Kızlar Bir Adım Öne 37 yaşında bir kadın olarak tek başıma yeni bir hayat kurabilir miyim? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 613 Yapay Zekaya Sor 37 yaşında bir kadın olarak tek başıma yeni bir hayat kurabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
KapitanNemo Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bu yaşa kadar aklınız neredeydi acaba 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Calisip patani kazanirsan her sekilde yasarsin 0 0 Yorumla
_OZZANBEY_ Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl BEKARSAN tanımak istiyorum. Benim yaş 39 0 0 Yorumla
barbied Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yazdıkların çok güzelKorkma bi yerden başla 0 0 Yorumla
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl dogru kısıyı bulabılırsen neden olmasın olabılır 0 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yapabilirsin biraz cesaret ve dirayet lazim 0 0 Yorumla
Patlicanli_kek Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 70% +1 yıl Tabi ki kurabilirsin kendine güvenmelisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tabii ki... ben basardim. 0 3 Yorumla Angelo_x +1 yıl Yas kacki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Angelo_x 32 Yorumla Angelo_x +1 yıl Oo guzel yas aferim sanada kimseye muhtac etmesin allah Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl İkizim falan sın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapıcaz bu işleri:) gel sarılalım.. Yorumla m Kůmsåliledenìz07 +1 yıl Offfff sorma. Babam izin vermiyor. İntihar etmeden kurtulmak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Benim de anne git diyor kurtulurum sendenDışarı cıktıgimda gec kalsam eve gel geç oldu diyor hala 😄 bu ne perhiz bu ne turşu 😅 Yorumla
Gokbulak Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Guzelmisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama konuyla ilgisi nedir? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ekonomik özgürlüğün ne durumda? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Calıştım 12 yıl bir fiil resmi bir yerde... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an gelirin ne kadar Yorumla
açılın-avukatım Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Evlenmedin mi hiç? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Hiç bir zaman geç değildir.
Bu yaşa kadar aklınız neredeydi acaba
Başarabilirsin abla
Calisip patani kazanirsan her sekilde yasarsin
BEKARSAN tanımak istiyorum. Benim yaş 39
Tabiki de bunu başarabiliriz
Başarırsın tabii ki yeter ki iste :D
İstedikten sonra her şey mümkün
Benimle ayrı eve çıkabilirsin
Yazdıkların çok güzel
Korkma bi yerden başla
Elbette yapabilirsin
dogru kısıyı bulabılırsen neden olmasın olabılır
Elbette kurabilirsiniz
Başarırsın tabii
Yapabilirsin biraz cesaret ve dirayet lazim
Yeterli yapmayı iste ve kafaya koy
Tabikide daha gencsinn
Tabi ki kurabilirsin kendine güvenmelisin
Elbette kurarsın hayatini
Bence kesinlikle yapmalısın
Ailenin yanında para biriktir çalışıp
Neden Basarmiycanki azimliysen versey mumkun
Tabii ki... ben basardim.
Yas kacki
@Angelo_x 32
Oo guzel yas aferim sanada kimseye muhtac etmesin allah
Yaparsın senin neyin eksik
Daha önce hiç evlendiniz mi?
İstersen başarırsın elbette.
İkizim falan sın
Nasıl yapıcaz bu işleri:) gel sarılalım..
Offfff sorma. Babam izin vermiyor. İntihar etmeden kurtulmak istiyorum
Benim de anne git diyor kurtulurum senden
Dışarı cıktıgimda gec kalsam eve gel geç oldu diyor hala 😄 bu ne perhiz bu ne turşu 😅
Guzelmisin
Evet ama konuyla ilgisi nedir?
Tabiki
Kurarsin
Tamam çık hergun makarna afiyet olsun
zor bence
yaparsın yapılmıcak bir şey yok
tabiki yaparsın yeterki kendine inan.
Kurarsın
Kendine güven tabikide başarabilirsin
Kurarsın
Kurabilirsin
Kurarsın tabiki
seks için hayatına biri girer
Evlen
Ne mezunusun?
Neden başaramayasın ki istedikten sonra
Kuramazsin ablacim
Ekonomik özgürlüğün ne durumda?
Calıştım 12 yıl bir fiil resmi bir yerde...
şu an gelirin ne kadar
Ayril gitsin
Nasıl kurcaksın
Kurarsınız
Zor gibi
İşin varsa olur.
Evlenmedin mi hiç?
Hayır
Evlen
Kurabilirsin
Tabi ki yapabilirsin
Tabi ki