basit geliyor, erkeği mi?
@Cleanman58 erkeği tabiki
Vicdanen sormadım. Dövebilmeye cesaret etme konusunda dedim.
@Cleanman58 erkeği işte araştır erkek cinayetleri kadın cinayetlerinden fazla
Ya ona bir şey demiyorum. Ben sadece kadınların ölüm sebebi çoğunlukta erkek kaynaklı diyorum.
@Cleanman58 karısının sevgilisi tarafından öldürülen karısının sevgilisini öldüren erkekler de var
Onlar da var evet
KADINA SİDDET E HAYIR ADALET İSTİYORUZ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Spor yapın kas yapın. Amazon kadınları gibi olun. Erkeğe odunu eksik etmeyin. Başında sopası ve kucağında sıpasına bakımını eksik ettirmeyin. Bulaşıkları yıkattırın evi temizlettirin. bu kadar
kadın dayak yer hesap sorarsın sana eşim sevgilim değilmi diye seni suçlu yapar. bu ülkede artık bu inancımı yitirdim. önce stockholm sendromundan çıkılmalı
Herşeyi söyleyin size bir fiske vuranın eli kırılsın. Kadına şiddete hayır!!!
#SaklamaYanındayız
#KızlarBirAdımÖne
#Kadınasiddetehayır
Kadına şiddet te gereken cezai işlemler yeteri kadar güçlü degil
Kadına sadece fiziksel dgil midem bulandi tiksindim senden demekte şiddet
Bunu yapanlar gizli psikopatlar. Normal İnsan bir hayvana bile el kaldırmaz.
olm yapmayn öldürmeyi len, bunların sayısı azalınca brbirinizimi şeedeceksiniz, akıllı olun, kadınlara vurmayın incitmeyin. sonra totoş olusunuz karışmam bak
Her ne yaparsak yapalım bu dünyanın her yerinde böyle bir insanda vicdan Allah korkusu merhamet yoksa her şeyi yapabilir Allah cümlemizi esirgesin 🤲😭😔
Göçlü olun ayakta dik durun mücadele Birlik olun güçsüz görünmeyin
Şiddetin hiç bir türünün karşısında susmayın. Size ya da başkasına uygulanmış farketmez. Tepki gösterin. sadece kadına da değil. Hayvana. Çocuklara. İnsanlara. Ağaçlara.
#SaklanmaYanındayız susmayın hiçbir zaman. Kadına kalkan eller taş olsun.
Kadına Kalkan eller kırılsın kadınlar bizim herşeyimiz
Ne yazarsam yazayım. Kim ne yazarsa yazsın bu işler yazmakla olmuyor. İcraat lazım
sonuna kadar haklısınız. utanan şiddete mağruz kalan değil. şiddete mağruz bırakandır.
İlgisi ruh hastası şiddete meyilli kişiler ile evlenmemeniz olsun
KARANLIKTAN KORKARSAN KENDİNİ YAK HE RYERİ AYDINLAT
#SaklamaYanındayız kadına şiddet artık bitmeli ve sessiz kalınmamalı.
Nafakayı tazminatı kaldıracaksin kadına şiddet biter
Masum kadınlar var cidden onlara şiddete karşıyım da bazıları var hakediyor
Hayat müşterek kimse kimseden korkarak yaşayamaz değmez hayat kısa korkmayın
Berkecanları tercih eden tiplerin isyanı! Yararlanırlar, yaraladıkları umurlarında olmaz
Susmasınlar sustukça başkaları da cesaret edip başka kadınlara şiddet uygulayanlar oluyor
Erkekler günü kutlanana kadar hiç bir günü kutlamayacam..
Hiç bir canlıya hatta cansıza bile şiddet istemiyoruz
Her iki cinsiyet için de şiddete hayır diyorum. Şiddet mağduru kadın veya erkekler, susmayın!
Kadına şiddete hayır! Saklama söyle ki insan olmayan kötü varlık gerekli cezayı görsün.
ciddi koruma önlemleri alınması gerekli. kadının sadece adı var.
Bence sadece kadınlar değil erkeklerede hatta tüm canlılarda şiddete hayır denmeli
Şiddetin her türlüsü kötüdür ve susmamalı sustukça şiddet daha da artacaktır. #SaklanmaYanındayız
Çıkar at acıları
Giy hadi cicileri
Her şeyi unuturur
İstanbul geceleri.
Buna psikolojik şiddette dahildir farkına varın olay yeri ve o kişiden uzaklaşın
Niye kadına şiddet canlıya ya da insanlığa şiddete dur diyeceğinize kadına şiddet sadece hayvanlar ne olacak çocuklar erkekler ne olacak o yüzden kadına şiddette duru desteklemiyorum
Şiddet herkeze, var artık eskisi gibi değil, çağdaş bir nesiliz biz bir zahmet kendinizi savunun
Ülkede gün geçmiyor ki yeni kadın ölümü olmasın çok üzücü kadın bir nesli büyüten canlı dünyaya getiren bir varlık..
Korkmayın, polise gidin, savcılığa gidin, şiddet uygulayanı veya uygulamaya yelteneni şikayet edin!