Grip olan bir erkek bilirsiniz bir hafta yatar, kadın bir iki saat dinlenir işe devam eder. Kadınlar hep daha mı çok mücadele etmek zorunda?

Grip olan bir erkek bilirsiniz bir hafta yatar, kadın bir iki saat dinlenir işe devam eder. Kadınlar hep daha mı çok mücadele etmek zorunda?

kadınlar nerede daha çok mücadele ediyor onu anlamış değilim, kadın olarak doğmanız regl olmanız erkeklerin suçu mu? hastayken yatıp dinlenebilme lüksüne sahipsem yatarım, o lükse sahip değilsem çalışmak zorundayımdır.
Kadınlar daha çok mücadele ediyor gibi geldi bana
sana öyle gelmiş dediğin gibi, çünkü öyle bir şey yok. kadın erkek fark etmez, maddi durumun kötü ise ve bir yerlere gelmek gibi hırsa sahipsen zaten çalışmak zorundasın, öğrenmek zorundasın. erkeklik inşa edilir, kadınlığa doğuştan sahip olunur. bunu inşa edemeyenler ve doğuştan sahip olduklarını koruyamayanlar da ölene kadar dert yanar durur.
Dediğin gibi de olabilir okuyunca yazdıkların da doğru geldi
Cevap
5Cevap
Regl ağrısına dayanamayıp özel izin isteyen kadınlar değil miydi?
Grip değil, ameliyat olup da çalışan erkekler var.
Regl ağrısı dünyanın en şiddetli ağrılarından olabilir
Bunu her kadın istemiyor ki bence firmalar gündeme getiriyor inanmayın
Bu dediğin cinsiyetçi bir savunma oldu :/
Hayır değil. Fark var. Ben hangi cinsiyeti daha çok çalışır diye soruyorum siz böyle değilse ben de kadın olayım anlamında söz paylaştınız onu diyorum
Ben de haksızım boş ver 😇
Salla gitsin yav buna kafa yorup o nacizade beyninizi mutsuz etmenize gerek yok. Çalışsın çalışmasın. Salla gitsin. Nescafe yap kendine keyfine bak.
Peki etmeyiz
Süper
Bence de
Kadınlar devamlı hasta olduğu için alışıklar biz hasta oldukmu sudan çıkmış balık gibi oluyoruz
Yani çünkü stres yapıyorlar
Erkekler hiç anlamiyor bizi grip olurken regl olurken
Evet maalesef
Neden acaba
Empati yeteneği
Nasıl yani
Kendimi bizim yerimize koyamıyorlar
Evt
Erkekler çocuk gibi dediğin gibi gerçekten mücadeleci değiller.
Evet bakılmak istiyorlar :)
Evet çünkü sorumluluk bitmiyor maalesef. İş bitse ev işi var. Ev işi bitse çocuk var. Çocuk bitse kendisi var, ki hiç sıra gelmez kendisine..
Gerçekten o konuda hak veriyorum size
Ben de hak verdim bana 😬
😂😂
Hakediyorsun haklılığı
Oooo teşekkürler hocam
😊👋👋..
Hemen hemen aynı zaten