Kızlar Bir Adım Öne Neden sekreter denilince akla hemen kadın simgesi geliyor? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkek sekreterler de var buna rağmen sekreterlik kadınlarla özdeşleşmiş. Neden? Neden sekreter denilince akla hemen kadın simgesi geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TuranTurk34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Erkeğe yakışmazda ondan o ne öyle 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yakışır yahu niye yakışmasın Yorumla TuranTurk34 +1 yıl Göze hitap etmez bence Yorumla Soran +1 yıl Bir bakıma haklı olabilirsin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sekreter denince güzellik gelir. Güzel olanda kadındır. Hiç erkek sekreter görmedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur mu birleşmiş milletler sekreterleri falan erkek bak Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gerici kafalar bunlar. Tvlerde sinemalarda gep böyle gördük diye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sekreter filmini izledin mi 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Yerli mi yabancı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yerli Yorumla Soran +1 yıl İzlemedim hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu izle Yorumla Soran +1 yıl Neden bu denli önerdim onu anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunun cevabı o filmde Yorumla Soran +1 yıl Peki bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu "PEKİ"kelimesine bir ben mi ayar oluyorum merak ettim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne gelecekti başka abla 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek de sekreter olabiliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun napalım :) Yorumla
Seksboys Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl çünkü kalıplaşarak bugüne kadar ülkemizde böylegeldiği için 0 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Maalesef toplumda böyle saçma bir algı var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkeğe yakışmazda ondan o ne öyle 😂
Yakışır yahu niye yakışmasın
Göze hitap etmez bence
Bir bakıma haklı olabilirsin
Sekreter denince güzellik gelir. Güzel olanda kadındır. Hiç erkek sekreter görmedim
Olur mu birleşmiş milletler sekreterleri falan erkek bak
Gerici kafalar bunlar. Tvlerde sinemalarda gep böyle gördük diye
Sekreter filmini izledin mi
Yerli mi yabancı mı
Yerli
İzlemedim hayır
Onu izle
Neden bu denli önerdim onu anlamadım
Sorunun cevabı o filmde
Peki bakalım
Şu "PEKİ"kelimesine bir ben mi ayar oluyorum merak ettim
Ne gelecekti başka abla