Ciao aşkolar
Bence çok mantıksız ikisinden birine agirlik verilmeli. Çocuk için ebeveyn ilgisi çok önemli fakat bu sadece anne değil baba açısından da böyle.

Ciao aşkolar
Bence çok mantıksız ikisinden birine agirlik verilmeli. Çocuk için ebeveyn ilgisi çok önemli fakat bu sadece anne değil baba açısından da böyle.

Kadınlar çok güçlüdür, hem çocuk hem de kariyeri başarıyla yapar ve götürür ama bu kadının tükenmesi demektir, kendinden çok büyük özverilerde bulunur ve çok yorulur, ama bazı kişiler var ikisini aynı anda götürebildiğini gördükçe kendini daha iyi hisseder
Ülkemizde kariyer yapmak fazlaca emek verip fazlaca özel yaşamını işine dahil etmekle oluyor fazla ödün vermeden ülerleyemiyor insanlar eğitim bir yere kadar fazla icraat edenin kariyeri bile zorluyorken böylesi yoğun tempoya çoçuk dahil etmek zaten direk elenmen için bir sebep iş alanında yükseltmek için öncelikli olarak özel yaşamında işinin dışında aklını meşgul eden bir durum, engel olarak düşünülüyor
Bu çok zor bir durum. ikisi bir arada çok zor. Her türlü bir şeyde aksilik çıkacak. Çocuğun hastalanacak çocugumla ilgileneyim derken işini aksatmış olacaksın. Çok zor ya. @KızlarBirAdımÖne #kizlarbiradimone #KızlarBirAdımÖne
Aslında en mantıklısı. Böylece zaandantasarruf etmiş oluyorsun diye düşünüyorum orta yaşların büyük bir kısmı sana ait oluyor çocuklar büyüdüğü için başının çaresine de bakabilirler.
Bence ikisi bir arada çıksın mümkünse.
Tam tersi çocuklarına da yük olmaz insan
Sen ne dediğinin farkında mısın. Ben günümüzde üremeye bile karşıyım. Aklın başka yerde galiba
Cevap
9Cevap
Mantıklı olabilir ama zor
sevgi dili ile baris merhamet affedin anlayisli olun kavga etmeyin cidden negatif cok rahatsiz ediyor insani sana közülük yapana bile iyilikle karsilik vermeyi simdi anliyorum dsha iyi bir toplum haline gelebiliriz Şu an canim disari cikip önüme hgelene yardim etmek iyilestirmek istiyor kendimden geciyorum bir dk niye daha önce bu aklima gelmedi yasin ne önemi var ben disari gidiyorum teyzelerle takilcam hayat güzel heerkrese sarilmak istiyorum sihbet etmek mutlu iyi hissettirmek yardim etmek yardim etmeye bayiliyiorum aglicam lan noluyor
Bence değil, ikisine birden ağırlık vermek zor.
eger ustesinden gelirim diyebiliyorsan, kendine guveniyorsan, neden olmasin? ha bide anlayisli ve is gucunu kendi istegi ile paylasan bir es olursa tabiki olur
Anne olunca mutlaka kendini çocuğuna adamalı.. maddi yönden zar zor geçinselerde kariyer yapmamalı. Bebek annesiyle olmalı..👍🏻
Bence de. Ayrıca yapılamaz da zaten. Birinden birinde istenmeyen sonuçlar mutlaka ortaya çıkar.
Altından kalkamayacaksan mantıklı değil
Çocuk işi ölü yatırım hic gerek yok
Önce kariyer sonra çocuk daha mantıklı
Zor olsa da olabilir
Paran ciao
Sizce