Kızlar Bir Adım Öne Kadın yöneticiler daha mı anlayışlı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadın yöneticiler çalışanlara karşı daha mı yüksek empati duygusuna sahip? Kadın yöneticiler daha mı anlayışlı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet katılıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil mi
Lifeisnice Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben pek öyle düşünmüyorum. Erkekler daha iyidir. Kadınlar çok gereksiz detaya takılıyor. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet detaycı olabiliyorlar Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Hayır.. Personel için daha yıpratıcılar. Özellikle hemcinsi olan kadınlar için. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hep böyle diyorlar Yorumla aerolite +1 yıl Bu kesin bilgidir.. istisnalar kaideyi bozmaz. Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle yazıyor hep Yorumla
BRAD-PITT Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tanrı kadınları biz çok zengin olalım diye yaratmış bakıp bakıp 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Muhakkak öyle 😛😛 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Hayır. Çok kötüler. Aşırı hem de. Yöneticim resmen hayatımı karartıyor. Erkek yönetici çok iyiydi. Diğer arkadaşlar da onu arıyor hala 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendini aratmış Yorumla Nükleerteori +1 yıl Kim aratmış? Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl genelde kol gücünü genelde erkekler olusturdugu için erkeklere karsı evet öyleler 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Dertler değil mi Yorumla Soran +1 yıl Sertler olacaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kadınlar erkeklere görüntüleriyle genelde keyif verir hele o kadın birazda hanım hanımcıksa yemede yanında yat.. o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Anladım ilginç bir düşünce Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hayır değiller kadınlarda iş yönetme becerisi yok, orantısızlar herşeyi çok kasıyorlar stabil değiller stres reaktörü gibi çalışıyorlar 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet ya hep kadın yöneticim olsun isterim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil mi en güzeli Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Sanmam. Regl dönemine denk gel, yandın. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kadın yönetici oldu mu Yorumla BloodyGamer +1 yıl Evet olmuştu, vardı bir tane. Kök söktürdü o dönemlerde. Yorumla Soran +1 yıl Takıntılı olurlar Yorumla
Lessismore_ Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kadın yöneticiyle çalışmayan bilemez hormonlar işi karistiriyor 😅 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Sanmam.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi dersin Yorumla
Bgdytenliadam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Cadılar 1 10 Yorumla Soran +1 yıl AA neden öyle dedin 😬 Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Müdür müsün yoksa Yorumla Soran +1 yıl Umarım bir gün olurum :) Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Hayalin var desene. Memur musun Yorumla Soran +1 yıl Yok değilim Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Kaç yıllık çalışansın Yorumla Soran +1 yıl İş hayatım çok karışık Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Şu an çalışıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Evet tabii ki Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl İşin ne buldum saatte Yorumla
Dilhun2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Erkek yöneticiler çok daha iyi 0 1 Yorumla Dilhun2 +1 yıl @Yerocs asiri kiskanclar birde dedikoducu Yorumla
cembeey Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Alakası yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Alakası var diyenler de var Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl duygusal diyelim 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Bunda empatik yapıyor belki Yorumla Subayyyy51 +1 yıl olabulur yöneticimisin Yorumla Soran +1 yıl Henüz değil Yorumla Subayyyy51 +1 yıl adımmı atıyon Yorumla Soran +1 yıl Nasip diyelim belki olur Yorumla Subayyyy51 +1 yıl yas kac hayırlısı olsunz Yorumla Soran +1 yıl 20 lerin sonları diyelim Yorumla Subayyyy51 +1 yıl daha yolun basındasın Yorumla Soran +1 yıl Sanki yolun sonu gibi Yorumla Subayyyy51 +1 yıl 29 mu ne is yapıyon Şu an Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet katılıyorum
Değil mi
Ben pek öyle düşünmüyorum. Erkekler daha iyidir. Kadınlar çok gereksiz detaya takılıyor.
Evet detaycı olabiliyorlar
Hayır.. Personel için daha yıpratıcılar. Özellikle hemcinsi olan kadınlar için.
Hep böyle diyorlar
Bu kesin bilgidir.. istisnalar kaideyi bozmaz.
Evet öyle yazıyor hep
Tanrı kadınları biz çok zengin olalım diye yaratmış bakıp bakıp
Muhakkak öyle 😛😛
Hayır. Çok kötüler. Aşırı hem de. Yöneticim resmen hayatımı karartıyor. Erkek yönetici çok iyiydi. Diğer arkadaşlar da onu arıyor hala
Kendini aratmış
Kim aratmış?
genelde kol gücünü genelde erkekler olusturdugu için erkeklere karsı evet öyleler
Dertler değil mi
Sertler olacaktı
kadınlar erkeklere görüntüleriyle genelde keyif verir hele o kadın birazda hanım hanımcıksa yemede yanında yat.. o yüzden
Anladım ilginç bir düşünce
Hayır değiller kadınlarda iş yönetme becerisi yok, orantısızlar herşeyi çok kasıyorlar stabil değiller stres reaktörü gibi çalışıyorlar
Evet ya hep kadın yöneticim olsun isterim.
Değil mi en güzeli
Sanmam. Regl dönemine denk gel, yandın.
Kadın yönetici oldu mu
Evet olmuştu, vardı bir tane. Kök söktürdü o dönemlerde.
Takıntılı olurlar
Kadın yöneticiyle çalışmayan bilemez hormonlar işi karistiriyor 😅
Sanmam..
Öyle mi dersin
Cadılar
AA neden öyle dedin 😬
Müdür müsün yoksa
Umarım bir gün olurum :)
Hayalin var desene. Memur musun
Yok değilim
Kaç yıllık çalışansın
İş hayatım çok karışık