Kadın pilot sayısının erkek pilot sayısına edilmesine ramak kaldığı günleri de gördük. Böyle giderse geçer de. Sizce kadınlar erkeklerden fazla kazanan işleri bir bir kaşfetmeye başladı mı?

Kadın pilot sayısının erkek pilot sayısına edilmesine ramak kaldığı günleri de gördük. Böyle giderse geçer de. Sizce kadınlar erkeklerden fazla kazanan işleri bir bir kaşfetmeye başladı mı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herkes yüksek maaşlı bir iş ister. Bunun pek cinsiyetle alakası yok.
Kadınlar daha çok tuttuğunu koparıyor
Kadınlar, erkeklere göre daha azimli bu doğru çünkü ataerkil bir toplum içerisinde mücadele verdiği için
Bu sözüne katılıyorum işte
Kadın pilotlarla ilgili değildir o muhabbet yalnız. Pilotluk mesleği ile alakalı bir durum bence
Pilotlarvxaten yüksek maaş alıyor
Yani..
Gozunuzu para hirsi burumus pilotluk para icin yapilacak isdegil
Herkesin bürüdü bence :)
Buna odaklanıldığını düşünmüyorum herkes ilgi duyduğu mesleği yapıyor
Ciao
Keşfetmek değil kadın dünyaya atılmaya yeni başladı sadece.
Evet bizler de aynı erkekler gibi çok para kazanmayı istiyoruz. Bizi ezmeyin, hakkımızı verin
Sorunuz çok saçma hanımefendi.
Gerçekler böyle beyefendi :)
feminizm yapicam derken komik duruma düşüyorsunu. Ve ayrıca hemcinsinizim.🙂
Feminizm yapmıyoruz. Kadınların da artık belli mesleklere girmesi için farkındalık sağlıyoruz
Kadınlara pilotluk mesleği yasak mı yani? Farkındalık yapıyorsunuz aklı olan beceri sahibi kendine güvenen pilot olmak isteyen her kadın buyursun yapsın. Aynı şekilde erkeklerede. Kadınların bu şekilde ayrımcı farkındalıklara ihtiyacı yok!
Maalesef ki kadın pilot hiç görmedim denk gelmedim diyen insanlarla dolu etraf. Söze gelince tutan yok ama icraate baktığımızda sayılar öyle demiyor. Zaten parasal anlamda meşakkatli. Ezbere konuşmadan bir savunma yapıyoruz bizler.
Tam tersi yüksek maaşlı işler kadınları tercih ediyor
Hayat şartları mecbur bırakıyor