Kızlar Bir Adım Öne Kadınlara masa başı işler daha mı çok yakışıyor? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden kadınlara hep masa başı işler daha çok yakıştırılır? Kadınlara masa başı işler daha mı çok yakışıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Taylan11 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kadınlara en çok ben yakışırım ya boş ver masa başı işi falan isteyen istediğini yapar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu konuda kesinlikle katılıyorum Yorumla Taylan11 +1 yıl hangi söylediğime sfdaasfd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çünkü yorucu olmaz 8 5 kıyafet konusunda kadınsı giyinilir vs vs 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Giyim konusu kesinlikle dediğin gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen aşko Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben olsam veririm kazmayı gönderirim madene, madem eşitlik 🤣 0 0 Yorumla
TuranTurk34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Sekreter gibi mi 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Normal masa başı iş de olur Yorumla TuranTurk34 +1 yıl Kadına daha çok yakıştırılıyor demek Yorumla Soran +1 yıl Öyle görünüyor Yorumla TuranTurk34 +1 yıl Kadın vücudu daha hoş sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Muhakkak estetik Yorumla Soran +1 yıl Tabii ben hariç Yorumla TuranTurk34 +1 yıl Senin neyin varmış Yorumla Soran +1 yıl Kilo aldım bu ara Yorumla TuranTurk34 +1 yıl Boy kilo kaç ki Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır herkes hayal ettiği mesleğe yakışıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kadınlara en çok ben yakışırım ya boş ver masa başı işi falan isteyen istediğini yapar
Bu konuda kesinlikle katılıyorum
hangi söylediğime sfdaasfd
Çünkü yorucu olmaz 8 5 kıyafet konusunda kadınsı giyinilir vs vs
Giyim konusu kesinlikle dediğin gibi
Aynen aşko
Ben olsam veririm kazmayı gönderirim madene, madem eşitlik 🤣
Sekreter gibi mi
Normal masa başı iş de olur
Kadına daha çok yakıştırılıyor demek
Öyle görünüyor
Kadın vücudu daha hoş sonuçta
Muhakkak estetik