+1 yılBu soruya cevap çok yazılması gerekiyor neden derseniz? saymakla bitmez diyiyorum, şimdi bizim aile bireylerine doktor lazım olduğu zaman hemen bir arayış içerisine giriyorum, hangi hastanede hangi doktor kendi dalında daha iyi ben onu tercih ediyorum ve birkaç gün geçte olsa rendavuyu ayarlamaya çalışıyorum, bu doktorun bayan ya da bay olması önemli değil, yani bu sizin dediğiniz bence ön yargı.
13 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bakarsan ön yargılı çok
- +1 yıl
Burada bir eksik nokta kaldı, şimdi bayan doktorlar biz beylere karşı daha ilgili gibi, ama bayan hastalara karşı sanki egolu gibi, dersiniz belki kendisine rakip geldi, şunuda belirteyim bu arada bayanlar her alanda olması lazım.
Soran+1 yılBayan değil kadın, ve bence böyle düşünen kadınlar kendilerini duygusal olarak ezikliyor hemcinsinin başarısını çekemiyor. Doktor en fazla ne kadar ego yapabilir? Mac 10 15 dakika muayene
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kadın doktorları daha çok tercih ediyorum. bana göre daha anlayışlı ve daha sakinler. ama toplum işte cahil olduğu için, erkek daha iyi yapar gibi boş bir kafaya sahipler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnyargı değilde erkek doktor kadar ilgilenmiyor bazısı tabi. Cilt doktorum kadın çok iyi ve ilgilidir. Kadın doğum doktorunde kadına gitti ilgilenmedi sorunumu çözmek için uğraşmamıştı erkek olaba gittim baya ilgilenmişti sorunumu çözmek için çabalamıştı . Değişiyor kısaca bazıları erkek kadar ilgilenmiyor
00 Yorumla
Bence doktor doktordur birçok başarılı kadın doktor olduğu gibi.. Eleştiren kadınlar çekemedikleri içindir halbuki destek olacağımıza köstek oluyoruz, çoğu konuda olduğu gibi.. 💐✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılHuzur evinde çalışan arkadaşlarım anlatırdı. Bazen hastalar doktor istediğinde erkek hemşire girermiş odalarına ve onlar o kişinin doktor olduğuna inanıp sakinleşirmişler. Zaten algı kadın=hemşire erkek=doktor.
10 Yorumla
+1 yılBen de teknikerim. gelen hastaya soruyorum alakasız tahliller vs istenmisse özellikle. doktor gördü mü sizi diyorum yok diolar. acili arayıp sekretere soruyorum siz mi yazdınız bu order ı hastayı doktor görmemiş. yok diolar doktor ufak tefek minyon Bi bayan olunca doktordan saymiolar😅
00 Yorumla
+1 yılKadınsal bir hastalık değilse hiç cinsiyete bakmadım bu zamana kadar açıkçası. Hep yorumlara ve tecrübelerine bakarım.
00 Yorumla
+1 yılBir kere çok güzel bir aile hekimi vardı bizimki izinli onu göndermişler, girdim içeri bir baktım baktım neyiniz var dedi,
Ne desemki diye düşündüm:)))
Hastayım hiç iyi hissetmiyorum dedim,
Yalnız bir daha görsem sanırım bayılma numarası yapabilirim
Konuya dönelim ne alakası konunun uzmanı olunca herkes kapıda kuyruk cinsiyetin bi önemi yok
Sadece tıp fakültelerinde kalite düştü sayı arttı herkes doktor okuyor 6 dan 8-10 yıla çıkarırlarsa eğitimi sorun çözülür00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLafın doktorlar bana hep daha güler yüzlü gelmiştir. Ama erkek doktorlar sanki daha sinirli gibi geliyor.
Ama yine de hep erkek doktora denk geldim.
00 Yorumlaİşini iyi yapması yeterli benim için cinsiyeti fark etmez
00 Yorumla
+1 yılKadın doktorlar bana karşı hep ego yapıyor maalesef
00 YorumlaMaalesef ki erkek egemen toplumda yaşadığımız için çoğu insan erkeklerin daha iyi (?) Bildiğini vs düşünüyor bu ds onların cahillikleri
10 Yorumla
+1 yılYoo ben hep kadın tercihim dir hiç de duymadım kadın doktorlara onyargi
00 Yorumlaİlk kez duydum ön yargı olduğunu.
00 Yorumla
+1 yılBuna şaşırdım bak, hiç denk gelmedim çünkü.
00 Yorumla
+1 yılSert oluyorlar gülmüyorlar
00 Yorumla
+1 yılVallaha benim doktorum kadın gayette iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHarrrraaaammmm bacişko harrrrrraaaaaam
00 Yorumla
+1 yılBence azaldı bu ya
00 Yorumla
+1 yılEşitsizlikten olabilir
00 Yorumla
+1 yılYüzleri asık oluyor.
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği